نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: چگونگی ارسال اطلاعات از دیتاگریدویو به کریستال ریپورت؟

  1. #1

    چگونگی ارسال اطلاعات از دیتاگریدویو به کریستال ریپورت؟

    سلام دوستان چطوری میشه اطلاعات یه دیتاگرید رو به کریستال ریپورت منتقل کنم
    مثلا من برای سرچ این کد رو دارم می خوام یه دکمه به اسم چاپ بزارم وقتی کاربر روی دکمه چاپ کلیک کرد نتیجه جستجو تو کریستال ریپورن نمایش داده بشه.
    ممنون
    dataGridView1.DataBindings.Clear();
    string s1, s2;
    s1 =
    "provider= microsoft.jet.oledb.4.0;" + "data source=C:\\Sandogh.mdb";
    OleDbConnection con = newOleDbConnection(s1);
    con.Open();
    s2 =
    "select * from Daryaft where dd BETWEEN" + "'" + maskedTextBox1.Text + "'AND'" + maskedTextBox2.Text + "'";
    OleDbDataAdapter da = newOleDbDataAdapter(s2, con);
    DataSet ds = newDataSet();
    da.Fill(ds,
    "Daryaft");
    dataGridView1.DataBindings.Add(
    newBinding("datasource", ds, "Daryaft"));

    اگه امکان داره با SQL و Access هم کدشو بزارید

  2. #2

    نقل قول: چگونگی ارسال اطلاعات از دیتاگریدویو به کریستال ریپورت؟

    SqlCommand cmd = new SqlCommand("select * from tbl where factor=@fac", con);
    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter(cmd);
    da.SelectCommand.Parameters.Add("@fac", SqlDbType.Int).Value = textBox1.Text;
    DataTable dt = new DataTable();
    da.Fill(dt);
    dataGridView1.DataSource = dt;
    CrystalReport1 rptresult = new CrystalReport1();
    rptresult.SetDataSource(dt);
    frm.crystalReportViewer1.ReportSource = rptresult;
    frm.crystalReportViewer1.Refresh();
    frm.ShowDialog();

  3. #3

    نقل قول: چگونگی ارسال اطلاعات از دیتاگریدویو به کریستال ریپورت؟

    نقل قول نوشته شده توسط slashslash2009 مشاهده تاپیک
    SqlCommand cmd = new SqlCommand("select * from tbl where factor=@fac", con);
    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter(cmd);
    da.SelectCommand.Parameters.Add("@fac", SqlDbType.Int).Value = textBox1.Text;
    DataTable dt = new DataTable();
    da.Fill(dt);
    dataGridView1.DataSource = dt;
    CrystalReport1 rptresult = new CrystalReport1();
    rptresult.SetDataSource(dt);
    frm.crystalReportViewer1.ReportSource = rptresult;
    frm.crystalReportViewer1.Refresh();
    frm.ShowDialog();


    دوست عزيز در مورد

    CrystalReport1 rptresult = new CrystalReport1();
    rptresult.SetDataSource(dt);
    frm.crystalReportViewer1.ReportSource = rptresult;
    frm.crystalReportViewer1.Refresh();
    frm.ShowDialog();

    توضيح بديد اگر مي تونيد يه نمونه اجرا شده بگذاريد .

    آقاي سیروان ببخشيد مزاحم تاپيك شما هم شدم آخه منم مشكل شمارو دارم توروخدا اگر انجام داديد به منم بگيد
    تاپيك من : https://barnamenevis.org/showthread.php?t=201975

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار hakelberfin
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    137

    نقل قول: چگونگی ارسال اطلاعات از دیتاگریدویو به کریستال ریپورت؟

    با سلام
    اینم یه کد که اطلاعات DataGrid رو به کریستال منقل میکنه.
    اوا دیتابیس Attach بشه.
    فقط ببخشید که نامرتبه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  5. #5

    نقل قول: چگونگی ارسال اطلاعات از دیتاگریدویو به کریستال ریپورت؟

    دوست عزيز من كه چيزي از كد شما نفهميدم ظاهرا از stored procedure استفاده كرديد كه من چيزي از اون نمي دونم

  6. #6

    نقل قول: چگونگی ارسال اطلاعات از دیتاگریدویو به کریستال ریپورت؟


    da = new SqlDataAdapter("select * from baner", con);
    da.Fill(ds, "baner");
    bs.DataSource = ds.Tables["baner"];

    baner_report baner = new baner_report ();
    baner.SetDataSource(ds);
    this.crystalReportViewer1.ReportSource = baner;

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •