نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: لاگین(فوری لطفا)

  1. #1

    لاگین(فوری لطفا)

    سلام سرچ کردم چیزی گیرم نیومد
    می خوام از دیتا بیس مشخصات کاربر(یوزرش رو) رو بگیرم چه دستوری هست که فیلد مشخصی رو بر می گردونه می خوام مثلا می خوام select که زدم مقدار فیلد user رو بدم به یه متغیری باید چی کار کنم دستورش چیه؟

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار fakhriamir
    تاریخ عضویت
    شهریور 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    44

    نقل قول: لاگین(فوری لطفا)

    به مثال زیر توجه کن ببین مشکلت حل می شه
    command text = select user from xxx where userid=10
    string user = commandtext.executescaler();

    باز کردن کانکشن و بستنش یادت نره
    کار Executescaler اینه که یه فیلد متنی یا عددی رو مستقیما برمی گردونه

  3. #3

    نقل قول: لاگین(فوری لطفا)

    fakhriamir عزیز ممنونم .
    چه طوری مقدار یک فیلد رو که برگردوندم بدم به session .

  4. #4

    نقل قول: لاگین(فوری لطفا)

    ببین این کد منه البته با vb.net
    من باید چه جوری اصلاحش کنم کجاش رو تغییر بدم
    Dim CN As New Data.SqlClient.SqlConnection, CMD As New Data.SqlClient.SqlCommand, da As New Data.SqlClient.SqlDataAdapter, ds As New System.Data.DataSet
    CN = New Data.SqlClient.SqlConnection("Data Source=behrooz-18e5a26;Initial Catalog=library;Integrated Security=True")
    CN.Open()
    da = New Data.SqlClient.SqlDataAdapter("select نام from register where [نام کاربری]='" + TextBox1.Text + "'", CN)
    ds = New System.Data.DataSet
    da.Fill(ds)
    Label5.Text = CMD.ExecuteScalar

  5. #5

    نقل قول: لاگین(فوری لطفا)

    تورو خدا اگه کسی می دونه رام بندازه فقط اینجارو گیرم.
    من تونستم فیلد او ن فیلد رو با executescalar بر گردونم ولی یه مشکل بزرگ پیدا کردم وقتی فیلد رو که بر گردوندم و دادمش به session از طریق این کد
    w = CMD.ExecuteScalar
    Session(name) = w
    یا این کد
    Session(name) = CMD.ExecuteScalar
    توی صفحه ای که (session(name رو دریافت می کنه مقدار 1 رو بر می گردونه میشه بگین چه کدی داره وقتی می خوای فیلد رو به سشن بدی و توی صفحه مورد نظر سشن رو دریافت کنی و چاپش کنین.بی جوابم نذارین تورو خدا
    ممنونم



  6. #6

    نقل قول: لاگین(فوری لطفا)

    من یه سشن دیگه هم دارم که مقداری رو میفرسته تا چک کنه کاربر وارد شده یا نه (مقدار1 رو میفرسته)متوجه شدم که فقط توی اون صفحه 1 رو دریافت می کنه سشن های دیگه رو نمیگیره اچه طوری چند تا سشن رو ارسال کنم
    کمک کنیییییییییییید

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •