نمایش نتایج 1 تا 18 از 18

نام تاپیک: WindowsService

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mehrsa_fr
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    32
    پست
    168

    WindowsService

    با سلام

    من سرویس نوشتم که وقتی startمیشه از یه فایل text یه متنو میخونه و کپی میکنه یه جایی دیگه ولی وقتی من برنامه تو سرویسایه ویندوز start میکنم این ارور رو بهم میده اگه کمکم کنید ممنون میشم از شما

    The service1 on local system started and then stopped
    Some service stop automaticly if they are not use by other service or programs
    آخرین ویرایش به وسیله mehrsa_fr : دوشنبه 05 بهمن 1388 در 21:31 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار saied_genius
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    IRAN فعلاً ...
    پست
    595

    نقل قول: WindowsService

    سلام

    حداقل يک قطعه کدي ، چيزي اينجا بگذاريد تا بررسي بشه ببينيم مشکل از چيه.

    موفق باشيد.

  3. #3

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mehrsa_fr
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    32
    پست
    168

    نقل قول: WindowsService

    من هر کدی تویه اون میزارم همین ارور رو میده ویندوزم عوض کردم درست نشده نمیدونم مشکل از چیه

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار saied_genius
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    IRAN فعلاً ...
    پست
    595

    نقل قول: WindowsService

    event log را خالي کن و دوباره امتحان کن.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار saied_genius
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    IRAN فعلاً ...
    پست
    595

    نقل قول: WindowsService

    اگر مشکل حل نشد اين کار ها رو بکن.
    البته من نمي دانم WINDOWS SERVICE را نصب مي کني و سپس اجرا مي کني يا مستقيم اجرا مي کني ، چون ويندوز سرويس بايد اول نصب شود.

    در هر صورت:
    خروجي از حالت Debug در بيار و بر روي Release قرار بده ، سپس با InstallUtil.exe سرويس رو نصبش کن ، بايد مشکل حل شود.

    موفق باشيد.

  7. #7

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار saied_genius
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    IRAN فعلاً ...
    پست
    595

    نقل قول: WindowsService

    نقل قول نوشته شده توسط حامد مصافی مشاهده تاپیک
    InstallUtil زمانی توانایی نصب سرویس را خواهد داشت که یک کلاس Installer در پروژه تعبیه کرده باشید
    شرط نيست.

    مي تواند به عنوان يک process آنرا از محيط #C اجرا کند و يا اينکه به صورت دستي اين کار را انجام دهد.

    موفق باشيد.

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار mehrsa_fr
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    32
    پست
    168

    نقل قول: WindowsService

    بله من با installutil نصب می کنم تویه service ویندوزم میاد ولی موقع start شدن ......
    من می تونم با استفاده از همین ویندوز سرویس فایل exe اجرا کنم یا یه messagebox نمایش بدم؟؟؟؟؟

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار saied_genius
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    IRAN فعلاً ...
    پست
    595

    نقل قول: WindowsService

    تا اونجایی که یادمه می تونی.

    توی اجرا خطایی نمی گیره که باعث بسته شدن سرویس بشه؟؟

    event log را خالي کردي؟؟

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار mehrsa_fr
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    32
    پست
    168

    نقل قول: WindowsService

    سرویسو بالاخره نصب کردم ولی نمیدونم چرا وقتی گفتم یه messagebox نمایش بده یه فایل اجرا کنه نکرد

    اینجوری نوشتم
    System.Diagnostics.Process.Start(@"C:\test.txt)

    برای messagebox هم refrenc ،system.window.form اضافه کردم ولی نشد

    اگه بشه کسی یه همچین برنامه ای بزاره ببینه چجوریه خیلی ممنون میشم

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار saied_genius
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    IRAN فعلاً ...
    پست
    595

    نقل قول: WindowsService

    اول بگو مشکل از چي و کجا بود که حل شد ، تا اگر کسي با چنين مشکلي برخورد کرد ، ديگه بيشتر از اين نگرده.

    ثانياً : ظاهراً windows service امکان نمايش messagebox را ندارد.

    Windows Services do not have a UI layer
    موفق باشيد.

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار mehrsa_fr
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    32
    پست
    168

    نقل قول: WindowsService

    من یه eventlog ساختم که هر کاری کرد یه event ثبت کنه بعد مشکلمو از اونجا حل کردم


    بدش برای نصب سرویسم هم بجای installutil از setup wizard خود C#‎استفاده کردم تویه custum action گفتم اینو نصب کنه نصب کرد تویه سرویس های ویندورم امد

    ولی حالا میخوام وقتی ویندوز بالا امد یه برنامه اجرا شه اگه بشه

    با تشکر از saied_genius

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار saied_genius
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    IRAN فعلاً ...
    پست
    595

    نقل قول: WindowsService

    سلام

    با همون process مي تواني برنامه اجرا کني . من قبلاً تست کردم ، و برنامه هم اجرا کردم ، مشکلي نبوده.

  15. #15

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار mehrsa_fr
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    32
    پست
    168

    نقل قول: WindowsService

    از من ارور میگیره کد ها رو
    آخرین ویرایش به وسیله mehrsa_fr : سه شنبه 22 تیر 1389 در 21:58 عصر

  17. #17

  18. #18

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •