نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: طرز استفاده از ExtractFilePath

  1. #1

    طرز استفاده از ExtractFilePath

    طرز استفاده از ExtractFilePath کلی سرچ کردم اما همه جا فقط می گن استفاده کنید نمی گن چطوری

  2. #2

    نقل قول: طرز استفاده از ExtractFilePath

    نمی دونم سوالم خیلی سخته یا متوجه سوالم نمی شید
    من دستوری می خوام که مسیر فایل دلخواه رو برگردونه

  3. #3

    نقل قول: طرز استفاده از ExtractFilePath

    عزیر این متد یا پروپرتی تو کدوم کلاس هستش بگین تا من بگم که چه جوری میشه ازش استفاده کرد
    من احتمال میدم تو VB باشه

  4. #4

    نقل قول: طرز استفاده از ExtractFilePath

    من هیچ چیزی ازش ندارم با C#‎ هم کد نویسی میکنم من فقط ازش شنیدم که میشه ادرس فایل رو بدست اورد

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار AliRezaPro
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    PE Header
    پست
    1,054

    نقل قول: طرز استفاده از ExtractFilePath

    نمیدونم مشکلتون چیه ولی با کلاس هایی مثل Directory و DirectoryInfo مشکلتون حل نمیشه؟

  6. #6

    نقل قول: طرز استفاده از ExtractFilePath

    فکر کنم این کمکت می کنه و البته خاصیتهای زیادی داره که می تونی خودت چک کنی

                System.IO.FileInfo fi = new System.IO.FileInfo(@"c:\folder1\folder2\rtx.cs");
    fi.DirectoryName "آدرس کامل پوشه"
    fi.Extension "پسوند فایل رو میده"

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •