نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: مسیر ذخیره شده بانک اطلاعاتی اس کیو ال

  1. #1

    مسیر ذخیره شده بانک اطلاعاتی اس کیو ال

    با سلام
    بانک اطلاعاتی برنامه من با اس کیو ال هست. ولی مسیر ذخیره این فایل نمی دونم کجاست...
    از کجا باید این فایل رو بردارم, آخه می خوام برنامم رو ببرم رو یک کامپیوتر دیگه کپی کنم
    ممنون

  2. #2

    نقل قول: مسیر ذخیره شده بانک اطلاعاتی اس کیو ال

    سلام
    sql رو باز کنید
    فولدر دیتابیس رو باز کنید
    روی دیتابیس مربوطه کلیک راست کنید
    گزینه properties را بزنید
    در سمت چپ فرم باز شده
    گزینه file را بزنید
    در ستون path , file name

  3. #3
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    کاشان
    پست
    580

    نقل قول: مسیر ذخیره شده بانک اطلاعاتی اس کیو ال

    ببخشید ولی کلا هروقت مسیر ذخیره یه فایلو نمی دونستی ولی اسمشو می دونستی خوب یه سرچ کوچیک تو فایل های ویندوزت بکنی سریعتر جواب می گیریا ! ( کلی نه فقط فایل های SQL )

  4. #4

    نقل قول: مسیر ذخیره شده بانک اطلاعاتی اس کیو ال

    نقل قول نوشته شده توسط Arash_janusV3 مشاهده تاپیک
    سلام
    sql رو باز کنید
    فولدر دیتابیس رو باز کنید
    روی دیتابیس مربوطه کلیک راست کنید
    گزینه properties را بزنید
    در سمت چپ فرم باز شده
    گزینه file را بزنید
    در ستون path , file name


    ممنونم. تو همین آدرسی که گفتین پیداش کردم. حالا اگه بخوام روی کامپیوتر دیگه ای برنامم رو اجراش کنم باز هم این فایلها رو توی همون مسیر باید کپی کنم؟
    می شه مثلآ فایلهای دیتا بیس رو توی یک پوشه کنار برنامم بزارم؟ چه مسیری باید بهش بدم؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار SMRAH1
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    884

    نقل قول: مسیر ذخیره شده بانک اطلاعاتی اس کیو ال

    سلام
    نقل قول نوشته شده توسط seven7777777 مشاهده تاپیک
    ببخشید ولی کلا هروقت مسیر ذخیره یه فایلو نمی دونستی ولی اسمشو می دونستی خوب یه سرچ کوچیک تو فایل های ویندوزت بکنی سریعتر جواب می گیریا ! ( کلی نه فقط فایل های SQL )
    نه اینطوریا هم نیست.ممکنه مشا یک فایل پایگاه داده رو (مثلا A.mdf و A.ldf ) رو با نام دیگه ای (مثلا B) در پایگاه ذخیره کرده باشید (پایگاه با این نام می شناسد).البته در بیشتر حالا اسم Attach شده و اسم فایل یکی است ولی کلی نیست.

    حالا اگه بخوام روی کامپیوتر دیگه ای برنامم رو اجراش کنم باز هم این فایلها رو توی همون مسیر باید کپی کنم؟
    نه نیازی نیست توی همون مسیر باشه،فقط باید قبل از استفاده فایل ها رو با نام مورد نظر در پایگاه Attach کنی.برای این کار می تونی از ConnectionString ای استفاده کنی که در صورت نیاز فایل رو Attach می کنه و اگر فایل موجود باشه،با اون کاری نداره و فقط بازش می کنه و برنامه می تونه ازش استفاده کنی.در این رابطه یک جستجو در سایت بکنه اطلاعات زیادی بدست میاری.

    موفق باشید

  6. #6

    نقل قول: مسیر ذخیره شده بانک اطلاعاتی اس کیو ال

    سلام
    در اسم گذاری پروژه و پایگاه داده دقت کن
    سعی کن هر دو اسم مشابه داشته باشند

  7. #7

    نقل قول: مسیر ذخیره شده بانک اطلاعاتی اس کیو ال

    سلام
    چطوری می تونم توی connection string مسیر جاری رو برای فایل اس کیو ال معرفی کنم؟
    این کد برنامم هست:
     

    String connectionString = @"Integrated Security=SSPI;Persist Security Info=False;Initial Catalog=map;Data Source=XP-0AB3FDE8A091";
    SqlConnection sqlconnection2 = new SqlConnection(connectionString);
    sqlconnection2.Open();

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار SMRAH1
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    884

    نقل قول: مسیر ذخیره شده بانک اطلاعاتی اس کیو ال

    سلام
    اگر قبلا به پایگاه داده Attach شده که نیازی نیست مسیر رو بدی (کافیه اسم پایگاه داده مورد نظر رو که در مثال شما XP-0AB3FDE8A091 است) رو بیاوری.
    اگر هم قبلا به پایگاه داده Attach نشده باید کلا از یک ConnectionString دیگه استفاده کنی شبیه این:
    Server=.\SQLExpress;AttachDbFilename=D:\SQLdata\am  lak.mdf;Database=Amlak;Trusted_Connection=Yes;

    که فایل amlak.mdf رو در مسیر D:\SQLdata به نام Amlak در پایگاه داده Attach میکنه.
    موفق باشی

  9. #9

    نقل قول: مسیر ذخیره شده بانک اطلاعاتی اس کیو ال

    نقل قول نوشته شده توسط SMRAH1 مشاهده تاپیک
    سلام
    اگر قبلا به پایگاه داده Attach شده که نیازی نیست مسیر رو بدی (کافیه اسم پایگاه داده مورد نظر رو که در مثال شما XP-0AB3FDE8A091 است) رو بیاوری.
    اگر هم قبلا به پایگاه داده Attach نشده باید کلا از یک ConnectionString دیگه استفاده کنی شبیه این:
    Server=.\SQLExpress;AttachDbFilename=D:\SQLdata\am  lak.mdf;Database=Amlak;Trusted_Connection=Yes;

    که فایل amlak.mdf رو در مسیر D:\SQLdata به نام Amlak در پایگاه داده Attach میکنه.
    موفق باشی

    ممنونم. ولی مشکل من اینی که شما گفتین نیست.
    من می خوام مسیر جاری رو برای بانک اطلاعاتیم مشخص کنم. مثلآ اونجایی که شما مسیر رو درایو D:\SQLdata\amlak.mdf معرفی کردین, من می خوام هر جایی که خود برنامم قرار گرفت فایل بانک اطلا عاتیم هم کنارش باشه و کانکشن استرینگ خودش مسیر فایلم رو تشخیص بده...
    اگه کسی از دوستان می تونه منو راهنمایی کنه ممنون می شم.

  10. #10
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    کاشان
    پست
    580

    نقل قول: مسیر ذخیره شده بانک اطلاعاتی اس کیو ال

    البته من نفهمیدم چی می خوای ولی مسیر فعلی برنامه رو می تونی با Application.Startup بدست بیاری که یه رشته است که مسیر برنامته یعنی برنامت تو هر سیستمی باشه مسیر فعلیش تو اون سیستم رو میده .
    حالا اگه منظورت همی بود می تونی بانکتو در مسیر جاری Attach کنی و تو برنامت هم ازش با این مسیر استفاده کنی .

  11. #11

    نقل قول: مسیر ذخیره شده بانک اطلاعاتی اس کیو ال

    نقل قول نوشته شده توسط seven7777777 مشاهده تاپیک
    البته من نفهمیدم چی می خوای ولی مسیر فعلی برنامه رو می تونی با Application.Startup بدست بیاری که یه رشته است که مسیر برنامته یعنی برنامت تو هر سیستمی باشه مسیر فعلیش تو اون سیستم رو میده .
    حالا اگه منظورت همی بود می تونی بانکتو در مسیر جاری Attach کنی و تو برنامت هم ازش با این مسیر استفاده کنی .
    دوست عزیز من می خوام توی connection string مسیر جاری رو برای بانک اطلاعاتیم تعیین کنم.
    مثلآ توی برنامه تحت ویندوز مسیر جاری رو برای فایل بانک اطلاعاتی اکسس اینجوری تعیین می کنم:
     
    string connectionString = "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=..\\..\\map.mdb";
    OleDbConnection myConnection = new OleDbConnection(connectionString);
    myConnection.Open();
    ولی برای بانک sql نمی دونم مسیر جاری رو چجوری تعیین کنم؟

  12. #12

    نقل قول: مسیر ذخیره شده بانک اطلاعاتی اس کیو ال

    اگر دیتابیست در مسیر برنامت باشه میشه اینجوری :
    cnn.ConnectionString = (@"Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirector  y|\databasename.mdf;Integrated Security=True;Connect Timeout=30;User Instance=True");

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •