صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 43

نام تاپیک: درخواست editor برای دات نت

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار jingiliboyz
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    183

    درخواست editor برای دات نت

    دوستان من دنبال یه editor واسه سایتم می گردم که مثل این سایت باشه
    http://tinymce.moxiecode.com/examples/full.php
    کسی نسخه دات نتی داره؟ معرفی بکنه

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار moharrami
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    زنجان
    پست
    88

    نقل قول: درخواست editor برای دات نت

    این رو ببین خیلی سریع و کامل هست اینترفیس فارسی هم داره

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار maxpayn2
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    طبقه سوم - اطاق اول - جولوی مانیتور - روی صندلی
    پست
    1,068

    نقل قول: درخواست editor برای دات نت

    Fckeditor خوبه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار jingiliboyz
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    183

    نقل قول: درخواست editor برای دات نت

    نقل قول نوشته شده توسط moharrami مشاهده تاپیک
    این رو ببین خیلی سریع و کامل هست اینترفیس فارسی هم داره
    این نسخه دات نتی نیست
    آخرین ویرایش به وسیله jingiliboyz : دوشنبه 05 بهمن 1388 در 11:52 صبح

  5. #5

    نقل قول: درخواست editor برای دات نت

    نقل قول نوشته شده توسط jingiliboyz مشاهده تاپیک
    دوستان من دنبال یه editor واسه سایتم می گردم که مثل این سایت باشه
    http://tinymce.moxiecode.com/examples/full.php
    کسی نسخه دات نتی داره؟ معرفی بکنه
    سلام دوست من .

    وقت خودت رو برای WYSIWYG های مختلف تلف نکن
    . دو تا WYSIWYG خیلی معتبر وجود داره یکی CKEditor و دیگریFCKEditor که اولی نسخه پیشرفته دومی هست . از اونجایی که همه این WYSIWYG ها با جاوا اسکریپت کار میکنه برای استفاده از اونها باید کمی با نحوه کار با جاوا اسکریپت آشنا باشی .
    بهترین انتخاب ( راحت ترین و به صرفه ترین) در حال حاضر برای ASP.NET استفاده از FCKEDitor هست چون قبلا یک Dll خیلی قوی نوشته شده که کافیه از اون استفاده کنید و هیچ مشکلی نخواهید داشت .

    پس آخرین نسخه FcKEditor رو دانلود کن + FckEditor.NET که یک dll بیشتر نیست . اونو تو ابزار هات اضافه کن و کافیه رو فرم درگ کنی .

    موفق باشی
    آخرین ویرایش به وسیله Mostafa_Dindar : چهارشنبه 14 بهمن 1388 در 22:30 عصر

  6. #6

    نقل قول: درخواست editor برای دات نت

    در اين صفحه امكان مشاهده ليست اديتور ها و مقايسه قابليت هاي آنها وجود دارد.

    امكانات را بررسي كنيد. هر كدام كه demo دارد ببينيد و سپس دانلود كنيد.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار jingiliboyz
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    183

    نقل قول: درخواست editor برای دات نت

    کسی میدونه که یه همچین ادیتوری که این سایت استفاده شده رو کجا میشه پیدا کرد
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار maxpayn2
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    طبقه سوم - اطاق اول - جولوی مانیتور - روی صندلی
    پست
    1,068

    نقل قول: درخواست editor برای دات نت


  9. #9
    کاربر دائمی آواتار jingiliboyz
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    183

    نقل قول: درخواست editor برای دات نت

    نقل قول نوشته شده توسط maxpayn2 مشاهده تاپیک
    لینک دانلود رو برداشتن کار نمیکنه نمونه ای کسی داره که قبلا دانلود کرده باشه بزاره واسه دانلود نمونه هایی هم که بچه ها گذاشتن بدون dll هست

  10. #10
    کاربر تازه وارد آواتار mohsen507
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    ViewState!!!
    پست
    84

    نقل قول: درخواست editor برای دات نت

    از خود سايت سازندش دانلود كن

    لينك دانلود :
    http://ckeditor.com/download

    هم fckeditor رو داره و هم ckeditor

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار maxpayn2
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    طبقه سوم - اطاق اول - جولوی مانیتور - روی صندلی
    پست
    1,068

    نقل قول: درخواست editor برای دات نت

    نقل قول نوشته شده توسط jingiliboyz مشاهده تاپیک
    لینک دانلود رو برداشتن کار نمیکنه نمونه ای کسی داره که قبلا دانلود کرده باشه بزاره واسه دانلود نمونه هایی هم که بچه ها گذاشتن بدون dll هست
    لینک دانلود رو بر نداشتن ، sorceforge ایران بلاک کرده ، باید با پروکسی دانلود کنی

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار jingiliboyz
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    183

    نقل قول: درخواست editor برای دات نت

    با ultrasurf رفتم باز هم لینک نمیده کسی یه نمونه dll به همراه editor نداره که معرفی کنه از مثلا rapid یا جای دیگه لینک بده دانلود کنیم

  13. #13
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    کرج
    پست
    495

    نقل قول: درخواست editor برای دات نت

    برای ساخت یه ادیتور باید از کجا شروع کنم چه چیزهایی باید یاد بگیرم و بعد برای قرار دادن اون ادیتور تو سایتم باید چی یاد بگیرم و چه کار کنم؟
    Please Help Me…

  14. #14
    کاربر تازه وارد آواتار mohsen507
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    ViewState!!!
    پست
    84

    نقل قول: درخواست editor برای دات نت

    نقل قول نوشته شده توسط fa_karoon مشاهده تاپیک
    برای ساخت یه ادیتور باید از کجا شروع کنم چه چیزهایی باید یاد بگیرم و بعد برای قرار دادن اون ادیتور تو سایتم باید چی یاد بگیرم و چه کار کنم؟
    Please Help Me…
    سوالت عجيب هست
    اگه منظورت از ساخت يعني خودت بنويسي كار محالي نيست اگه بتوني چند هزار خط كد جاوا اسكريپت بنويسي مشكلي نيست

    اديتور ها به صورت آماده وجود دارن وشما بسته به نيازت از اونا در برنامت استفاده ميكني

    و طريقه نصب اونها تقريبا يكي هست

    شما بگو از كدوم ميخواي استفاده كني ؟

  15. #15
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    کرج
    پست
    495

    نقل قول: درخواست editor برای دات نت

    نمی دونم منظورتون از اینکه گفتین از کدوم می خواید استفاده کنید چی هست؟ ولی من FCKEditor رو و چند تا دیگه ادیتور رو از سایت های دیگه گرفته ام اما نمی دونم چه جوری اون رو تو یه سایتم قرار بدم و استفاده کنم چه جوری به پایگاهم وصلش کنم و این مجموعه فایلی رو که به همراه صفحه اصلی اون هست آیا باید Add کنم به صفحات سایتم
    خواهش می کنم جوابم بدید تمام سایتم فقط گیر همین مونده

  16. #16

    نقل قول: درخواست editor برای دات نت

    خوب اگه یه خورده حوصله به خرج بدین و تو همین سایت سرچ کنین میتونین به جواب برسین!!!
    برای استفاده از FCK editor:
    http://www.persianupload.com/9951835

    و برای استفاده از free textbox :
    http://www.persianupload.com/3862533


    موفق باشین

  17. #17
    کاربر تازه وارد آواتار mohsen507
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    ViewState!!!
    پست
    84

    نقل قول: درخواست editor برای دات نت

    از اين لينك استفاده كن مقاله رو دانلود . كامل توضيح داده

    http://www.barnamenevis.org/sh...d.php?t=156797

    موفق باشي

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار maxpayn2
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    طبقه سوم - اطاق اول - جولوی مانیتور - روی صندلی
    پست
    1,068

    نقل قول: درخواست editor برای دات نت

    نقل قول نوشته شده توسط jingiliboyz مشاهده تاپیک
    با ultrasurf رفتم باز هم لینک نمیده کسی یه نمونه dll به همراه editor نداره که معرفی کنه از مثلا rapid یا جای دیگه لینک بده دانلود کنیم
    هم باید با U_S لینک رو باز کنی هم توی دانلود منیجرت پروکسی ست کنی
    آخرین ویرایش به وسیله vcldeveloper : چهارشنبه 26 اسفند 1388 در 18:14 عصر دلیل: حذف نام برنامه استفاده شده

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار jingiliboyz
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    183

    نقل قول: درخواست editor برای دات نت

    نقل قول نوشته شده توسط maxpayn2 مشاهده تاپیک
    هم باید با U_S لینک رو باز کنی هم توی دانلود منیجرت پروکسی ست کنی
    مرسی مشکلم حل شد گرفتم ولی یه مشکلی دارم وصل کردم کار هم میکنه ولی این تصاویر رو یکی در میان داخل دیتا بیس قرار میده بعد هم نتونستم عکس رو از کامپیوتر داخلش وارد کنم دارم دنبال مشکل می گردم که عکس هم داخل متن وارد بشه

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار maxpayn2
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    طبقه سوم - اطاق اول - جولوی مانیتور - روی صندلی
    پست
    1,068

    نقل قول: درخواست editor برای دات نت

    سرچ کن یه تاپیک پارسال بود که روش نصب صحیح رو به صورت کامل گفته بود ، مشکلات زیادی هم توش مطرح و حل شده بود

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار jingiliboyz
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    183

    نقل قول: درخواست editor برای دات نت

    مشکل من فقط تو این خط هست
    ;()db.SubmitChanges
    بعضی وقتا که شکلک با متن میفرستم کار میکنه بعضی وقتا که کار نمیکنه از این خط ارور میگیره بعد هم میگه کلیدی که شما تعریف کردی نمیتونه متن و شکلک رو باهم بگیره در حالی که بعد از بسته شدن پروژه و دوباره بازشدنش کار میکنه ولی اگه دوتا پشت سرهم وارد کنم کار نمیکه

  22. #22
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    کرج
    پست
    495

    نقل قول: درخواست editor برای دات نت

    تویه اون فیلمی که دوستان گذاشته اند یه سری دستور C#‎ نوشته آیا معادل VB اون ها به شکل زیر درسته؟ آخه به اسم فیلدها Error می گیره (news , news_id) کد VB
    Dim db As New DataClassesDataContext
    db.news_tables.InsertOnSubmit(New news_table(news - FCKeditor1.Value, news_id - TextBox1.Text))
    db.SubmitChanges()
    GridView1.DataBind()
    کد C#‎:
    DataClassesDataContext db=New DataClassesDataContext();
    db.news_tables.InsertOnSubmit(New news_table(news - FCKeditor1.Value, news_id - TextBox1.Text));
    db.SubmitChanges();
    GridView1.DataBind();

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار jingiliboyz
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    183

    نقل قول: درخواست editor برای دات نت

    دوستان خاهش میکنم یه کمکی بکنید من واقعا با fckeditor مشکل جدی دارم تمام تاپیک ها رو خوندم کارهایی که دوستان گفته بودند انجام دادم ولی بازهم درست نشد فقط یه error دارم اونم اینه که ضمیمه می کنم یه نگاه به عکس بندازید واقعا کمک لازم دارم اگه خواستید تمام موارد رو که تغییر دادم رو براتون میزام ولی واقعا به دادم برسید پروژه من واسه یه editor داره برگشت می خوره و اگه نشه درست بشه من باید متواری بشم
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  24. #24
    کاربر تازه وارد آواتار mohsen507
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    ViewState!!!
    پست
    84

    نقل قول: درخواست editor برای دات نت

    اين ارورو چه موقعي ميده ؟؟؟

    ازين لينك استفاده كن شايد مشكلت حل بشه
    http://www.aspxcode.net/download-install-fckeditor.aspx

  25. #25
    کاربر دائمی آواتار jingiliboyz
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    183

    نقل قول: درخواست editor برای دات نت

    نقل قول نوشته شده توسط mohsen507 مشاهده تاپیک
    این ارورو چه موقعی میده ؟؟؟

    ازین لینک استفاده کن شاید مشکلت حل بشه
    http://www.aspxcode.net/download-install-fckeditor.aspx
    این ارور زمانی میده که من روی دکمه رسال عکس در editor کلیک می کنم پنجره آپلود عکس وقتی بازمیشه این ارور میاد و یا وقتی دکمه فهرست نمای سرور رومیزنم تا عکس آپلود بکنم این ارور میاد خدایی اگه درستش بکنم خودم توی فروم میزارم همه ببینن که چرا اجرا نمیشده

  26. #26
    کاربر دائمی آواتار jingiliboyz
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    183

    نقل قول: درخواست editor برای دات نت

    یه ارورو کوچیک داره که همین خطه
    db.SubmitChanges(); خودم هم هنوز نفهمیدم بقیه درسته

  27. #27
    کاربر دائمی آواتار jingiliboyz
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    183

    نقل قول: درخواست editor برای دات نت

    الان ارور هام بهتر شده فعلا این ارور رومیده که ضمیمه می کنم
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  28. #28

    نقل قول: درخواست editor برای دات نت

    دوست من 25-26 تا پست رد و بدل شده هنوز مشکل شما حل نشده . 2 هفته هم از زمان شروع مشکل شما میگذره .
    اگر به جای اینکه دوستان بیان یکی یکی مشکلات شما رو برطرف کنند خودت دنبال این بودی که مشکلات رو برطرف کنی تا حالا همه مشکلاتت برطرف شده بود .

    اول از همه اینکه شما در نهایت FCKEditor رو انتخاب کردی جای شکر داره ( اول تاپیک گفته بودم وقتت رو تلف نکن )

    من همه پستهای شما رو نخوندم ولی فکر میکنم مشکل حال حاضر شما باید تنها آپلود عکس باشه .

    من هم موقع شروع مشکلات شما رو داشتم ولی تو همین فروم یک آموزش به صورت فایل Word به صورت خیلی کامل همه اونها رو آموزش داده بود . شما باید یکسری تغیرات رو در مسیر :

    fckeditor\editor\filemanager\connectors\aspx

    برای فایلهای موجود در اون مسیر بدین .


    ضمن اینکه از قبل باید Pemission های لازم رو هم داده باشی ( تو یک تاپیک دیگه فکر کنم بهت جواب دادم )


    پ.ن :

    تنها در صورتی که از Skin ها استفاده کرده باشی یک خطایی دیگر وجود دارد در اون مقاله (فایل ورد) مطرح نشده و در CodeProject یک آقای هندی اونو حل کرده (خیلی سادست ولی یادم نمیاد )

    موفق باشید .
    آخرین ویرایش به وسیله Mostafa_Dindar : چهارشنبه 21 بهمن 1388 در 01:58 صبح

  29. #29
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    کرج
    پست
    495

    نقل قول: درخواست editor برای دات نت

    نقل قول نوشته شده توسط ironman مشاهده تاپیک
    خوب اگه یه خورده حوصله به خرج بدین و تو همین سایت سرچ کنین میتونین به جواب برسین!!!
    برای استفاده از FCK editor:
    http://www.persianupload.com/9951835

    و برای استفاده از free textbox :
    http://www.persianupload.com/3862533


    موفق باشین



    در PDFی که گذاشته بودید روشی را برای گذاشتن ادیتور در گرید ویو گفته بود من از همان روش برای قرار دادن FCKEditor استفاده کردم اما در هنگام اجرا کدها را در ادیتور نشان می دهد نه تفسیر شده آن ها را نمونه کدم هم به این صورت است:

    <asp:GridViewID="GridView2"runat="server"AutoGenerateColumns="False"
    DataSourceID="SqlDataSource1">
    <Columns>
    <asp:TemplateField>
    <ItemTemplate>
    <FCKeditorV2:FCKeditorID="FCKeditor3"runat="server"Height="200px"
    Value='<%# Bind("Post") %>'Width="100%"BasePath="~/FCKeditor/">
    </FCKeditorV2:FCKeditor>
    </ItemTemplate>
    </asp:TemplateField>
    </Columns>
    </asp:GridView>
    <asp:SqlDataSourceID="SqlDataSource1"runat="server"
    ConnectionString="<%$ ConnectionStrings:DatabaseConnectionString1 %>"
    SelectCommand="SELECT [Post] FROM [Posts]"></asp:SqlDataSource>



    البته به صورت کد زیر هم امتحان کردم اینبار حتی ادیتور رو هم نشون نداد

    <asp:GridViewID="GridView1"runat="server"AutoGenerateColumns="False"
    DataSourceID="SqlDataSource1">
    <Columns>
    <asp:TemplateField>
    <EditItemTemplate>
    <FCKeditorV2:FCKeditorID="FCKeditor2"runat="server"Height="200px"
    Value='<%# Bind("Post") %>'Width="100%"BasePath="~/FCKeditor/">
    </FCKeditorV2:FCKeditor>
    </EditItemTemplate>
    </asp:TemplateField>
    </Columns>
    </asp:GridView>

  30. #30
    کاربر دائمی آواتار jingiliboyz
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    183

    نقل قول: درخواست editor برای دات نت

    درود به شما
    در مورد مطالبی که ذکر کردید باید بگم مشکل خیلی جدیه توی تاپیک قبلی که دوستان زده بودند و بنده مطالعه کردم بعد از اینکه تمام کارها رو مثل دوستان انجام دادم متوجه کامنت یکی از دوستان دشدم که مسیر
    Basepath=~/Fckeditor رو بدون ~ قرار داده بودند که واسه همین یک هفته وقت بنده گرفته شد در مورد فایل word که شما اشاره کردید help بسیار خوبی بود بنده مانند همون مطالبی که در word گفته شده بود عمل کردم مسیر هارو دنبال کردم و رسیدم به بخشی که اشاره میکرد به تغییراتی در فایل config.ascx که بنده همچین فایلی رو در مسیر
    fckeditor\editor\filemanager\connectors\aspx
    نداشتم که این هم یک هفته وقت مارو گرفت بالاخره یه fckeditor درست و حسابی دیروز گرفتم که سه فایل اصلی connector.aspx و config.ascx و upload.aspx در خودش داشت فعلا مشکل من همین آپلود عکس هست که انشاالله وقت کردم تست کنم اونوقت خبرش رو تو همین تاپیک قرار میدم


  31. #31
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    کرج
    پست
    495

    نقل قول: درخواست editor برای دات نت

    سوال اول:
    من در فایل fckconfig.js مقدار دستور FCKConfig.ImageUpload =true; را همانطور که می بینید true کردم و tab انتقال به سرور مانند تصویر اول در قسمت درج تصویر ظاهر شد:
    حال با اینکه دستورات زیر را هم در web.config قرار داده ام باز معلوم نیست تصویر را کجا ذخیره می کند؟ لطفا کمک کنید.


    سوال دوم
    چگونه می توانم فرمی را که در عکس زیر ضمیمه کرده ام به امکانات قابل دسترس ادیتور اضافه کرد(توضیح: این فرم را در فایل های ادیتور پیدا کرده ام اما هنگام اجرای ادیتور قادر به پیدا کردن و استفاده از آن نیستم)
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  32. #32
    کاربر دائمی آواتار jingiliboyz
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    183

    نقل قول: درخواست editor برای دات نت

    خدا خیرت بده یک ماه سر این ادیتور الاف شدم تازه دیدم شما گفتید
    FCKConfig.ImageUpload =true کردید
    احتمال میدم توی این یک ماه شاید ایراد کارم این بوده

  33. #33
    کاربر دائمی آواتار jingiliboyz
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    183

    نقل قول: درخواست editor برای دات نت

    دوستان اگه تا آخر این هفته مشکل fckeditor واسه من حل نشه من باید متواری بشم فقط یکی به من بگه لازم مقدار این دستورها رو
    FCKConfig.LinkBrowser = false;
    FCKConfig.ImageBrowser = false;
    FCKConfig.LinkUpload = false;
    FCKConfig.ImageUpload = false;
    که در فایل fckconfig.js هست رو به true عوض کنم یا نه مشکل من واسه کسانی که نمیدونند فقط uploadعکس به سرور هست

  34. #34
    کاربر دائمی آواتار jingiliboyz
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    183

    نقل قول: درخواست editor برای دات نت

    من تونستم این ادیتور رو پیدا کنم نصب کنم ولی این کجا و fckeditor کجا براتون ضمیمه میکنم شما هم یه نگاه بهش بندازید از قابلیت هایی که داره ساختن آلبوم عکس به هر تعداد که دلتون میخواد و آپلود عکس به سررو هست editor سبک و راحتیه شما هم تست کنید اگه مشکلی داشت به من بگید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  35. #35
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    کرج
    پست
    495

    نقل قول: درخواست editor برای دات نت

    نقل قول نوشته شده توسط jingiliboyz مشاهده تاپیک
    من تونستم این ادیتور رو پیدا کنم نصب کنم ولی این کجا و fckeditor کجا براتون ضمیمه میکنم شما هم یه نگاه بهش بندازید از قابلیت هایی که داره ساختن آلبوم عکس به هر تعداد که دلتون میخواد و آپلود عکس به سررو هست editor سبک و راحتیه شما هم تست کنید اگه مشکلی داشت به من بگید
    دوست عزیز من از FreeText Editor استفاده کردم جالب بود اون هم امکان ساخت گالری و آپلود عکس رو می ده یکی از دوستان در یکی از تاپیک ها راهنماش رو هم گذاشته بودند
    آدرس سایتش هم www.FreeTextEditor.com هست
    به دیگران هم پیشنهاد می دم استفاده کنند البته باز هم چند قابلیت FCKEditor رو نداره

  36. #36
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    کرج
    پست
    495

    نقل قول: درخواست editor برای دات نت

    جناب jingiliboyz تونستید بفهمید با True کردن اون گزینه عکس رو کجا و چه طوری می شه آپلود و ذخیره کرد؟

  37. #37
    کاربر دائمی آواتار mahdi87_gh
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    قزوین
    پست
    448

    نقل قول: درخواست editor برای دات نت

    سلام به دوستان
    من نیاز به ادیتوری ساده مثل ادیتور همین سایت دارم
    کسی از دوستان سراغ داره؟
    مرسی

  38. #38
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    کرج
    پست
    495

    نقل قول: درخواست editor برای دات نت

    نقل قول نوشته شده توسط mahdi87_gh مشاهده تاپیک
    سلام به دوستان
    من نیاز به ادیتوری ساده مثل ادیتور همین سایت دارم
    کسی از دوستان سراغ داره؟
    مرسی
    سلام دوست عزیز جوابتون رو من در دو پست قبل پیشنهاد کردم اون چیزی هم که آقای jingiliboyz ضمیمه کرده اند هم خوبه
    در ضمن شما می تونید با خصوصیت ToolBarLayout امکانات ادیتور رو کم و زیاد کنید

  39. #39
    کاربر دائمی آواتار jingiliboyz
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    183

    نقل قول: درخواست editor برای دات نت

    نقل قول نوشته شده توسط fa_karoon مشاهده تاپیک
    جناب jingiliboyz تونستید بفهمید با True کردن اون گزینه عکس رو کجا و چه طوری می شه آپلود و ذخیره کرد؟
    سلام مرسی از پیگیری شما با ture کردن گزینه عکس هم نشد که گزینه فهرست نمایی سرور که عکس رو از اون طریق عکس آپلود میشه رو باز کنه چه برسه به ذخیره عکس

  40. #40
    کاربر دائمی آواتار jingiliboyz
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    183

    نقل قول: درخواست editor برای دات نت

    نقل قول نوشته شده توسط mahdi87_gh مشاهده تاپیک
    سلام به دوستان
    من نیاز به ادیتوری ساده مثل ادیتور همین سایت دارم
    کسی از دوستان سراغ داره؟
    مرسی
    دوست عزیز ادیتور زیاده منتها نصب ادیتور خیلی حرف داره که بتونی درست نصب بکنی مثلا fckeditor که الان یک ماهه من گرفتم نصب کردم تو دیتا بیس ذخیره می کنم ولی تو قسمت آپلود عکس گیر کردم

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •