نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: ایجاد یک درایو باکس و فایل باکس

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار aghayex
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    https://telegram.me/Sed_kazem18
    پست
    924

    ایجاد یک درایو باکس و فایل باکس

    من یه فرم می خوام درست کنم که یه شی عکس داره ، حالا می خوام یه شی مثل اکسپلورر ویندوز کنار شی عکس درست کنم تا کاربر خودش بره و فایل عکس رو تو هر درایو که هست انتخاب کنه . این برنامه رو می شه با open dialog هم درست کرد اما کفتم چیزه شکیلی ازش در بیاد . ممنون اگه کمک کنید .

  2. #2
    VIP آواتار رضا عربلو
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,597

    نقل قول: ایجاد یک درایو باکس و فایل باکس

    [Code]
    <Window x:Class="Test"
    xmlns="http://schemas.microsoft.com/winfx/2006/xaml/presentation"
    xmlns:x="http://schemas.microsoft.com/winfx/2006/xaml"
    Title="Test">
    <StackPanel>
    <WebBrowser Source="C:\" />
    </StackPanel>
    </Window>
    [Code/]
    اگر Net. نمی دانید وارد نشوید.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار aghayex
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    https://telegram.me/Sed_kazem18
    پست
    924

    نقل قول: ایجاد یک درایو باکس و فایل باکس

    تشکر از جوابتون ام شی WebBrowserتو wpf من نیست آیا باید نصب بشه یا چیز دیگه ای هست ؟

  4. #4
    VIP آواتار رضا عربلو
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,597

    نقل قول: ایجاد یک درایو باکس و فایل باکس

    در .NET Framework 3.5 sp1 وجود دارد.
    http://msdn.microsoft.com/en-us/libr...ebbrowser.aspx
    اگر Net. نمی دانید وارد نشوید.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار aghayex
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    https://telegram.me/Sed_kazem18
    پست
    924

    نقل قول: ایجاد یک درایو باکس و فایل باکس

    با تشکر ، در مورد متد سورس که تو دستور شما نوشتید \:c خطا می گیره و یه مشکل که هست اینه که من کل هارد رو می خوام نه یک درایو خاص

  6. #6
    VIP آواتار رضا عربلو
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,597

    نقل قول: ایجاد یک درایو باکس و فایل باکس

    دقت کن موقع کامپایل پنجره ات (Test) بسته باشد از باگهای محیط طراحی ویژوال استودیو است.
    همچنین از طریق کد نویسی نیز می توانی
    WebBrowser1.Source = new Uri(@"C:\");

    در مورد MY Computer هم راه کاری ندارم.
    اگر Net. نمی دانید وارد نشوید.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار aghayex
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    https://telegram.me/Sed_kazem18
    پست
    924

    نقل قول: ایجاد یک درایو باکس و فایل باکس

    در مورد ساخت یه شی که توی اون ساختار هارد رو ار جمله داریو ها و فولدر ها و فایل ها رو نوشون بده به عبارتی همون ویندوز اکسپلورر قدیم کمک می خوام لطفا کمک کنید .

  8. #8
    VIP آواتار رضا عربلو
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,597

    نقل قول: ایجاد یک درایو باکس و فایل باکس

    اگر Net. نمی دانید وارد نشوید.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •