نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: نمايش تصوير بصورت اسلايد با افكت هاي مختلف

  1. #1

    نمايش تصوير بصورت اسلايد با افكت هاي مختلف

    سلام دوستان
    من كد نمايش تصاوير بصورت اسلايد رو با افكت Fade دارم
    مي خوام نمايش عكس ها با افكت هاي بيشتري باشه
    چيكار بايد بكنم
    كسي كدي داره به من بده

  2. #2

    نقل قول: نمایش تصویر بصورت اسلاید با افکت های مختلف

    دوستان يعني تا حالا كسي نخواسته اينكار رو انجام بده

  3. #3

    نقل قول: نمایش تصویر بصورت اسلاید با افکت های مختلف

    دوستان من خودم پيدا كردم
    يم نمونه هم مي زارم اگر كسي خواست نگاه كنه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار aminghaderi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,557

    نقل قول: نمايش تصوير بصورت اسلايد با افكت هاي مختلف

    آقا دستت درد نکنه یه حال اساسی دادی.
    تشکر رو کردم بعد فایل رو که دانلود کردم ، واجب دونستم یه تشکر رسمی بکنم.
    خیلی ممنون ، خدا خیرت بده.

  5. #5

    نقل قول: نمايش تصوير بصورت اسلايد با افكت هاي مختلف

    سلام من یکسری عکس توی database دارم میخوام اونارو به صورت اسلاید شو در page اصلی سایت نشون بدم . چی کار باید بکنم ؟ کسی اگه کمکم کنه ممنون میشم

  6. #6

    نقل قول: نمایش تصویر بصورت اسلاید با افکت های مختلف

    دوستان من خودم پيدا كردم
    يم نمونه هم مي زارم اگر كسي خواست نگاه كنه
    یه آموزش برای نوشتن افکت برای این اسلاید که قرار داید سراغ ندارید؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار farhadfery
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    723

    نقل قول: نمايش تصوير بصورت اسلايد با افكت هاي مختلف

    نقل قول نوشته شده توسط Clever86 مشاهده تاپیک
    سلام من یکسری عکس توی database دارم میخوام اونارو به صورت اسلاید شو در page اصلی سایت نشون بدم . چی کار باید بکنم ؟ کسی اگه کمکم کنه ممنون میشم
    خوب مسیر عکس ها را از جدول بگیرید. مثال: select image_url from tbl_slider limit 4 = images
    در محل مناسب با یک حلقه آنها را چاپ کنید. مثال: for($i = 0; $i<4; $i++)
    echo "<li>images[i]</li>";
    البته حلقه را با foreach هم می شه زد. من الان چشمام به زور باز.(ساعت 00:10) فکر کنم حلقه که زدم اشتب داره. اما روش کار همینه.

  8. #8

    نقل قول: نمايش تصوير بصورت اسلايد با افكت هاي مختلف

    سلام من میخوام یه سری عکس به صورت اسلایدی تو ای اس پی نمایش بدم کسی میتونه کمکم کنه که چطوری این کار رو انجام بدم ؟

  9. #9

    نقل قول: نمايش تصوير بصورت اسلايد با افكت هاي مختلف

    نقل قول نوشته شده توسط Clever86 مشاهده تاپیک
    سلام من یکسری عکس توی database دارم میخوام اونارو به صورت اسلاید شو در page اصلی سایت نشون بدم . چی کار باید بکنم ؟ کسی اگه کمکم کنه ممنون میشم
    برای دسترسی به دیتابیس از چه زبانی استفاده می کنید ؟ (php یا asp یا ...)

  10. #10

    نقل قول: نمايش تصوير بصورت اسلايد با افكت هاي مختلف

    نقل قول نوشته شده توسط fatemehkashef مشاهده تاپیک
    سلام من میخوام یه سری عکس به صورت اسلایدی تو ای اس پی نمایش بدم کسی میتونه کمکم کنه که چطوری این کار رو انجام بدم ؟
    نیازی به asp نیست از همین اسکریپت استفاده کنین.

  11. #11

    نقل قول: نمايش تصوير بصورت اسلايد با افكت هاي مختلف


قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •