نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: ذخیره کردن Url تصاویر داخل دیتابیس

  1. #1

    ذخیره کردن Url تصاویر داخل دیتابیس

    با سلام وخسته نباشید
    کسی می تونه بگه که چطوری گالری تصاویر با استفاده از پایگاه داده می توان ایجاد کرد؟
    البته خودم یه چیزایی بلدم مثل:
    1- ذخیره کردن تصاویر در یک پوشه : سوال :این پوشه در کجا باید باشد؟داخل پوشه وب سایت؟
    2- ایجاد یک جدول شامل فیلدهای آی دی - نام تصویرکه نوعش ایمیج است - آدرس تصویرکه نوعش text است؟
    سوال: Url تصویر را چطوری داخل دیتابیس ذخیره کنم؟
    در قسمت برنامه چه کارهایی رو انجام بدم ؟
    آیا در وب سایتم از یک datalist یا چیز دیگه استفاده کنم؟
    در این مورد یه سورس آموزشی ندارین ؟به صورت کامل وجامع وبه زبان

  2. #2

    نقل قول: ذخیره کردن Url تصاویر داخل دیتابیس

    در این مورد اگه کمی جستجو منید به نتایج خوبی میرسید...
    در مورد fileupload جستجو کنید

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار yekta64
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    ایران زمین
    سن
    38
    پست
    562

    نقل قول: ذخیره کردن Url تصاویر داخل دیتابیس

    سلام دوست عزيز
    ببين شما اول بايد يه پوشه مثلا به اسم Image توي برنامه درست كني كه همنطور كه خودت گفتي اين پوشه توي Website بايد باشه براي رست كردن پوشه رو ي اسم برنامه كليك راست كن و new Folder رو انتخاب كن

    خوب حالا توي design برنامه يه كنترل FileUplode و Repeater و دو Button قرار بده اسم يكي رو BtnSave و يكي ديگه رو btnShow قرار بده

    خوب حالا از يك تابع استفاده مي كنيم به نام Uoload_Image براي خوندن عكس استفاده مي كنيم و توي رويداد دكمه btnSave اون تابع براي ذخيره عكس توي پوشه و ديتابيس فراخواني مي كنيم:

    البته توي اين كد شما بادي متغيير ImagePath رو به صورت سراسري تعريف كني چون براي ذخيره در ديتابيس به اون نياز داري

    Private Sub Upload_Image()
    If FileUpload1.PostedFile IsNot Nothing AndAlso FileUpload1.PostedFile.FileName <> "" Then
    ImagePath = "~/WebSite1/Image/" & FileUpload1.FileName.ToString()
    FileUpload1.SaveAs(Server.MapPath(ImagePath))

    Else
    ImagePath = " "
    End If
    FileUpload1.Dispose()
    End If
    End Sub


    و رويداد دكمه btnSave

    Protected Sub btnSave_Click(ByVal sender As Object, ByVal e As System.EventArgs)
    Upload_Image()
    Dim con As New SqlConnection
    Dim cmd As New SqlCommand
    connectionString="Data Source=(local);Initial Catalog=test;Integrated Security=True"
    con.open()
    dim str as string="INSERT INTO ImageCallery (ImageUrl) VALUES ('"& ImagePath &"')"
    cmd=new sqlcommand(str,con)
    cmd1.ExecuteNonQuery()
    con.Close()
    EndSub


    خوب تا اينجا عكس توي پوشه و ديتابيس ذخيره شد
    حالا مي خوايم عكس ها رو بخونيم و توي يه Repeater نمايش بديم:

    در ابتدا repater رو به صورت زير ايجاد مي كنيم:

    <asp:Repeater ID="Repeater1" runat="server" >

    <ItemTemplate>
    <div style="border-style:inset; width:160px; height:160px; position:relative; float:right; text-align:center;" >
    <br />
    <asp:Image ID="Image1" runat="server" ImageUrl='<%#Eval("ImageUrl")%> '/>
    <br />

    </div>
    </ItemTemplate>
    </asp:Repeater>



    حالا از يه تابع براي نمايش اطلاعات در ريپيتر استفاده مي كنيم و اين تابع رو توي PageLode فراخواني مي كنيم:



    Sub ShowRepeater()
    Dim con As New SqlConnection
    Dim da As New SqlDataAdapter
    Dim ds As New DataSet
    Dim cmd As New SqlCommand
    Dim str As String
    con.ConnectionString = connectionString="Data Source=(local);Initial Catalog=test;Integrated Security=True"/>
    con.Open()
    str = "SELECT * FROM ImageCallery"
    da = New SqlDataAdapter(str, con)
    da.Fill(ds, "ImageCat1")
    Repeater1.DataSource = ds
    Repeater1.DataBind()
    con.Close()
    End Sub


    و اينم رويداد Page_load:


    Protected Sub Page_Load(ByVal sender As Object, ByVal e As System.EventArgs)
    If IsPostBack = False Then
    ShowRepeater1()
    End If
    End Sub


    اميدوارم توضيحات به كارتون بياد.
    موفق باشيد.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •