نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: سوال در مورد session

  1. #1

    Exclamation سوال در مورد session

    با سلام خدمت دوستان محترم:
    من صفحه ای دارم که پارامتری را در session ذخیره می کنم و در کلاینت هم به خوبی کار می کند
    اما بعد از آپلود در سرور session ها خود به خود Null می شوند(بعضی مواقع و بعضی مواقع به درستی کا می کند) و پیام زیر را دریافت می کنم:
    Object reference not set to an instance of an object.


    خطا در اینجا:
    user reg = new user();
    bool iscorrect = false;
    if (Session["answer"].ToString().Equals(txtcode.Text.ToLower()))
    iscorrect = true;
    if (iscorrect


    آخرین ویرایش به وسیله M_sadegh : سه شنبه 13 بهمن 1388 در 19:22 عصر دلیل: سوال ناقص

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mp2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    فارس - بوشهر
    پست
    499

    نقل قول: سوال در مورد session

    این پیغام نشون میده که سشن شما مقدار دهی نشده است و قبل از صدازدن آن باید تعریف شده باشد.
    سشن شما کی و کجا ایجاد میشود؟

  3. #3

    نقل قول: سوال در مورد session

    با تشکر از پاسخ شما همان طور که عرض کردم در کلاینت به خوبی کار میکند اما در سرور این مشکل پیش می آید سشن در هنگام لود صفحه ایجاد می شود

  4. #4

    نقل قول: سوال در مورد session

    امکان دارد مشکل از سرور باشد؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار captain_black81
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    231

    نقل قول: سوال در مورد session

    منم این مشکلو دارم

    اگه میشه کمک کنید
    در کلاینتها سشن پر میشود و کار میکند اما وقتی سورس رو به سرور انتقال میدم null هستند

  6. #6

    نقل قول: سوال در مورد session

    اگر تکیه ای از کدتون رو بزارید راحتر میشه نظر داد.

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1382
    محل زندگی
    تهران
    پست
    424

    نقل قول: سوال در مورد session

    ممکنه timout مربوط به session در سرور کوتاه تعریف شده باشه. چک کنید که در web.config شما صراحتا timout رو مشخص کرده باشید و از پیشفزض سرور استفاده نمی کنید.

  8. #8

    نقل قول: سوال در مورد session

    نقل قول نوشته شده توسط M_sadegh مشاهده تاپیک
    با سلام من صفحه ای دارم که پارامتری را در session ذخیره می کنم و در کلاینت هم به خوبی کار می کند اما بعد از آپلود در سرور session ها خود به خود Null می شوند(بعضی مواقع و بعضی مواقع به درستی کا می کند) و پیام زیر را دریافت می کنم:
    Object reference not set to an instance of an object.


    خطا در اینجا:
    user reg = new user();
    bool iscorrect = false;
    if (Session["answer"].ToString().Equals(txtcode.Text.ToLower()))
    iscorrect = true;
    if (iscorrect


    سلام.
    شما بدون اینکه از null بودن/نبودن Session["answer"] اطمینان حاصل کنید، دارید روش ToString رو میزنید. کد فوق، رو باید اینطور بنویسید:


    object answer = Session["answer"];
    if(answer != null && answer.ToString().Equals(txtcode.Text.ToLower()) {
    }


    موفق باشید.

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار captain_black81
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    231

    نقل قول: سوال در مورد session

    مشکل حل شد
    بذارید واسه دوستانی که بد سوالو فهمیدن بگم

    اصلا سشن نال نیست که با یه شرط بشه حلش کرد
    من توی تنظیمات سرور :
    session view state=inproc کردم و درست شد

  10. #10

    نقل قول: سوال در مورد session

    نقل قول نوشته شده توسط captain_black81 مشاهده تاپیک
    مشکل حل شد
    بذارید واسه دوستانی که بد سوالو فهمیدن بگم

    اصلا سشن نال نیست که با یه شرط بشه حلش کرد
    من توی تنظیمات سرور :
    session view state=inproc کردم و درست شد
    سلام.
    شما شرط رو باید بذارید، چون وقتی expire بشه، null هستش و شما روش متود ToString رو call میکنید و همون خطا رو خواهید گرفت. در واقع، روش صحیح، نوشتن یک Property و Encapsulate کردن منطق ذخیره و بازیابی answer توی اون Property ها هستش. تنظیم بالا در فایل web.config نباید باعث نادیده گرفتن این مطلبی که خدمتتون عرض کردم، بشه.

    موفق باشید.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •