نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: گرفتن آدرس اینترنتی در IE و firefox

  1. #1
    مهمان

    Tick گرفتن آدرس اینترنتی در IE و firefox

    سلام خدمت همه دوستان .

    یک کامپوننت یا کد برا گرفتن آدرس url موجود در IE و firefox و ترجیحا opera و نت اسکیپ ....


    با تشکر از همه دوستان .


    :موفق:

  2. #2
    http://www.angelfire.com/biz/rhaminisys/webspy.html

    سورس کد ویژوال بیسیک است اما هم میتونی ازش ایده بگیری هم میتونی از ActiveX اش استفاده کنی ؛ کامپوننتهای تجاری مخصوصی هم برای دلفی وجود دارند که ممکنه دیگران مایل باشند لینک اونها رو بهت بدن ؛
    UNIX is simple. It just takes a genius to understand its simplicity
    -- Dennis Ritchie

  3. #3
    محروم شده آواتار Babak-Aghili
    تاریخ عضویت
    اسفند 1383
    محل زندگی
    در خاطرات شما
    پست
    801
    کامپوننتهای تجاری مخصوصی هم برای دلفی وجود دارند که ممکنه دیگران مایل باشند لینک اونها رو بهت بدن
    آیا امکان دارد که اسامی آنها را بگویید که لااقل بتوانیم نسخه Trial آنها را از سایتشان دریافت کنیم ؟

    :)

  4. #4
    محروم شده آواتار Babak-Aghili
    تاریخ عضویت
    اسفند 1383
    محل زندگی
    در خاطرات شما
    پست
    801
    http://www.angelfire.com/biz/rhaminisys/webspy.html

    مشترک گرامی ! دسترسی به این سایت امکان پذیر نمیباشد .
    :strange:

  5. #5
    مهمان
    آقا متشکر دانلود کردم . میرم ببینم به کارم میاد یا نه .
    :موفق:

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Touska
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    ایران زمین
    پست
    1,967
    ببین یکی از این لینکها بدردت می خوره.

    http://www.swissdelphicenter.ch/en/showcode.php?id=198

    http://www.swissdelphicenter.ch/en/showcode.php?id=373

    موفق باشید :flower:

  7. #7
    مهمان
    مصطفی جان دستت درد نکند . فکر میکنم اساس کارم رو راه بندازه .

    :موفق:


تاپیک های مشابه

  1. قرار دان DIV در وسط صفحه در Firefox
    نوشته شده توسط shahab_ksh در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 20 دی 1386, 02:27 صبح
  2. firefox
    نوشته شده توسط fyarahmadi در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 06 خرداد 1386, 18:36 عصر
  3. مشکلات firefox با لیست باکس
    نوشته شده توسط hassan1365 در بخش Classic ASP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 15 اردیبهشت 1386, 17:56 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •