نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: system.management در C#‎2005

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار group45
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    36
    پست
    549

    system.management در C#‎2005

    سلام توی یکی از تایپیکا در مورد بدست آوردن آی پی سی پی یو نوشته بود که با یوزینگ
    system.management کار می کرد ولی من همچین چیزی رو تو یوزینگام نمی بینم جریان چیه؟؟؟

  2. #2

    نقل قول: system.management در C#‎‎2005

    public string GetCPUId()
    {
    string cpuInfo = String.Empty;
    //create an instance of the Managemnet class with the
    //Win32_Processor class
    ManagementClass mgmt = new ManagementClass("Win32_Processor");
    //create a ManagementObjectCollection to loop through
    ManagementObjectCollection objCol = mgmt.GetInstances();
    //start our loop for all processors found
    foreach (ManagementObject obj in objCol)
    {
    if (cpuInfo == String.Empty)
    {
    // only return cpuInfo from first CPU
    cpuInfo = obj.Properties["ProcessorId"].Value.ToString();
    }
    }
    return cpuInfo;
    }

  3. #3

    نقل قول: system.management در C#‎‎2005

    برو تو منوی Projects بعد Add Reference تو قسمت.NET اینو دوبار کلیک کن تا به رفرنسات اضافه بشه؟
    System.Management

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •