نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: مفهوم این تکه کد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  1. #1

    مفهوم این تکه کد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

      if (dw.Count > 0)

  2. #2

    نقل قول: مفهوم این تکه کد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

    خوب dw چیه؟

  3. #3

    نقل قول: مفهوم این تکه کد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

      DataView dw = new DataView();   

  4. #4

    نقل قول: مفهوم این تکه کد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

    اگه تعداد سطر های datagrid view بیشتر از 0 بشه یعنی اگر datagrid view مقداری داشته باشه شرط برقرار است

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: مفهوم این تکه کد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط PAIZE 65 مشاهده تاپیک
    اگه تعداد سطر های datagrid view بیشتر از 0 بشه یعنی اگر datagrid view مقداری داشته باشه شرط برقرار است
    یعنی "اگر تعداد سطر های گزارش(ی که با اشیایی مثل DataViewManager یا به صورت دستی(مثل مورد شما) ساخته میشوند) بیشتر از 0 بود".
    معمولا" این کار برای جلوگیری از خطای currencymanager در وضعیت های late-bound استفاده میشه.
    و هیچ ربطی به دیتاگریدویو نداره.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •