نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مشکل به picture box

  1. #1

    مشکل به picture box

    با سلام
    من توی برنامم یک picture box گذاشتم و می خوام زمانی که کلید جستجو رو می زنم عکس مورد نظرم رو توی این کنترل برام نمایش بده...
    عکسم توی یک پوشه به نام photo کنار فایل برنامم هست ولی وقتی مسیر جاری رو براش تعریف می کنم میگه که فایل رو پیدا نکرده
    این کدیه که نوشتم:
     
    pictureBox1.Image = Image.FromFile("..\\..\\photo\\aks.jpg" );
    ممنون می شم اگه بگید کجای این کد اشکال داره؟

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار aminh85
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    System.Karaj
    پست
    55

    نقل قول: مشکل به picture box

    من با این کد همیشه جواب می گیرم.

    Image
    backgroundImage = Image.FromFile("c:\\ax.jpg");
    pictureBox1.Image = backgroundImage;

  3. #3

    نقل قول: مشکل به picture box

    pictureBox1.Image = Image.FromFile(Application.StartupPath + "\\photo\\aks.jpg" );

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Saeed.Masoumi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    نامعلوم
    پست
    539

    نقل قول: مشکل به picture box

    سلام
    سعی کنید برای آدرس دهی از @ استفاده کنید همین کد آقای Pr0grammer مشکل شما رو حل می کنه ولی اینجوری بنویسید قشنگتره:
    pictureBox1.Image = Image.FromFile(Application.StartupPath + @"\photo\aks.jpg" );

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •