نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: مشکل با جنس DateTime در vs و نقطه ی مقابل آن در sql (جنس Date)

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار majid_darab
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    در اعماق اقیانوس.
    سن
    40
    پست
    352

    Smile مشکل با جنس DateTime در vs و نقطه ی مقابل آن در sql (جنس Date)

    با سلام و عرض خسته نباشید :
    من در Table خود در دیتابیس فیلدی دارم که جنس آن date می باشد نه DateTime و وقتی این Table رو به Grid یا DropDown وصل می کنم خودش یک ساعت 12 ق ظ به تاریخ مزبور اضافه می کنه ....
    ما در Vs این مشکلو چه جوری باید حل کنیم ؟
    موقع نمایش زمانی که خبر از گرید یا dropdown نیست و می خوایم یه تاریخی رو بدون ساعت تو مثلا lable نمایش بدهیم این کار شدنی است و نبود جنس date در vs توجیه می شود ...
    اما وقتی با گرید سروکار داریم چی ؟
    با تشکر
    مجید داراب

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار majid_darab
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    در اعماق اقیانوس.
    سن
    40
    پست
    352

    نقل قول: مشکل با جنس DateTime در vs و نقطه ی مقابل آن در sql (جنس Date)

    با سلام :
    نکته ی مربوط به لینک زیر می تواند مفید باشد و مشکل grid را با کلک حل می کند...(البتّه راهش نباید این باشد)
    اما در dropdown چی ؟؟؟؟

    https://barnamenevis.org/showthread.php?p=761784

  3. #3

    نقل قول: مشکل با جنس DateTime در vs و نقطه ی مقابل آن در sql (جنس Date)

    سلام دوست من واسه اینکار به کنترلی که می خوای تاریخ نشون بدی توی آون یه Format بده
    موفق باشی

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار majid_darab
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    در اعماق اقیانوس.
    سن
    40
    پست
    352

    نقل قول: مشکل با جنس DateTime در vs و نقطه ی مقابل آن در sql (جنس Date)

    با سلام و عرض تشکر:
    میشه بیشتر توضیح بدید...
    چون وقتی در یک کنترل databound صورت می گیره خودش براساس جنس های موجود در دیتابیس جنس ها روکه System.DateTime از آن جمله می باشد جایگذاری می کنه...
    من برای حل این مشکل سعی کردم که نوع یا جنس یا فرمت مربوط به فیلد تاریخ دار موجود در دیتابیسمو به system.date تغییر بدم .... اما system.date ی در vs وجود ندارد و فقط system.datetime داریم ...
    با تشکر
    مجید داراب

  5. #5

    نقل قول: مشکل با جنس DateTime در vs و نقطه ی مقابل آن در sql (جنس Date)

    دوست من هنگام بایند کردن دراپ داون لیست تو به تک تک عناصر دسترسی داری
    توی رویداداش بگرد پیداش میکینی
    موفق باشی

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار majid_darab
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    در اعماق اقیانوس.
    سن
    40
    پست
    352

    نقل قول: مشکل با جنس DateTime در vs و نقطه ی مقابل آن در sql (جنس Date)

    من واقعاً معذرت می خوام ... خوب منظورتونو نگرفتم
    در حالت design که به عناصر دسترسی ندارم در (dropdownlist) ...
    منظورتون اینه که در codebehind توسط یک event خاص به عناصری که قراره بایند بشن دسترسی پیدا کنم و فرمت datetime مربوطه رو تغییر بدم ...

    درمورد گرید ، درمورد اون ستون مورد بحث ( date در اس کیو ال) (datetime در VS) پراپرتی زیرو ست کردم :
    DataFormatString="<span dir='ltr'>{0:G}</span>"
    و DataType رو از system.datetime به System.string تغییر دادم...
    اگر دراینجا DataTypeی به صورت system.date نه system.datetime داشتیم فکر می کنم مشکل حل می شد.اما نداریم...


    اما در مورد dropdown این امکان وجود ندارد . یعنی چنین Property ی برای ست کردن نداریم...

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار majid_darab
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    در اعماق اقیانوس.
    سن
    40
    پست
    352

    نقل قول: مشکل با جنس DateTime در vs و نقطه ی مقابل آن در sql (جنس Date)

    در مورد drop down زمانی که item ها رو در کد بیهایند add می کنیم شاید بتوان از string format استفاده کرد ... اما زمانی که از datasource بایند می شوند چی ؟
    با تشکر

  8. #8
    کاربر تازه وارد آواتار masoud180
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    سن
    37
    پست
    32

    نقل قول: مشکل با جنس DateTime در vs و نقطه ی مقابل آن در sql (جنس Date)

    hاگه بصورت دستی بایندت را انجام بدی مشکلش را می تونی براحتی حل کنی.اگه خواستی بگو تا بگم

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •