نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: مرتب کردن اطلاعات یک جدول بر اساس یک فیلد

  1. #1

    مرتب کردن اطلاعات یک جدول بر اساس یک فیلد

    با سلام
    لطفآ اگر کسی میدونه راهنمایی کنه ....

    من یک جدول دارم که میخوام بر اساس یکی از فیلد های اون مرتبش کنم و این کار رو با دستور
    Select * From TableName Order by FieldName انجام میدم و مشکلی نداره

    اما پس از اجرا هیچ تغییر یا جابه جایی بین رکورد ها و یا مرتب سازی آنها در جدول اتفاق نمی افتد

    لطفآ اگر کسی میدونه راهنمایی کنه .....

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    کاشان
    پست
    809

    نقل قول: مرتب کردن اطلاعات یک جدول بر اساس یک فیلد

    از خصیصه Sort در ADOTable یا ADOQuery استفاده کن

    ADOQuery1.Sort:='Name ASC' 


    ASC = صعودی
    DESC = نزولی

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    36

    نقل قول: مرتب کردن اطلاعات یک جدول بر اساس یک فیلد

    سلام

    دستوری که نوشتی درست است بعداز آن جدولت را close,openکن

    Adoquery.sql.text:='select * from table order by field'
    Adoquery1.close
    Adoquery1.open

  4. #4

    نقل قول: مرتب کردن اطلاعات یک جدول بر اساس یک فیلد

    نقل قول نوشته شده توسط alireza v.f مشاهده تاپیک
    از خصیصه Sort در ADOTable یا ADOQuery استفاده کن

    ADOQuery1.Sort:='Name ASC' 


    ASC = صعودی
    DESC = نزولی

    با تشکر
    منظورتون از Name Asc از Name نام فیلدیه که میخوایم بر اساس اون جدول مرتب بشه ؟؟؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار سعید صابری
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    برازجان
    پست
    1,431

    نقل قول: مرتب کردن اطلاعات یک جدول بر اساس یک فیلد

    نقل قول نوشته شده توسط fire.angle مشاهده تاپیک
    با تشکر
    منظورتون از Name Asc از Name نام فیلدیه که میخوایم بر اساس اون جدول مرتب بشه ؟؟؟
    بله منظور همونه

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار حسین خانی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    قزوین
    پست
    184

    نقل قول: مرتب کردن اطلاعات یک جدول بر اساس یک فیلد

    اگه از DBGrid استفاده میکنی این کد و به کار ببر :

      procedure TForm1.DBGrid1TitleClick(Column: TColumn);
    begin
    ADOQuery1.Sort:=Column.FieldName;
    یا
    ADOTable1.Sort:=Column.FieldName;
    end;

  7. #7

    نقل قول: مرتب کردن اطلاعات یک جدول بر اساس یک فیلد

    با سلام خدمت همه دوستان

    آقا من همه این کار ها رو انجام میدم و برنامه هم هیچ مشکلی نداره..
    ولی وقتی که میرم توی دیتا بیس رو نگاه میکنم اصلآ اطلاعات جدولم مرتب نشده و به همون صورت قبلی می باشد
    Ado query هام رو هم close , open میکنم ولی جوابی نمیگیرم

    لطفآ من رو راهنمایی کنید

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    کاشان
    پست
    809

    نقل قول: مرتب کردن اطلاعات یک جدول بر اساس یک فیلد

    نقل قول نوشته شده توسط fire.angle مشاهده تاپیک
    با سلام خدمت همه دوستان

    آقا من همه این کار ها رو انجام میدم و برنامه هم هیچ مشکلی نداره..
    ولی وقتی که میرم توی دیتا بیس رو نگاه میکنم اصلآ اطلاعات جدولم مرتب نشده و به همون صورت قبلی می باشد
    Ado query هام رو هم close , open میکنم ولی جوابی نمیگیرم

    لطفآ من رو راهنمایی کنید
    برنامه تون رو بگذارید تا یه نگاهی بندازیم

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار hossein_h62
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    اصفهـــــان
    پست
    720

    نقل قول: مرتب کردن اطلاعات یک جدول بر اساس یک فیلد

    نقل قول نوشته شده توسط fire.angle مشاهده تاپیک
    با سلام خدمت همه دوستان

    آقا من همه این کار ها رو انجام میدم و برنامه هم هیچ مشکلی نداره..
    ولی وقتی که میرم توی دیتا بیس رو نگاه میکنم اصلآ اطلاعات جدولم مرتب نشده و به همون صورت قبلی می باشد
    Ado query هام رو هم close , open میکنم ولی جوابی نمیگیرم

    لطفآ من رو راهنمایی کنید
    کدهایی که دوستان گذاشتن کاملا درسته. عمل Sorting جدول رو بصورت صوری مرتب میکنه.یعنی مثلا توی گرید عمل مرتب سازی اعمال و مشاهده میشه.من فکر می کنم شما منظورتون اینه که میخواین دقیقن رکوردهای ثبت شده توی دیتابیستون مرتب بشه بطوریکه خود فایل دیتا بیس رو که باز می کنید مرتب شده باشه.درسته ؟؟؟!!!!!!!

  10. #10

    نقل قول: مرتب کردن اطلاعات یک جدول بر اساس یک فیلد

    نقل قول نوشته شده توسط hossein_h62 مشاهده تاپیک
    کدهایی که دوستان گذاشتن کاملا درسته. عمل Sorting جدول رو بصورت صوری مرتب میکنه.یعنی مثلا توی گرید عمل مرتب سازی اعمال و مشاهده میشه.من فکر می کنم شما منظورتون اینه که میخواین دقیقن رکوردهای ثبت شده توی دیتابیستون مرتب بشه بطوریکه خود فایل دیتا بیس رو که باز می کنید مرتب شده باشه.درسته ؟؟؟!!!!!!!



    بله حق با شماست منظور من هم اینه که رکورد ها در دیتابیس به صورت واقعی مرتب بشه

    حالا اگه هم نشد می خوام بتونم رکوردهای جدول رو حتی به صورت صوری توی db Grid نمایش بدم

    لطفآ من رو راهنمایی کنید

  11. #11

    نقل قول: مرتب کردن اطلاعات یک جدول بر اساس یک فیلد

    با سلام

    با تشکر از همه دوستان ( به خصوص آقای hossein_h62 ) حق با ایشون بود و اطلاعات با این دستورات بالا که همگی آنها درست می باشد اطلاعات جدول مرتب میشود ولی این اطلاعات در دیتابیس هیچ تغییری نمی کند و ما باید درون برنامه توسط db Grid و یا Report جدول مورد مورد نظر خودمون رو نمایش بدیم ویا چاپ کنید

    از همکاری همگی دوستان سپاسگذارم....

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •