نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: چگونگی انجام URL Rewrite در ای اس پی دات نت

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1383
    محل زندگی
    تهران
    پست
    289

    چگونگی انجام URL Rewrite در ای اس پی دات نت

    چگونه میتوان آدرس یک صفحه را که به صورت
    www.sitename/aaa.aspx?id=5
    را به
    www.sitename/aaa/5.aspx
    تبدیل کرد؟

  2. #2

    Dim StrReturn As String = Request.URL.ToString()
    Dim i As Int32 = StrReturn.LastIndexOf(".")
    If i <> -1 Then
    StrReturn = StrReturn.Remove(i, 1)
    StrReturn = StrReturn.Insert(i, "/")
    StrReturn = StrReturn.Replace("aspx?id=5", "5.aspx")
    End If
    Response.Write(StrReturn.ToString()&#4 1;

    البته کد فوق تنها فقط برای مثال شما بود.
    ایجاد یک تابع سفارشی برای موارد عام پیشنهاد میشه.

  3. #3
    بهروز جان وقتی که 5.aspx نباشه این کد رو کجا باید نوشت

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1383
    محل زندگی
    تهران
    پست
    289
    مرسی آقای راد

  5. #5
    بهروز جان وقتی که 5.aspx نباشه این کد رو کجا باید نوشت
    بنده توضیح دادم که:
    ایجاد یک تابع سفارشی برای موارد عام پیشنهاد میشه.

  6. #6
    اگه میشه در مورد این تابع هم یه توضیحی بده و بگو کجای وب کانفیگ باید قرار بگیره


    ارادتمند
    علیرضا

  7. #7
    1) توابع در Web.Config قرار نمی گیرند.
    توابع در فرم، ماژول یا کلاس قرار دارند.

    2) کدی که دیدید (تابع نیست)، خیلی واضح نوشته شده. نیاز به هیچ توضیح اضافه ای نداره.

  8. #8
    بهروز جان میدونم که تابع نیست (انقدر هم پرت نیستم)

    منظور من این بود که مثلا یک تابع باشه که در Web.config معرفی بشه و این کار رو انجام بده بصورت کلی
    این کار رو انجام بده ....


    همینطوری که نمیشه ....

  9. #9
    من قبلا یه چیزی دیده بودم اما العان اصلا یادم نیست ...

    یه چیز مثل این معرفی کرده بود ...
    NameSpace.Class.Function

    دقیقا همین کار رو میکرد ......
    در text. فکر کنم همین کار انجام شده باشه ....

  10. #10
    متاسفم.
    تا حالا با همچین موردی برخورد نداشتم.
    تعاریف عمومی: ماژول در VB.NET و کلاس در C#‎.NET

  11. #11
    سلام

    ببین مثلا من یک ماژول ساختم که ویزیت صفجه رو حساب کنه

    Public Class pagevisits
    Public Sub visit(ByVal page As String)
    Dim con1 As New SqlClient.SqlConnection
    con1.ConnectionString = System.Configuration.ConfigurationSettings.AppSett ings.GetValues("connectionstring").GetValu e(0)
    Dim cmd1 As New SqlClient.SqlCommand
    cmd1.Connection = con1
    cmd1.CommandText = "update pages set visits=visits + 1 where (name='all' or name='" & page & "')"
    con1.Open()
    cmd1.ExecuteNonQuery()
    con1.Close()
    End Sub
    End Class


    که در صفحه های دیگه به راحتی از این کد استفاده می کنم البته من فقط خواستم برات یه مثال بزنم

    If Me.IsPostBack = False Then
    Dim visit As New pagevisits
    visit.visit("index2")
    End If
    Kochol Game Engine
    http://www.kge3d.org



  12. #12
    اضافه کردن یک Key و مقدار اون به فایل Web.Config، با تعریف یک تابع، متد یا پروسیجر در این فایل ارتباطی پیدا نمی کنه.

تاپیک های مشابه

  1. مشکل با URL Rewrite بعد از آپلود روی هاست
    نوشته شده توسط OlympicTelecom در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 25 دی 1386, 23:14 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •