نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: کپی اطلاعات یک فولدر از یک مسیر و ریختن به یک مسیر دیگر

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ozzy_mra
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    544

    Question کپی اطلاعات یک فولدر از یک مسیر و ریختن به یک مسیر دیگر

    باز هم سلام
    اساتید عزیز من می خوام عملیات کپی پیست رو از تو برنامم به صورت اتوماتیک فقط با گرفتن مسیر سورس و مقصد انجام بدم
    ممکنه راهنماییم کنید؟

  2. #2

    نقل قول: کپی اطلاعات یک فولدر از یک مسیر و ریختن به یک مسیر دیگر

    سلام دوست عزيز
    براي اين كار اول System.IO رو use كن بعد از متد FILE استفاده كن "File.copy"

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ozzy_mra
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    544

    Question نقل قول: کپی اطلاعات یک فولدر از یک مسیر و ریختن به یک مسیر دیگر

    سلام
    ممنونم از راهنماییتوم
    منظورتون اینه که به صورت زیر استفاده کنم؟
    File.copy(مسیر سورس)

    و بعد هم
    file.paste(مسیر مقصد)


    از این روش باید استفاده کنم؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Yasersadegh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    اروميه
    پست
    393

    نقل قول: کپی اطلاعات یک فولدر از یک مسیر و ریختن به یک مسیر دیگر

    نقل قول نوشته شده توسط ozzy_mra مشاهده تاپیک
    سلام
    ممنونم از راهنماییتوم
    منظورتون اینه که به صورت زیر استفاده کنم؟
    File.copy(مسیر سورس)
    و بعد هم
    file.paste(مسیر مقصد)
    از این روش باید استفاده کنم؟
    سلام دوست عزیز
    شما اگه در سی شارپ دستور رو بنویسید و سینتکسش رو ببینید متوجه ساختار دستور میشید!!
    به شکل زیر باید استفاده کنید!!

    File.Copy(مقصد,مبدا);

    موفق باشيد

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mohsen.net
    تاریخ عضویت
    آبان 1383
    محل زندگی
    تهران
    پست
    178

    نقل قول: کپی اطلاعات یک فولدر از یک مسیر و ریختن به یک مسیر دیگر





    FileInfo[] files = sourceDIR.GetFiles();

    foreach (FileInfo file in files)
    {


    // Copy the file.
    file.CopyTo(temppath, false);
    }



  6. #6
    کاربر دائمی آواتار ozzy_mra
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    544

    نقل قول: کپی اطلاعات یک فولدر از یک مسیر و ریختن به یک مسیر دیگر

    با تشکر از اساتید عزیز متد زیرو تو یکی از سایتا پیدا کردم که به راحتی این کار رو انجام می ده
           static public void CopyFolder(string sourceFolder, string destFolder)
    {

    if (!Directory.Exists(destFolder))

    Directory.CreateDirectory(destFolder);

    string[] files = Directory.GetFiles(sourceFolder);

    foreach (string file in files)
    {

    string name = Path.GetFileName(file);

    string dest = Path.Combine(destFolder, name);

    File.Copy(file, dest);

    }

    string[] folders = Directory.GetDirectories(sourceFolder);

    foreach (string folder in folders)
    {

    string name = Path.GetFileName(folder);

    string dest = Path.Combine(destFolder, name);

    CopyFolder(folder, dest);

    }

    }

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •