نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: سوال : آیا vb6 بانک sql را پشتیبانی می کند؟

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    هه‌ورامان
    پست
    220

    سوال : آیا vb6 بانک sql را پشتیبانی می کند؟

    سلام
    می خواستم ببینم که میشه تو vb6 بانک اطلاعاتی sql رو استفاده کنیم؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ferankyy
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    خونه
    پست
    277

    نقل قول: سوال : آیا vb6 بانک sql را پشتیبانی می کند؟

    سلام

    بله میشه .

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    هه‌ورامان
    پست
    220

    نقل قول: سوال : آیا vb6 بانک sql را پشتیبانی می کند؟

    از جوابتون ممنونم
    میشه لطف کنین یه منبع و یا یه مقدار از تجربیات خودتون رو تو این زمینه به ما بدین؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ferankyy
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    خونه
    پست
    277

    نقل قول: سوال : آیا vb6 بانک sql را پشتیبانی می کند؟

    خوب شما ابتدا بانک اطلاعاتی خود را داخل SQL Server ایجاد کنید سپس از طریق دستور زیر به بانک اطلاعاتی متصل شوید :

    ابتدا این کدها را داخل General وارد کنید :

    Dim cn as new ADODB.Connection
    Dim rs As NEW ADODB.Recordset

    اینم کد اتصال به بانک SQL :

    cn.Open "Provider=SQLOLEDB.1;User ID=sa;password=123456;Initial Catalog=BankName;Data Source = (Local);"

    اینم کد خوانندن از جدول داخل بانک :

    rs.Open "Select * From NameTable", cn, adOpenStatic, adLockOptimistic

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    هه‌ورامان
    پست
    220

    نقل قول: سوال : آیا vb6 بانک sql را پشتیبانی می کند؟

    خیلی ممنون از راهنمایی مفید و مختصر شما
    من خودم یه مقاله کامل در رابطه با همین موضوع گیر آوردم و چون حجمش زیاده نمیشه آپلودش کرد.
    من یه پروژه داشتم که بانکش با اکسس بود و می خواستم بانکشو به sql تبدیل کنم،فعلا اول کار هستم چون وقتشو ندارم ولی اگه حین کار مشکل داشتم بازهم اینجا عنوان می کنم.
    به هر حال از آموزشتون ممنوم

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •