نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: الحاق نمودن داده های دوتا DataTable

  1. #1

    الحاق نمودن داده های دوتا DataTable

    سلام
    دوتا Datatable داریم که با داده هایی از یک جدول پر شدن ، یعنی اسم فیلدهاشون یکیه اما اطلاعات داخلشون متفاوت ، حالا چطور می تونیم این دوتا رو یکی کنیم؟
    با تشکر


    استخدام برنامه نویس دات نت (Asp.net,C#‎‎‎‎,jquery,...)
    ترجیحا خراسان شمالی ، بجنورد
    به صورت پاره وقت و تمام وقت

    ارسال اطلاعات و رزومه کاری به Job@tosa.ir

  2. #2

    نقل قول: الحاق نمودن داده های دوتا DataTable

    اگر سطراشون یکی باشه فکر کنم کار راحت باشه . طول یکیشو به دست میاریم بعد در یک حلقه for میتونیم انتقالو انجام داد

  3. #3

    نقل قول: الحاق نمودن داده های دوتا DataTable

    اگر سطراشون یکی باشه فکر کنم کار راحت باشه . طول یکیشو به دست میاریم بعد در یک حلقه for میتونیم انتقالو انجام داد
    این زمان بره دوست من
    راهی که زود تر بشه


    استخدام برنامه نویس دات نت (Asp.net,C#‎‎‎‎,jquery,...)
    ترجیحا خراسان شمالی ، بجنورد
    به صورت پاره وقت و تمام وقت

    ارسال اطلاعات و رزومه کاری به Job@tosa.ir

  4. #4

    نقل قول: الحاق نمودن داده های دوتا DataTable

    خیلی جالبه میشه دو تا تیبلو مساوی هم قرار داد من اینو نمیدونستم .
    DataTable dt3 = new DataTable();
    dt3 = dt2;
    dataGridViewX2.DataSource = dt3;

  5. #5

    نقل قول: الحاق نمودن داده های دوتا DataTable

    نقل قول نوشته شده توسط iranmsb مشاهده تاپیک
    سلام
    دوتا Datatable داریم که با داده هایی از یک جدول پر شدن ، یعنی اسم فیلدهاشون یکیه اما اطلاعات داخلشون متفاوت ، حالا چطور می تونیم این دوتا رو یکی کنیم؟
    با تشکر
    سلام.
    میتونید از متود Merge (روی DataTable) استفاده کنید. لطفا پارامترهای مربوطه رو در MSDN ببینید. (من 2-3 سال هستش که با DataSet ها کار نکرده ام).

    موفق باشید.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •