نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: ارسال event به UserContorol

  1. #1

    ارسال event به UserContorol

    سلام دوستان
    من یک UserContorol ساختم که دارای چند Combo است می خواهم هنگامی که User کلید Enter را بر روی شی Combo زد event UserContorol فعال شود
    این کار را هم کرده ام اما افاقه نکرده است

    private void comboBox1_KeyPress(object sender, System.Windows.Forms.KeyPressEventArgs e)
    {
    UserControl1_KeyPress(sender,e);
    }

    private void UserControl1_KeyPress(object sender, System.Windows.Forms.KeyPressEventArgs e)
    {

    }


    اما هنگامی که برنامه کامپایل می شود و در داخل برنامه دیگری فرا خوانی می شود هنگامی که Enter بر روی شی Combo زده می شود هیچ واکنشی نشان نمی دهد ؟
    VIP=Very Important Person

  2. #2
    event هر کلاسی رو فقط می‌شه از داخل همون کلاسی که event توش تعریف شده مستقیما صدا کرد. خارج از کلاس event ها باید بوسله یک eventhandler اداره بشن. خود eventhandler یک روتینه (شبیه همون چیزی که شما نوشتید ) که به عنوان پارامتر یه sender میگره و یک کلاس مشتق شده از کلاس EventArgs . و این eventhandler هم از طریق یک Delegate با کلاس ارتباط برقرار میکنه. بنابرایی برای استفاده از یک event باید یه کم به جنبه شی گرایی قضیه بیشتر تاکید کنید. بحث‌های زیر همه یه جورایی به هم مربوطن، اگر دنبالش بگردین حتما مثال‌های خوبی تو اینترنت پیدا میکنید:



    raising an event
    eventhandlers
    eventargs
    delegates
    MSDN -> C#‎tutorials -> raising and handling events



    حالا اگر همه این کارها رو توی کلاس کنترلتون انجام دادین و باز هم اتفاقی نمی‌افته باید دید delegate ها رو چطور تعریف کردین و ... که احتیاج به توضیحات بیشتر از جانب شما داره....

تاپیک های مشابه

  1. نوشتن Event
    نوشته شده توسط DAMAVAND در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 9
    آخرین پست: چهارشنبه 30 خرداد 1386, 05:19 صبح
  2. Delegate ,Event ,Event Handler , EventArg....
    نوشته شده توسط programmable در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 04 اردیبهشت 1386, 09:33 صبح
  3. تعریف event
    نوشته شده توسط mahak_f در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 16 اسفند 1385, 10:42 صبح
  4. چگونه یک یا چند رویداد(event ) با استفاده از کد درست کرد
    نوشته شده توسط mehdirayaneh در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 28 بهمن 1385, 07:30 صبح
  5. عدم وقوع Event ?
    نوشته شده توسط sasan_vm در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 22 اردیبهشت 1385, 22:41 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •