نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: Rename کردن فایل

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار debugger
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    Turkey
    پست
    843

    Rename کردن فایل

    با عرض سلام خدمت دوستان عزیز

    چطور میشه در سی شارپ نام یک فایل را عوض کرد ؟؟؟ به نظر سوال ساده ای است ؟

    ولی خب تا جایی که من جستجو کردم مثل اینکه راهی نیست !!!!!

    تابعی به نام rename یا امثال ان در سی شارپ وجود ندارد ، باید برای تغییر نام یک فایل انرا با نام دیگری Moveیا Copy کنیم و فایل اصلی را حذف کنیم

    ولی فایل های من تعدادشون زیاده و حجمشون بالاست و این روش زمان بره

    و یه سوال دیگه هم چطور میشه sub directory ها را هم در این کد rename کرد ؟؟؟؟؟


     
    void RenameThem()
    {
    DirectoryInfo d = new DirectoryInfo("c:/dir/");
    FileInfo[] infos = d.GetFiles("*.myfiles");
    foreach(FileInfo f in infos)
    {
    // Do the renaming here
    File.Move(f.FullName, Path.Combine(f.Directory.ToString(), "1" + f.Name));
    }
    }

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mdssoft
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    تهران / ساری
    پست
    392

    نقل قول: Rename کردن فایل

    یه نمونه اینحا هست ، شاید به دردت بخوره :
    http://www.codeproject.com/KB/cs/BatchRenamer.aspx

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار shahab_ss
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    محل زندگی
    bangkok
    سن
    43
    پست
    434

    نقل قول: Rename کردن فایل

    System.IO.File.Move("c:\a.txt", "c:\b.txt");


    به اینصورت درواقع شما با Move کردن فایل اون رو Remane میکنید.

  4. #4

    نقل قول: Rename کردن فایل

    نقل قول نوشته شده توسط shahab_ss مشاهده تاپیک
    System.IO.File.Move("c:\a.txt", "c:\b.txt");


    به اینصورت درواقع شما با Move کردن فایل اون رو Remane میکنید.


    من اين كد رو كه اجرا مي كنم همچين ايرادي ازم مي گيره:

    The process cannot access the file because it is being used by another process.

    قبلش ميام فايلم رو مي سازم و string ميريزم داخلش
    چرا همچين error ي ميده؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: Rename کردن فایل

    نقل قول نوشته شده توسط maryam_20 مشاهده تاپیک
    من اين كد رو كه اجرا مي كنم همچين ايرادي ازم مي گيره:

    The process cannot access the file because it is being used by another process.

    قبلش ميام فايلم رو مي سازم و string ميريزم داخلش
    چرا همچين error ي ميده؟
    این خطای سطح دسترسی ویندوزه.
    از یک درایو دیگه استفاده گنید.

  6. #6

    نقل قول: Rename کردن فایل

    قبلش ميام فايلم رو مي سازم و string ميريزم داخلش
    چرا همچين error ي ميده؟
    خب معلومه چون قبلش فایل رو باز می کنی ولی فایل رو Close نمی کنی.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •