نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: انتقال اطلاعات جدول پايگاه داده به listView

  1. #1

    Smile انتقال اطلاعات جدول پايگاه داده به listView

    سلام دوستان

    كدي كه بشه اطلاعات جدول پايگاه داده رو تو ListView نشان داد رو بگيد.


    بي نهايييييييت ممنون

  2. #2

    نقل قول: انتقال اطلاعات جدول پایگاه داده به listView

    هر كي بلده كمكم كنه خيلي فوري بايد پروژه رو تحويل بدم تو listView موندم

  3. #3
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    کاشان
    پست
    580

    نقل قول: انتقال اطلاعات جدول پايگاه داده به listView

    سلام
    اطلاعات رو چه جوری می خونین ؟
    می خواین با datareader بخونین یا dataset دارین و می خواین به لیست بایند کنین ؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار AliRezaPro
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    PE Header
    پست
    1,054

    نقل قول: انتقال اطلاعات جدول پايگاه داده به listView

    این نام تمام جداول رو واکشی میکنه ،کافیه در حلقه متد add رو پیاده سازی کنید
    using System;
    using System.Data;
    using System.Data.OleDb;

    public class DatabaseInfo {
    public static void Main () {
    String connect = "Provider=Microsoft.JET.OLEDB.4.0;data source=.\\Employee.mdb";
    OleDbConnection con = new OleDbConnection(connect);
    con.Open();
    Console.WriteLine("Made the connection to the database");

    Console.WriteLine("Information for each table contains:");
    DataTable tables = con.GetOleDbSchemaTable(OleDbSchemaGuid.Tables,new object[]{null,null,null,"TABLE"});

    Console.WriteLine("The tables are:");
    foreach(DataRow row in tables.Rows)
    Console.Write(" {0}", row[2]);


    con.Close();
    }
    }

  5. #5

    نقل قول: انتقال اطلاعات جدول پایگاه داده به listView

    نقل قول نوشته شده توسط seven7777777 مشاهده تاپیک
    سلام
    اطلاعات رو چه جوری می خونین ؟
    می خواین با datareader بخونین یا dataset دارین و می خواین به لیست بایند کنین ؟

    پاسخ:با عرض سلام مجدد و تشکر از شما دوست گرامی

    من کدها و عکس فرم و Databasi که میخوام تو listView نشون بده رو گذاشتم براتون.

    مشکلم اینکه چه جوری با چه کدی تو Listview نشون بدم اگه کد را تکمیل کنید ممنون میشم

    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله 0elnaz0 : شنبه 03 بهمن 1388 در 23:03 عصر دلیل: ناقص بود كاملش كردم

  6. #6

    نقل قول: انتقال اطلاعات جدول پايگاه داده به listView

    کافیه رویداد Load مربوط به فرمت را به شکل زیر تغییر بدی

            private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    listView1.View = View.Details;

    listView1.Columns.Add("تلفن", 150, HorizontalAlignment.Center);
    listView1.Columns.Add("نام", 100, HorizontalAlignment.Center);

    SqlConnection myconnection = new SqlConnection("Data Source=.;Initial Catalog=eli;Integrated Security=True");
    myconnection.Open();
    string query = "select * from tbl_p2";
    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter(query,myconnection);
    DataTable Table = new DataTable("tbl_p2");
    da.Fill(Table);
    myconnection.Close();

    string[] StrListView = new string[2];
    for (int i = 0; i < Table.Rows.Count; ++i)
    {
    StrListView[0] = Table.Rows[i][0].ToString();
    StrListView[1] = Table.Rows[i][1].ToString();

    ListViewItem Item = new ListViewItem(StrListView);
    listView1.Items.Add(Item);
    }
    }

  7. #7

    نقل قول: انتقال اطلاعات جدول پايگاه داده به listView

    دوست گرامي meysamkarimi از شما خيلي خيلي خيلي ممنونم.كدهاتونو اجرا كردم جواب داد.
    ممنونم حالا مي تونم اطلاعات پايگاه داده رو با اين كد تو listview نشان بدم


    بي نهايت ممنمونم

  8. #8

    نقل قول: انتقال اطلاعات جدول پایگاه داده به listView

    مشکل حذف از listView با انتخاب سط مورد نظر

    از دوستان دوباره میخوام کمکم کنید من عکس اون چیزی رو که میخوام رو براتون گذاشتم کمکم کنید ممنون میشم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: zip 12.zip‏ (23.6 کیلوبایت, 17 دیدار)

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •