نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: ارسال دیتا ست به عنوان پارامتر sqlCommand

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ozzy_mra
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    544

    Question ارسال دیتا ست به عنوان پارامتر sqlCommand

    سلام
    دوستان می خواستم بدونم میشه یک دیتا ستو به عنوان پارامتر به sqlcommand ارسال کرد مثلا یه دستور insert تو کامندمون بنویسیم و بعد values ش رو از دیتا ستی که قبلاً پرکردم بگیرم
    مورد استفاده این سوال تو برنامه من اینه که می خوام نتیجه یه کوئری رو از sql به access بریزم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار reza_Nazem
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    250

    نقل قول: ارسال دیتا ست به عنوان پارامتر sqlCommand


    INSERT INTO test
    SELECT *
    FROM OPENROWSET('Microsoft.Jet.OLEDB.4.0',
    'E:\Microsoft Press\ADO.NET 2.0 Step by Step\SampleDBs\AdoStepByStep.mdb';
    'admin';'',Categories)


    از OPENROWSET استفاده کن توی این کد من اطلاعات جدولی در Access به نام Categories را به جدولی در sql به نام test منتقل کردم روش خودتم بد نیست ولی من پیشنهاد می کنم از این روش استفاده کنی
    اگه سوالی داشتی بپرس

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ozzy_mra
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    544

    نقل قول: ارسال دیتا ست به عنوان پارامتر sqlCommand

    نقل قول نوشته شده توسط reza_Nazem مشاهده تاپیک

    INSERT INTO test
    SELECT *
    FROM OPENROWSET('Microsoft.Jet.OLEDB.4.0',
    'E:\Microsoft Press\ADO.NET 2.0 Step by Step\SampleDBs\AdoStepByStep.mdb';
    'admin';'',Categories)


    از OPENROWSET استفاده کن توی این کد من اطلاعات جدولی در Access به نام Categories را به جدولی در sql به نام test منتقل کردم روش خودتم بد نیست ولی من پیشنهاد می کنم از این روش استفاده کنی
    اگه سوالی داشتی بپرس
    سلام
    ممنونم. ولی من می خوام از sql به Access بریزم یعنی برعکس کار شما و اینکه می تونم به کوئریم پارامتر هم پاس بدم و اینکه Values نمی خواد؟؟
    حالت کوئری من اینطوری :
    insert into accesstable values (select * from sqlTable where id=@id) j
    در ضمن روش شما رو هم بلد نبودم ممنونم از لطفتون
    همون روش دیتا ستی رو شما بلدین ؟؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار reza_Nazem
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    250

    نقل قول: ارسال دیتا ست به عنوان پارامتر sqlCommand

    INSERT into OPENROWSET('Microsoft.Jet.OLEDB.4.0',
    'E:\Microsoft Press\ADO.NET 2.0 Step by Step\SampleDBs\AdoStepByStep.mdb';
    'admin';'',Categories)
    SELECT * FROM test


    این دقیقا کار شما رو راه می اندازد

    ولی برای روش خودت اولین چیزی که به ذهنم میرسه اینه که مقادیر موجود در دیتاست را بخوان و با انها کد sql مناسب را بسازی و اجرا کنی البته اگر دیتا ستت فقط یک سطر داشته باشد این روش بیهنه است

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ozzy_mra
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    544

    Thumbs up نقل قول: ارسال دیتا ست به عنوان پارامتر sqlCommand

    مهندس ممنونم
    خیلی لطف کردین فکر کنم روش شما بهتر از روش خودم هم باشه

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار ozzy_mra
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    544

    نقل قول: ارسال دیتا ست به عنوان پارامتر sqlCommand

    مهندس جان من این کدو تو برنامم اضافه کردم خطای زیرو واسم میگیره می دونی علتش چیه؟؟
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار ozzy_mra
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    544

    نقل قول: ارسال دیتا ست به عنوان پارامتر sqlCommand

    add hock..... رو هم که true کردم دوباره پیغام زیرو داد
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار reza_Nazem
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    250

    نقل قول: ارسال دیتا ست به عنوان پارامتر sqlCommand

    ورژن sql چیه؟

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار ozzy_mra
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    544

    نقل قول: ارسال دیتا ست به عنوان پارامتر sqlCommand

    نقل قول نوشته شده توسط reza_Nazem مشاهده تاپیک
    ورژن sql چیه؟
    مهندس حلش کردم خیلی ممنون روش شما جواب داد یه سوتی عظیم داده بودم که اگر تصویر دوم رو نگاه کنی متوجه می شی بازم از راهنماییتون خیلی ممنونم

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •