نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: در مورد update بانک اطلاعاتی

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار smm2006sh
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    زاینده روددیروز-مرده رودامروز(1390/09/25دوباره به خواب رفت)
    پست
    441

    در مورد update بانک اطلاعاتی

    سلام دوستان عزیز با به مشکلی موجه شدم این که یه دیتا گرید داریم که اطلاعاتش با کلیک به فرم منتقل میشه اما میخوایم اپدیتش کنیم همه ی اطلاعات دیتاگرید به همون چیزی که اپدیت کردیم تبدیل میشه میدونم که باید یه شرط براش بگذاریم وبا یه where اما هر جوری که اون شرط را براش میگذاریم خطا میده ما توی این فرم یه کلیداصلیهم داریم

    میشه کمک کنید!!!!!!!!!!!!

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار AliRezaPro
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    PE Header
    پست
    1,054

    نقل قول: در مورد update بانک اطلاعاتی

    سلام دوستان عزیز با به مشکلی موجه شدم این که یه دیتا گرید داریم که اطلاعاتش با کلیک به فرم منتقل میشه اما میخوایم اپدیتش کنیم همه ی اطلاعات دیتاگرید به همون چیزی که اپدیت کردیم تبدیل میشه میدونم که باید یه شرط براش بگذاریم وبا یه where اما هر جوری که اون شرط را براش میگذاریم خطا میده ما توی این فرم یه کلیداصلیهم داریم
    از گرید به فرم منتقل میشه یعنی چی؟خوب بعد از اپدیت ساکت زدید؟برای چی شرط بزاری؟
    کامل توضیح بده

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار smm2006sh
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    زاینده روددیروز-مرده رودامروز(1390/09/25دوباره به خواب رفت)
    پست
    441

    نقل قول: در مورد update بانک اطلاعاتی

    نقل قول نوشته شده توسط man7tomani مشاهده تاپیک
    از گرید به فرم منتقل میشه یعنی چی؟خوب بعد از اپدیت ساکت زدید؟برای چی شرط بزاری؟
    کامل توضیح بده

    بببین دوست من یه سری اطلاعات که توسط فرم ثبت نام به دیتا گریدو بانک اطلاعاتی منتقل شده حالا یکی از رکورد های این دیتا گرید را انتخاب کرده دکمه اصلاح را میزنیم اطلاعات به همون فرم یعنی ثبت نام وارد میشه حالا اگه textbox از این فرم را که اصلاح کردیم و دکمه ثبت را زدیم همه ی اطلاعاتی که از قبل تو دیتا گرید بوده همراه این رکورد update میشه دیتا گرید
    حالا باید اینجا یه شرطی باشه که همش با هم اپدیت نشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  4. #4

    نقل قول: در مورد update بانک اطلاعاتی

    چرا سوالتونو اینجوری مطرح کردین مشکل شما در update هست نه فرمو اینجور چیزا
    دوست من جلوی شرط باید مثلا شماره دانشجو یا یک چیز منحصر بفرد را بزارید
    strSQL = "update table1 SET name=@nm,family=@fam where id=@id";

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار smm2006sh
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    زاینده روددیروز-مرده رودامروز(1390/09/25دوباره به خواب رفت)
    پست
    441

    نقل قول: در مورد update بانک اطلاعاتی

    نقل قول نوشته شده توسط slashslash2009 مشاهده تاپیک
    چرا سوالتونو اینجوری مطرح کردین مشکل شما در update هست نه فرمو اینجور چیزا
    دوست من جلوی شرط باید مثلا شماره دانشجو یا یک چیز منحصر بفرد را بزارید
    strSQL = "update table1 SET name=@nm,family=@fam where id=@id";

    درسته منم همین شرط را گذاشتم اما این پیقامرا میده
    Must declare the scalar variable "@NumberRegister".

  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار aminh85
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    System.Karaj
    پست
    55

    نقل قول: در مورد update بانک اطلاعاتی

    خوب شما تو دستورای sql یه پارامتر به نام "@NumberRegister تعریف کردی ولی احتمالا اونو مقداردهی نکردی.

  7. #7

    نقل قول: در مورد update بانک اطلاعاتی


    cmd.CommandText = "update software set codearchive='" + etxtcode.Text + "', onvan='" + etxtonvan.Text + "',subject='" + ecmbsubject.Text + "',zaman='" + etxtzaman.Text + "',tadvin='" + etxttadvin.Text + "',datetolid='" + etxtdate.Text + "',taeed='" + ecmbtaeed.Text + "',tozihat='" + etxttozihat.Text + "' where codearchive=" + dataGridViewX1.Rows[dataGridViewX1.CurrentRow.Index].Cells[0].Value.ToString();

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •