نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: hack

  1. #1

    hack

    سلام
    ایا میشود یک valueدر یک کلید خاص به registry windows اضافه کرد
    h_key_local\software\micresoft
    2-ایا میشود یک popup-menuبه راست clickویندوز اضافه شود

  2. #2
    باورم نمیشه تا حالا با TRegistry کار نکرده باشی چون فقط مایه ش یه F1 هست !!

      var
    Reg:TRegistry;
    Begin

    Reg:= TRegistry.create;
    Try
    Reg.RootKey:=HKEY_LOCAL_MACHINE;
    if Reg.OpenKey('SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curren tVersion\Run',False) then
    Reg.WriteString('Abgosht','MyApp.exe')
    Reg.CloseKey;

    Finally
    Reg.CloseKey;
    Reg.free;
    End;


    در مورد دوم به کجا میخوای اضافه کنی !
    این http://www.shellplus.com/ فکر کنم جواب تو بده !

    ارادتمند
    مشاطان

  3. #3

    xingplayer

    با تشکر فراوان
    کتابی میشناسی که درباره registry,activex,Hwnd,message,...ساده گفته باشه
    بد ترجمه نشده باشه(borland delphi 6 developer)کپی نباشد(delphi 7 tafti)
    جعفر نز اد نباشه(خیلی ساده گفته)
    بقیه اشون که اعتبار نداره
    help delphi هم ناقصه
    من چی کار کنم
    2-من میخواهم به winamp,...در کل به windows popupاضافه کنم
    3-میخاهم یک dll بنویسم که winmap استفاده کنه

  4. #4
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    اولا که Help دلفی خیلی هم کامله. اما برای یک تازه‌کار خیلی قابل فهم نیست (مثل همه Help های دیگه). اما فراموش نکنید که این یک Help است نه Tuturial . برای یافتن منبع آموزشی اگر انگلیسی‌تان خوب باشد من چند تا کتاب خوب دارم.

  5. #5

    فارسی

    فارسی باشه بهتره
    حالا کتابهات اسم ببر
    یه ebook که اماده داری download برم slash_lg666@yahoo.comبفرسi have proxy
    thank you

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1382
    محل زندگی
    l8026070@yahoo.com
    پست
    282
    با سلام
    اگه میشه یک دونه از این EBook ها هم برای من بفرستید با تشکر فراوان :wink:
    l8026070@yahoo.com

  7. #7

    درخواست

    لطفا اگه امکان داره برای من هم یه دونه از این EBook ها رو بفرستید .
    am_delphi2003@yahoo.com
    با تشکر فراوان از شما .

تاپیک های مشابه

  1. hack شدن web server
    نوشته شده توسط a_askari در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 29 مرداد 1385, 14:54 عصر
  2. Hack چیه ؟ Crack چیه ؟
    نوشته شده توسط Farshad Paydar در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 04 مرداد 1383, 12:27 عصر
  3. Hack Ebooks Smart Hacker
    نوشته شده توسط faramarz_s در بخش امنیت در شبکه
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 28 آبان 1382, 21:44 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •