نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: رویداد Usercontrol

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار bastakboys
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    بچه جنوبم
    پست
    244

    رویداد Usercontrol

    دوستان تصور کنید ما یک یوزر کنترل نوشتیم که از یک تکست باکس و یک باتون تشکیل شد
    حالا سوال:
    1 چطوری مثلا رویداد TextChanged تکست باکس یا Click باتون را به رویداد های یوزر کنترل اضافه کنیم.؟
    2. چطوری یک رویداد جدید برای یوزر کنترل بنویسیم؟
    3. چطوری رویداد پیش فرض یوزر کنترل که Load است را به رویداد دیگر تغییر دهیم؟
    منتظر پاسخم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Hossis
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    بیرجند
    پست
    1,731

    نقل قول: رویداد Usercontrol

    جواب سؤال اول و دوم:
    اول در محل Declaration این کد رو می نویسید
    Public Shadows Event TextChanged(ByVal sender As Object, ByVal e As EventArgs
    )
    بعد هم این فرمان را اضافه کنید
       Private Sub Timer1_Tick(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Tmr.Tick
    Static n As String
    Try
    If Me.Document.DomDocument.body.innertext <> n Then
    n = Me.Document.DomDocument.body.innertext
    RaiseEvent TextChanged(Me, New EventArgs)
    End If
    Catch ex As Exception
    End Try
    End Sub

    سوال سوم:
    رویداد موجود مثل اود و اسکرول را با کلمه کلیدی Shadows تعریف کنید
     
    [SIZE=2][COLOR=#0000ff][SIZE=2][COLOR=#0000ff]Public[SIZE=2] [/SIZE][SIZE=2][COLOR=#0000ff][SIZE=2][COLOR=#0000ff]Shadows[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][SIZE=2] [/SIZE][SIZE=2][COLOR=#0000ff][SIZE=2][COLOR=#0000ff]Event[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][SIZE=2] Scroll([/SIZE][SIZE=2][COLOR=#0000ff][SIZE=2][COLOR=#0000ff]ByVal[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][SIZE=2] sender [/SIZE][SIZE=2][COLOR=#0000ff][SIZE=2][COLOR=#0000ff]As[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][SIZE=2] [/SIZE][SIZE=2][COLOR=#0000ff][SIZE=2][COLOR=#0000ff]Object[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2][COLOR=#0000ff][SIZE=2][COLOR=#0000ff]ByVal[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][SIZE=2] e [/SIZE][SIZE=2][COLOR=#0000ff][SIZE=2][COLOR=#0000ff]As[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][SIZE=2] EventArgs)[/SIZE]
    [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار bastakboys
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    بچه جنوبم
    پست
    244

    نقل قول: رویداد Usercontrol

    ممنونم
    کد سوم را درست کنید
    به من که درست نشون نمی ده

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار bastakboys
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    بچه جنوبم
    پست
    244

    نقل قول: رویداد Usercontrol

    در کد دومتون هم یک تایمره یعنی من باید به یوزر کنترلم تایمر اضافه کنم؟

    یک مثال یا سورس کد باشه بهتر متوجه می شم

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Hossis
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    بیرجند
    پست
    1,731

    نقل قول: رویداد Usercontrol

    یک تایمر باید اضافه کرده و اون رو فعال کنید
    کد سوم هم اینه
    PublicShadowsEvent Scroll(ByVal sender AsObject, ByVal e As EventArgs)

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار bastakboys
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    بچه جنوبم
    پست
    244

    نقل قول: رویداد Usercontrol

    دوست عزیز میتونید درباره کد دوم توضیح بدین

    در ضمن اگر بخواهیم رویداد تکست چنج تکست باکس را به رویدادهای یوزر کنترل انتقال بدیم باید چکار کنیم؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •