نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: ارروووررر میده !!!! Additional information: Specified cast is not valid. in backgroundWorker

  1. #1

    ارروووررر میده !!!! Additional information: Specified cast is not valid. in backgroundWorker

    با سلام.
    من رمانی که از BackGroupndWorker برای رویداد WebBrowser استفاده میکنم با این مشکل بر میخورم :

    کد برنامه :

            private void backgroundWorker2_DoWork(object sender, DoWorkEventArgs e)
    {
    System.Threading.Thread.Sleep(10000);
    string mydoc = webBrowser1.Document.Body.InnerHtml.ToString();
    }



    اررور در این خط :

                          string mydoc = webBrowser1.Document.Body.InnerHtml.ToString();




    و متن اررور :


    An exception of type 'System.InvalidCastException' occurred in System.Windows.Forms.dll but was not handled in user code

    Additional information: Specified cast is not valid.



    اساتید کمک کنید که بدجوری محتاجم.

    با تشکر

  2. #2

    نقل قول: ارروووررر میده !!!! Additional information: Specified cast is not valid. in backgroundWorke

    جدی جدی . با من مشکل خاصی دارین که جواب منو نمیدین ؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •