نمایش نتایج 1 تا 19 از 19

نام تاپیک: سشن و application

  1. #1

    سشن و application

    سلام من تازه می خوام سشن و application رو یاد بگیرم
    خواهشا کمکم کنید

    این برنامه های کوچیک رو چه طور اجرا کنم؟(فایل ضمیمه)
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #2

    نقل قول: سشن و application

    سلام
    کمکم کنید

  3. #3
    مدیر بخش آواتار aryaei2000
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    جزیره بی آفتاب
    پست
    633

    نقل قول: سشن و application

    http://w3schools.com/asp/asp_sessions.asp
    http://w3schools.com/asp/asp_applications.asp
    لینک های بالا حاوی مطالب مهمی درباره ی این دو شی هستند.
    در باره سوال دومتون هم منظورتون رو متوجه نمیشم.

  4. #4

    نقل قول: سشن و application

    منظورم اینه که کدهای درون اون فایل ضمیمه رو که جاوا اسکریپت هستند رو چه جور کجرا کنم؟
    طریقه اجرای برنامه جاوا درون اون فایل

    مرسی

  5. #5

    نقل قول: سشن و application

    سلام
    آقا جواب این سوال بدید
    دستور for each رو برام توضیح بدید با بفهمم با یکی دوتا مثال

    ممنون

  6. #6

    نقل قول: سشن و application

    سلام
    من session و application رو خوندم.
    چندتا سوال داشتم

    1-این دوتا درچه زمانی به کار میرن؟
    2-فایل global.asa واسه چی هست؟ برای چی هست
    3-توی session و application تکه برنامه هایی رو که با تگ <object> و یا تگ <script > شروع شدند، واسه اجرا کجا بزاریمشون
    خواهش می کنم جواب هاتون یه طوری باشه تا یاد بگیرم

    ممنون
    تشکر

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار kashaneh
    تاریخ عضویت
    آبان 1383
    محل زندگی
    در همین نزدیکی
    پست
    537

    نقل قول: سشن و application

    دوست عزیز... از session و Application به عنوان حافظه هایی اضافی (به غیر از متغیر ها) برای نگهداری اطلاعات مورد نیاز در سایت استفاده می شود...
    گاهی شما لازم داری برای هر User که وارد سایت می شود، اطلاعاتی منحصر به آن شخص را نگهداری کنی به نحوی که همواره و در تمام صفحات سایت به مقدار آن دسترسی داشته باشی... مثلا زمان ورود وی به سایت را ثبت کنی و یا کاربرد دیگر... طول عمر متغیرهای از جنس Session تا زمان حضور کاربر در سایت می باشد و به محض خروج یا اتمام طول عمر متغیر (قابل تغییر توسط برنامه نویس) آن متغیر از حافظه سرور پاک می شود (البته Session ها در عمل همانند کوکی ها، در سرور در فایل هایی نوشته می شوند و مدیریت می شوند)...
    از متغیر های از جنس Application جهت نگهداری اطلاعاتی عمومی برای تمام کاربران استفاده می شود... مثلا می خواهید آمار کاربران آنلاین را به همه کاربران نمایش دهید و ... طول عمر این متغیر ها طولانی تر و از زمان شروع بکار سرور تا زمان پایان کار آن (زمان reset یا خاموشی آن) می باشد... معمولا در زمینه Application ها دقت بیشتری باید صورت گیرد هم در زمینه ایجاد و هم در مورد نوشتن و خواندن اطلاعات از/در آنها...
    منابع زیادی در این مورد وجود دارد... با کمی جستجو مثال های خوبی هم پیدا می کنی...

    نکته آخر در مورد global.asa است که فایلی است که با هر بار ورود یا خروج کاربری از سایت یا هر تغییر وضعیتی در سرور سایت، محتوای آن که اغلب اسکریپت سمت سرور است (در سرور اجرا می شود) یکبار اجرا و تغییراتی رخ می دهد... معمولا همه متغیر های Application و گاها Session ها در این صفحه مدیریت می شوند...

    حرف آخر : جذابیت کار با Session و Application ها همواره باید با خطرات و دام های استفاده آنها در نظر گرفته شود... مدیریت غلط آنها نه تنها به کارآیی برنامه تحت وب کمک نمی کند که خطرات جدی از لحاظ کارآیی و امنیت نیز به دنبال دارد

    *** تمام موارد ذکر شده در فوق، از اطلاعات شخصی بنده است و امکان هرگونه کاستی و نقص در آن وجود دارد... دوستان آگاه، به کامل شدن آن کمک کنند... فقط همین
    ... موفق باشید

  8. #8

    نقل قول: سشن و application

    سلام
    دستت درد نکنه
    یه سوال رو یادتون رفت(3)
    مثلا ای برنامه رو چه جور اجرا کنم
    <object runat="server" scope="application"
    id="MsgBoard" progid="msgboard.MsgBoard">
    </object>

    <object runat="server" scope="application"
    id="AdRot" progid="MSWC.AdRotator">
    </object>

    یا برنامه هایی که باتگ <script> شروع میشن

    مرسی
    آخرین ویرایش به وسیله aryaei2000 : چهارشنبه 30 دی 1388 در 17:45 عصر دلیل: ویرایش شکل ظاهری

  9. #9

    نقل قول: سشن و application

    سلام
    مثلا برنامه در برنامه زیر این تکه برنامه رو کجا بزارم؟



    <script language="vbscript" runat="server">

    Sub Application_OnStart
    application("vartime")=""
    application("users")=1
    End Sub

    </script>
    There are
    <%
    Response.Write(Application("users"))
    %>
    active connections



    دستتون درد نکنه

    ممنون

  10. #10

    نقل قول: سشن و application

    سلام
    یه خواهش دارم
    برای حرف هایی رو که درباره session و applicatio زدید مثال بزنید
    با مثال زدن شما بهتر می فهمم

    ممنون میشم

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار kashaneh
    تاریخ عضویت
    آبان 1383
    محل زندگی
    در همین نزدیکی
    پست
    537

    نقل قول: سشن و application

    دوست عزیز... کدهای خود را درون تگ Code قرار دهید تا پست ها خواناتر شوند...

    کدها را باید در Global.asa بزارید... اگر دقت کنید در جواب قبلی گفتم که در Global.asa اسکریپت های سمت سرور نوشته میشن.. مثل :

    <script language="vbscript" runat="server">

    Sub Application_OnStart
    application("vartime")=""
    application("users")=1
    End Sub

    </script>


    و قسمت پایانی آن یعنی :


    There are
    <%
    Response.Write(Application("users"))
    %>
    active connections


    در داخل صفحه یا صفحات ASP قرار می گیرد...

    البته قطعه کد های بالا کار خاصی انجام نمی دهند و تنها برای مثال است... از کاربردهای مهم و عمومی Session و Application شمارش تعداد کاربران آنلاین آست... با کمی جستجو در همین تالار آنها را پیدا خواهی کرد... موفق باشی

  12. #12

    نقل قول: سشن و application

    سلام
    با توضیحات شما من چیزهای زیادی یاد گرفتم
    فقط چندتا مشگل کوچک

    1-در برنامه زیر خط 10 (Application("customers")=rs.GetRows)رو برام توضیح بدید



    <script language="vbscript" runat="server">
    sub Application_OnStart
    getcustomers
    end sub
    sub getcustomers
    set conn=Server.CreateObject("ADODB.Connection")
    conn.Provider="Microsoft.Jet.OLEDB.4.0"
    conn.Open "c:/webdata/northwind.mdb"
    set rs=conn.execute("select name from customers")
    Application("customers")=rs.GetRows
    rs.Close
    conn.Close
    end sub
    </script>



    2-در برنامه زیر قسمتsession_onEnd رو برام توضیح بدید.


    <script language="vbscript" runat="server">
    Sub Application_OnStart
    Application("visitors")=0
    End Sub
    Sub Session_OnStart
    Application.Lock
    Application("visitors")=Application("visitors")+1
    Application.UnLock
    End Sub
    Sub Session_OnEnd
    Application.Lock
    Application("visitors")=Application("visitors")-1
    Application.UnLock
    End Sub
    </script>



    ممنون
    تشکر
    آخرین ویرایش به وسیله aryaei2000 : چهارشنبه 30 دی 1388 در 17:38 عصر دلیل: ویرایش شکل ظاهری

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار kashaneh
    تاریخ عضویت
    آبان 1383
    محل زندگی
    در همین نزدیکی
    پست
    537

    نقل قول: سشن و application

    سوال 1 :

    با استفاده از متد GetRows به نوعی تعداد مشتریان شمرده می شوند (در اصل تعداد رکوردهای درون رکوردست شمارش می شوند)

    سوال 2 :

    در قسمت Session_onEnd یعنی زمانیکه اعتبار یک Session به پایان می رسد یا اینکه کاربر از سایت خارج می شود، باید از تعداد افراد آنلاین یک نفر کم کرد... بدین منظور ابتدا Application را قفل می کنیم (دلیل این کار این است که متغیر های از نوع Application در هر زمان تنها توسط یک پروسه کاری می توانند دستکاری شوند و برای جلوگیری از بروز خطا آن را قفل کرده و در پایان عملیات ویرایش مجددا آنرا از حالت قفل خارج می سازیم) یک واحد از مقدار فعلی کاربران آنلاین کم کرده و Application را آزاد می کنیم... همانند این پروسه کاری برای Session_OnStart نیز تکرار می شود با این تفاوت که در هر بار ورود یک کاربر جدید، مقدار افراد آنلاین را یک واحد افزایش می دهیم...

    موفق باشی

  14. #14

    نقل قول: سشن و application

    سلام
    مرسی از جوابتون.چون کاملا یاد گرفتم.
    حالا می خوام راجع به کوکی حرف بزنم.
    چون از سایت(w3school) استفاده می کنم،با ترجمه کردن فهمیدم که از کوکی برای شناسایی کاربران استفاده میشه. وقتی که کاربر وارد صفحه میشه،به وسیله سرور و کوکی یه فایل کوچکی وارد دل کامپیوتر کاربر میشه.اونم تا یه مدت زمان خاص.
    چند سوال:
    1-آیا درسته بگیم که کوکی شباهتی به session داره؟
    2-وقتی که من به سایت شما login شدم، به محض اینکه از اینترنت disconnect میشم، و وقتی که دوباره به اینترنت connect میشم و در همون صفحه که قرار داشتم تایپیکی رو ارسال کنم، این تایپیک ارسال میشه.با وجود اینکه برای چند دقیقه از اینترنت disconnect شده بودم.
    پس میشه گفت که با دستورات زیر این کار توسط کوکی انجام میشه؟
    response.cookies("cookies name")="any thing"
    response.cookies("cookies name").expires="#may,10,2013"

  15. #15

    نقل قول: سشن و application

    سلام
    منتظر جوابتونم

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار kashaneh
    تاریخ عضویت
    آبان 1383
    محل زندگی
    در همین نزدیکی
    پست
    537

    نقل قول: سشن و application

    آیا درسته بگیم که کوکی شباهتی به session داره؟
    دوست عزیز در واقع شباهت کوکی ها و Session ها در این هست که هر دو برای نگهداری اطلاعات کاربر استفاده میشن اما کوکی ها می تونن زمان بیشتری بدین منظور استفاده بشن چون در کامپیوتر شخص ذخیره می شوند در حالیکه Session ها تا زمان حضور شخص در سایت اعتبار دارن...
    ضریب شکست در استفاده از کوکی ها بیشتر از Session ها است یعنی اگر کاربر در مرورگر خود استفاده از کوکی را غیرفعال کرده باشد دیگر نمی توانید از این طریق اطلاعات را نگهداری کنید...

    در مورد دو کدی هم که در پایان ذکر کردید، اولی محتوایی در کوکی مورد نظر می نویسد و دومی تاریخ انقضای کوکی را مشخص می کند...

    موفق باشی

  17. #17

    نقل قول: سشن و application

    سلام
    سلام
    چه طور مقادیر (درست و غلط بودن)چند چک باکس و چند دکمه رادیو رو به دست بیاریم
    اگه میشه مثال کوچکی زنید.

    ممنون

  18. #18

    نقل قول: سشن و application

    سلام
    اگه چند چک باکس یا رادیو باتون داشته باشیم
    چه طور از بین اون ها true یا false بودنش رو پیدا کنیم؟
    یعنی برنامه ای که اگه فلان چک باکس تیک خورده بود،فلان کار رو انجام بده

    ممنون

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار kashaneh
    تاریخ عضویت
    آبان 1383
    محل زندگی
    در همین نزدیکی
    پست
    537

    نقل قول: سشن و application

    دوست عزیز این سوال شما هیچ ارتباطی با این تاپیک (Session و Application ها) ندارد... پاسخ این سوال قبلا در انجمن داده شده است... کمی جستجو کنید و در صورت لزوم این سوالا یا سوالهای دیگر را در تاپیک جداگانه ای مطرح کنید... موفق باشی

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •