نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: باز كردن فايل اكسل موجود با كد نويسي

  1. #1

    باز كردن فايل اكسل موجود با كد نويسي

    كدي براي باز كردن فايل اكسل موجود روي سيستم از طريق برنامه ميخوام

  2. #2

    نقل قول: باز کردن فایل اکسل موجود با کد نویسی

    من تاپيك ها رو گشتم و مال وردشو پيدا كردم ولي اكسلش erorr ميده وقتي ميخواد فايل رو باز كنه

    Excel.Application excelApp = new Excel.ApplicationClass();
    excelApp.Visible =
    true;

    رو اين خط خطا ميده
    Excel.Workbook excelWorkBook =
    excelApp.Workbooks.Open(
    @"c:\SomeWorkBook.xls", 0, true, 5, "", "", true, Excel.XlPlatform.xlWindows, "\t", false, false, 0, true,true,true );


    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  3. #3

    نقل قول: باز کردن فایل اکسل موجود با کد نویسی

    لطفا يه راهنمايي بكنين
    من خيلي سرچ كردم ولي به نتيجه نرسيدم
    لااقل بگين اين خطا از چيه

  4. #4

    نقل قول: باز كردن فايل اكسل موجود با كد نويسي

    سلام دوست عزیز
    یک سری به تاپیک زیر بزن
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=200636

  5. #5

    نقل قول: باز کردن فایل اکسل موجود با کد نویسی

    دوست عزي ممنون ، من اين تاپيك رو ديدم .
    ولي موضوع من باز كردن فايل اكسل است ، نه استفاده از محتويات آن.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار AliRezaPro
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    PE Header
    پست
    1,054

    نقل قول: باز كردن فايل اكسل موجود با كد نويسي

    شما فایل اکسل رو میخواهید کجا باز کنید؟در برنامه خودتون؟(برای باز کردن در برنامه ی خودتون که میتونید از کامپوننت ها کمک بگیرید وگرنه که میتونید از کلاس پروسس برای باز کردن استفاده کنید)
    توضیحات زیر در مورد ای است که چگونه در سی شارپ فایل های اکسل رو باز کنیم یا بخواینیم
    برای باز کردن یا خواندن در سی شارپ اول باید اسمبلی Microsoft Excel 12.0 Object Library رو به پروژه اضافه کنیم
    پروژه ی جدیدی باز کنید و یک Command Button در آن قرار دهید
    عکس های زیر نشون میده که شما چگونه میتوانید رفرنس های موجود رو در پروژه ی خودتون اضافه کنید


    Microsoft Excel 12.0 Object Library را انتخاب کنید و ok کنید

    کد های زیر رو به پروژهی خودتون اضافه کنید
    using System.Windows.Forms;
    using Excel = Microsoft.Office.Interop.Excel;

    namespace WindowsApplication1
    {
    public partial class Form1 : Form
    {
    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    }

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    Excel.Application xlApp ;
    Excel.Workbook xlWorkBook ;
    Excel.Worksheet xlWorkSheet ;
    object misValue = System.Reflection.Missing.Value;

    xlApp = new Excel.ApplicationClass();
    xlWorkBook = xlApp.Workbooks.Open("csharp.net-informations.xls", 0, true, 5, "", "", true, Microsoft.Office.Interop.Excel.XlPlatform.xlWindow s, "\t", false, false, 0, true, 1, 0);
    xlWorkSheet = (Excel.Worksheet)xlWorkBook.Worksheets.get_Item(1) ;

    MessageBox.Show(xlWorkSheet.get_Range("A1","A1").V alue2.ToString());

    xlWorkBook.Close(true, misValue, misValue);
    xlApp.Quit();

    releaseObject(xlWorkSheet);
    releaseObject(xlWorkBook);
    releaseObject(xlApp);
    }

    private void releaseObject(object obj)
    {
    try
    {
    System.Runtime.InteropServices.Marshal.ReleaseComO bject(obj);
    obj = null;
    }
    catch (Exception ex)
    {
    obj = null;
    MessageBox.Show("Unable to release the Object " + ex.ToString());
    }
    finally
    {
    GC.Collect();
    }
    }
    }
    }


  7. #7

    نقل قول: باز کردن فایل اکسل موجود با کد نویسی

    از بي توجهي همه دوستان ممنونم.
    خودم پيداش كردم.
    System.Diagnostics.
    Process.Start(fileName);
    با اين كد همه فايل ها باز مي شن، البته از طريق خود ويندوز.


قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •