نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: تبديل يك ديتا گريد به فايل متني

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار navid1n2000
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    439

    تبديل يك ديتا گريد به فايل متني

    اين ديتاگريد ويو منه:

    مي خوام تبديل به يك فايل متني بشه
    مثل اين :

    مثلا اون ديتا گريد شده سطر اول همين متن

  2. #2

    نقل قول: تبديل يك ديتا گريد به فايل متني

    خوب به ترتیب سلولهارو بخون با یه کاما جداشون کن بزار در یک فایل متنی هزاران هزار کار میتونی انجام بدی چرا هروقت به مشکل میخوری سریع میای اینجا گزارش میدین .
    چطوری در یک فایل متنی اطلاعات وارد میکنید شما هم همونکارو بکنید خیلی راحت میشه به تک تک سطرها وسلولها دسترسی داشت

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار CYCLOPS
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    یه ایران / یه تهران / یه شهرک اکباتان
    سن
    34
    پست
    1,053

    نقل قول: تبديل يك ديتا گريد به فايل متني

    دوست عزیز برعکس همون کاری که تو این تاپیک (فوری::::تبدیل متن به دیتاگرید) کردی رو انجام بده تا مشکلت حل بشه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار navid1n2000
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    439

    نقل قول: تبدیل یک دیتا گرید به فایل متنی

    نقل قول نوشته شده توسط slashslash2009 مشاهده تاپیک
    خوب به ترتیب سلولهارو بخون با یه کاما جداشون کن بزار در یک فایل متنی هزاران هزار کار میتونی انجام بدی چرا هروقت به مشکل میخوری سریع میای اینجا گزارش میدین .
    چطوری در یک فایل متنی اطلاعات وارد میکنید شما هم همونکارو بکنید خیلی راحت میشه به تک تک سطرها وسلولها دسترسی داشت
    من مشكلم اينه كه نمي دونم چطور اطلاعات وارد يك فايل متني كنم
    يعني بايد اول يه فايل متني بسازم؟؟؟؟
    بعد چطوري توشو پر كنم؟؟؟؟؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار CYCLOPS
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    یه ایران / یه تهران / یه شهرک اکباتان
    سن
    34
    پست
    1,053

    نقل قول: تبدیل یک دیتا گرید به فایل متنی

    نقل قول نوشته شده توسط navid1n2000 مشاهده تاپیک
    من مشکلم اینه که نمی دونم چطور اطلاعات وارد یک فایل متنی کنم
    یعنی باید اول یه فایل متنی بسازم؟؟؟؟
    بعد چطوری توشو پر کنم؟؟؟؟؟
    راحت ترین راه با یه خط کد :

    using System.IO;
    .
    .
    .
    File.WriteAllText(پارمترها);


    این کد کل متن رو میریزه تو کل فایلت اگه فایلت نباشه میسازتش
    اگر این کارت رو راه نمیدازه و کنترل بیشتر روی فایلت میخوای مثلا خط به خط فایل یه کاراکتر به کاراکتر دنبال Stream ها باش StreamReader و StreamWrite رو سرچ کن تو همین سایت یا جاهای دیگه نت مطالب زیادی هست

    موفق باشی

  6. #6

    نقل قول: تبديل يك ديتا گريد به فايل متني

    ببین با یک سرچ الکی چی پیدا کردم
    http://forum.pacyrus.com/showthread.php?t=3988

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار navid1n2000
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    439

    نقل قول: تبدیل یک دیتا گرید به فایل متنی

    اين عكسو ببينين:

    كادر قرمزو ببينين-اينا قسط هستن
    اگه از طرف راست پر كنم اينطوري نميشن
    مي خوام يه طور پر كنم اينطور در بياد.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار CYCLOPS
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    یه ایران / یه تهران / یه شهرک اکباتان
    سن
    34
    پست
    1,053

    نقل قول: تبديل يك ديتا گريد به فايل متني

    با یه نگاه کوچولو معلوم میشه که همه اعداد این کادرت 7 رقمی هست پس شما همون از سمت راست فایلت رو پر کن و اگر تعداد کاراکتر های قسط کمتر از 7 بود قبلش یه space بذار تا 7 رقمی بشه (البته معمولا تو همچین مواردی جای space قبل عدد صفر اضافه میکنند تا هم تعداد کاراکتر پر بشه و نه تو مقدار عدد تاثیر داشته باشه من به خاطر عکسی که گذاشتید گفتم space بذار)

    موفق باشید

  9. #9

    نقل قول: تبديل يك ديتا گريد به فايل متني

    وقتی از گرید ویو مقداراتو میگیری آخرش از trim استفاده کن مثل :
    dataGridView1.Rows[i].Cells[4].Value.ToString().Trim()

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •