نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: چاپ کردن متن روی عکس

  1. #1

    چاپ کردن متن روی عکس

    سلام
    آیا راهی وجود دارد که فقط متنی که روی عکس است را پرینت گرفت
    فرض کنید یک کنترل عکس روی فرمتان است و یک کنترل متن را هم روی آن گذاشتید
    و می خواهید متن را چاپ کنید
    در همان جایی که هست ولی بدون عکس
    خیلی متشکرم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار (سیدشریفی)
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تبریز
    پست
    468
    چرا از Printer.Print استفاده نمیکنید ؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار R_BABAZADEH
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    654
    سلام
    نقل قول نوشته شده توسط سیدشریفی
    چرا از Printer.Print استفاده نمیکنید ؟
    تا اونجایی که من می دونم این دستور کل فرم رو پیرینت می کنه
    در صورتی که دوست ما نیاز به یک ocr داره تا بتونه متن رو از عکس جدا کنه

  4. #4

    Private Sub Command1_Click()
    Dim TempPic As StdPicture

    With Picture1
    Set TempPic = Picture1.Picture
    Set .Picture = Nothing
    .CurrentX = Label1.Left
    .CurrentY = Label1.Top
    Set .Font = Label1.Font
    Picture1.Print Label1
    Printer.PaintPicture Picture1.Image, 0, 0, Picture1.Width, Picture1.Height
    Picture1.Picture = TempPic
    .Cls
    End With
    End Sub


    دو نکته
    1 - parent کنترل لیبل باید کنترل Picture باشه
    2 - خاصیت Autoredraw کنترل Picture باید true باشه

  5. #5
    سلام
    خیلی ممنون
    منظورتان این است که من ابتدا یک کنترل picture روی فرم بگذارم و سپس یک کنترل label ؟؟
    متشکرم

  6. #6
    نقل قول نوشته شده توسط mostafa612003
    سلام
    خیلی ممنون
    منظورتان این است که من ابتدا یک کنترل picture روی فرم بگذارم و سپس یک کنترل label ؟؟
    متشکرم
    بله
    و لیبل باید روی کنترل تصویر باشه

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار (سیدشریفی)
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تبریز
    پست
    468
    جناب R_BABAZADEH فرمان Printer.Print آرگومانهایی دارد که ما میتوانیم از کنترلهای مشخصی پرینت بگیریم
    همانند مثالی که جناب BlackDal نوشته اند .

    یا مثلا :
            Printer.Font.Bold = False
    Printer.Font.Italic = False
    Printer.Font.Name = "Tahoma"
    Printer.Font.Strikethrough = False
    Printer.Font.Underline = False
    Printer.Font.Size = 8
    Printer.ForeColor = QBColor(10)
    Printer.CurrentX = 8000
    Printer.CurrentY = 600
    Printer.Print Label1.Caption


    دوستان اگر سوال بیشتری در این زمینه داشتند در خدمت هستم

    :موفق:

  8. #8
    سلام
    من این کار را با کنترل image کردم
    به نتیجه نرسیدم

  9. #9
    سلام
    برنامه اول برای کنترل picture جواب نداد
    فقط از فرم خالی print می گیرد

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •