نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: جمع کردن یک ستون در dbgrid با دستورات sql

  1. #1

    جمع کردن یک ستون در dbgrid با دستورات sql

    با سلام..
    من یک دیتا ست دارم که با دستور select یک سری رکوردها را انتخاب و در dbgrid نمایش میدهم .و میخواستم که جمع یک ستون مثلا قیمت را در رکوردهای select شده و نمایش داده شده در dbgrid را بدست آورم در یک editbox یا آخر dbgrid به صورت footer نمایش دهد چه راهایی وجو دارد ؟ و چگونه ؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار حسین شهریاری
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    ایران
    پست
    794

    نقل قول: جمع کردن یک ستون در dbgrid با دستورات sql

    سلام

    توسط یه کوئری دیگه حاصل جمع آن فیلد را بدست بیارین و حاصل آنرا هر جایی دوست دارید بریزید.

    مثلا:
    Adoquery.sql.text:='select sum(Tedad*Price) as Sumer from Orders'
    Adoquery.close
    adoquery.open
    edit1.text:=adoquery.fieldbyname('sumer').asstring

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار hossein_h62
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    اصفهـــــان
    پست
    720

    نقل قول: جمع کردن یک ستون در dbgrid با دستورات sql

    نقل قول نوشته شده توسط shabe_barani مشاهده تاپیک
    با سلام..
    من یک دیتا ست دارم که با دستور select یک سری رکوردها را انتخاب و در dbgrid نمایش میدهم .و میخواستم که جمع یک ستون مثلا قیمت را در رکوردهای select شده و نمایش داده شده در dbgrid را بدست آورم در یک editbox یا آخر dbgrid به صورت footer نمایش دهد چه راهایی وجو دارد ؟ و چگونه ؟
    ضمن روشی که در بالا گفتند میتونید از گرید Ehlib استفاده کنید که بدون کدنویسی امکان قرار دادن Footer و حاصلجمع رو داره.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •