نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: لیست کردن تمامی پوشه های یک درایو حتی پوشه های مخفی و سیستمی

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار عقاب سیاه
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    457

    لیست کردن تمامی پوشه های یک درایو حتی پوشه های مخفی و سیستمی

    سلام
    من می خواهم تمامی پوشه های موجود در یک درایو را در یک لیست داشته باشم این پوشه ها می توانند مخفی و سیستمی و یا جزء پوشه هایی باشند که از طرف سیستم مخفی شده اند!
    خیلی ممنون!

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار سعید صابری
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    برازجان
    پست
    1,431

    نقل قول: لیست کردن تمامی پوشه های یک درایو حتی پوشه های مخفی و سیستمی


    var
    S:TSearchRec;
    begin
    FindFirst('c:\*.*',faAnyFile,s);
    while FindNext(s)=0 do
    if s.Attr=faDirectory then
    ListBox1.Items.Add(s.Name);

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار عقاب سیاه
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    457

    نقل قول: لیست کردن تمامی پوشه های یک درایو حتی پوشه های مخفی و سیستمی

    خیلی ممنون ولی من پوشه های مخفی و سیستمی را هم نیاز دارم لطفا راهنمایی کنید!!

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار سعید صابری
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    برازجان
    پست
    1,431

    نقل قول: لیست کردن تمامی پوشه های یک درایو حتی پوشه های مخفی و سیستمی

    نقل قول نوشته شده توسط عقاب سیاه مشاهده تاپیک
    خیلی ممنون ولی من پوشه های مخفی و سیستمی را هم نیاز دارم لطفا راهنمایی کنید!!
    نشون ميده مشكلي نداره خودم امتحان كردم

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار عقاب سیاه
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    457

    نقل قول: لیست کردن تمامی پوشه های یک درایو حتی پوشه های مخفی و سیستمی

    نقل قول نوشته شده توسط minair2004 مشاهده تاپیک
    نشون میده مشکلی نداره خودم امتحان کردم
    ولی من که امتحان کردم جواب نمیده البته برای پوشه های سیستمی و مخفی

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار سعید صابری
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    برازجان
    پست
    1,431

    نقل قول: لیست کردن تمامی پوشه های یک درایو حتی پوشه های مخفی و سیستمی

    نقل قول نوشته شده توسط عقاب سیاه مشاهده تاپیک
    ولی من که امتحان کردم جواب نمیده البته برای پوشه های سیستمی و مخفی
    آره حق با شماست من حواسم به شرط در برنامه نبود.
    هر كاري كردم به يك شرط نتوستم راهش بندازم يه كم مسخره شده ولي كار ميده با شرطه كمي ور بري خودت جواب بهتر پيدا مي كني


    var
    s:TSearchRec;
    begin
    ListBox1.Clear;
    FindFirst('c:\*.*',faAnyFile,s);
    while FindNext(s)=0 do
    if s.Attr =(faDirectory or faHidden or faSysFile) then
    ListBox1.Items.Add(s.Name)
    else
    if s.Attr = faDirectory then
    ListBox1.Items.Add(s.Name)

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار عقاب سیاه
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    457

    نقل قول: لیست کردن تمامی پوشه های یک درایو حتی پوشه های مخفی و سیستمی

    خیلی ممنون از لطفتون
    ببخشید اگر بخواهیم که تمام پوشه ها(کل پوشه ها و زیر پوشه هایشان)را داشته باشیم ؟؟؟
    البته به این شکل:
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار سعید صابری
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    برازجان
    پست
    1,431

    نقل قول: لیست کردن تمامی پوشه های یک درایو حتی پوشه های مخفی و سیستمی

    زحمت مرتب سازيش خودت بكش.
    اگر توي درايو c كه زياد پوشه داره جستجو كني يه كم ممكنه زياد طوب بكشه قفل نكرده

    procedure TForm1.Xsearch(Path: string);
    var
    s:TSearchRec;
    begin
    if path[Length(path)]<>'\' then
    Path:=Path+'\';
    FindFirst(Path+'*.*',faAnyFile,s);
    try
    repeat
    if (s.Attr =(faDirectory or faHidden or faSysFile)) and (s.Name<>'.') and (s.Name<>'..')then
    ListBox1.Items.Add(path+s.Name)
    else
    if (s.Attr = faDirectory) and (s.Name<>'.') and (s.Name<>'..') then
    ListBox1.Items.Add(path+s.Name)
    until FindNext(s)<>0;
    finally
    FindClose(s);
    end;
    if FindFirst(Path+'*.*',faAnyFile,s) = 0 then
    try
    repeat
    if ((s.Attr and faDirectory) <> 0) and (s.Name<>'.') and (s.Name<>'..') then
    xSearch(Path + s.Name);
    until findnext(s)<>0;
    finally
    FindClose(s);
    end;

    procedure TForm1.BitBtn1Click(Sender: TObject);
    begin
    Xsearch('C:\NVIDIA');
    end;
    end;

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار عقاب سیاه
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    457

    نقل قول: لیست کردن تمامی پوشه های یک درایو حتی پوشه های مخفی و سیستمی

    می شود خودتان یک بار امتحانش کنید؟؟
    1-پوشه های سیستمی و مخفی نشان داده نمی شود
    2-زیر مجموعه ها نشان داده نمی شود
    3-برای نام بعضی از پوشه ها دو مرتبه نام پوشه را پشت سر هم نشان می دهد:
    D:\1
    D:\11
    خیلی ممنون

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار سعید صابری
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    برازجان
    پست
    1,431

    نقل قول: لیست کردن تمامی پوشه های یک درایو حتی پوشه های مخفی و سیستمی


    var
    s:TSearchRec;
    begin
    if path[Length(path)]<>'\' then
    Path:=Path+'\';

    if FindFirst (Path +'*.*', faAnyFile , s)=0 then
    try
    repeat
    if s.Attr in[18,22,16] then
    if (s.Name<>'.') and (s.Name<>'..') then
    ListBox1.Items.Add(path+s.Name);
    until findnext(s)<>0 ;
    finally
    FindClose(s);
    end;
    if FindFirst(Path+'*.*',faAnyFile,s)=0 then
    try
    repeat
    if ((s.Attr and faDirectory) <> 0) and (s.Name<>'.') and (s.Name<>'..') then
    xSearch(Path + s.Name);
    until findnext(s)<>0;
    finally
    FindClose(s);
    end;
    آخرین ویرایش به وسیله سعید صابری : جمعه 16 بهمن 1388 در 17:17 عصر

  11. #11

    نقل قول: لیست کردن تمامی پوشه های یک درایو حتی پوشه های مخفی و سیستمی

    علاوه بر راهنمایی های دوستمون ، شاید این مقاله هم مفید باشه :
    موفق باشید ...

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار عقاب سیاه
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    457

    نقل قول: لیست کردن تمامی پوشه های یک درایو حتی پوشه های مخفی و سیستمی

    سلام از لطفتون ممنونم!
    این کد جدیدتون(پست10) باز هم مشکل دارد!!!البته مشکل اولش رفع شده اما مشکل دو و سوم ....
    ------------
    با یکمی تغییر در کد مقاله جستجو در فایل ها(پست11)و پست های جناب minair2004 مشکلم حل شد
    procedure TForm1.FileSearch(const PathName: string);
    var
    Rec: TSearchRec;
    Path: string;
    begin
    Path := IncludeTrailingPathDelimiter(PathName);
    if FindFirst(Path +'*.*',faSysFile - faHidden - faDirectory , Rec) = 0 then
    begin
    try
    repeat
    if Rec.Attr in[18,22,16] then
    if (Rec.Name<>'.') and (Rec.Name<>'..') then
    ListBox1.Items.Add(Path + Rec.Name);
    Application.ProcessMessages;
    until FindNext(Rec) <> 0;
    finally
    FindClose(Rec);
    end;
    end;
    {SubFolders}
    begin
    if FindFirst(Path + '*.*', faDirectory, Rec) = 0 then
    begin
    try
    repeat
    if ((Rec.Attr and faDirectory) <> 0) and (Rec.Name <> '.') and (Rec.Name <> '..') then
    begin
    FileSearch(Path + Rec.Name);
    Application.ProcessMessages;
    end;
    until FindNext(Rec) <> 0;
    finally
    FindClose(Rec);
    end;
    end;
    end;
    end;

    به هر حال از تمامی دوستانی که کمک کردن خیلی ممنونم

  13. #13

    نقل قول: لیست کردن تمامی پوشه های یک درایو حتی پوشه های مخفی و سیستمی

    سلام
    یه نگاهی به این لینک بنداز

    http://www.delphiarea.com/products/d...ents/findfile/

    یه کامپوننت سورس بازه ، که خوب کار میکنه و می تونی ازش استفاده کنی و مطالعش کنی

  14. #14
    کاربر تازه وارد آواتار Naruto
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    79

    نقل قول: لیست کردن تمامی پوشه های یک درایو حتی پوشه های مخفی و سیستمی

    سلام.
    اگر احیاناً از دلفی 2010 استفاده می کنید روش زیر توصیه میشه.


    Uses IOUtils

    Procedure TNarutoFrm.ListAllFolders;
    Var
    Folder : String;
    Const RootDrive : String ='C:\';
    Begin
    For Folder In TDirectory.GetDirectories(RootDrive) Do
    ListBox1.Items.Add(Folder);
    End;


    موفق باشید.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •