نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: حذف سریع اشیا روی فرم

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mehdi5106
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    جوين
    پست
    251

    Question حذف سریع اشیا روی فرم

    یک سری اشیا مثلا TextBox روی فرم یا Panel در زمان اجرا ایجاد شده اند. حال می خواهیم همه این اشیا را به یکباره و سریع حذف کنیم.

    آیا راه حلی سراغ دارید یا خیر؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: حذف سریع اشیا روی فرم

    ;()Control.Controls.Clear

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mehdi5106
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    جوين
    پست
    251

    نقل قول: حذف سریع اشیا روی فرم

    آقا Fastcode بابت کد ممنون اما برای پروژه بنده جواب نداد. یعنی سرعتش خیلی پائین هست.

    فرض کن اگر داخل یک TableLayoutPanel حدود 250 تا TextBox زمان اجرا ایجاد کرده باشی و بخوای حذفش کنی خیلی زمانبر هست.

    حتی ایجادش خیلی زمان می بره.البته ایجاد کردنش که میشه با Thread درستش کرد .اما حذفش نمیخوام با Thread انجام بشه. و سریع حذفش کنه.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: حذف سریع اشیا روی فرم

    ;()Control.SuspendLayout
    ;()Control.Controls.Clear
    ;(Control.ResumeLayout(true

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mehdi5106
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    جوين
    پست
    251

    نقل قول: حذف سریع اشیا روی فرم

    توفیقی حاصل نشد!!!

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: حذف سریع اشیا روی فرم

    اول visible رو False کن.بعد Clear کن.

  7. #7

    نقل قول: حذف سریع اشیا روی فرم

    این رو هم امتحان کن
    this.Controls.Remove(txt[i]);

    از حلقه for استفاده کردم

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •