نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: ديتابيس در فرم

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    55

    ديتابيس در فرم

    سلام دوستان
    براي نمايش يك قسمتي از ديتابيس در جداولي در فرم بايد از كدام كامپوننت استفاده كرد ؟؟
    طرز كار با آن كامپوننت رو هم آموزش دهيد خواهشن
    مرسي

  2. #2

    نقل قول: ديتابيس در فرم

    دوست من سوالت رو درست مطرح کن
    یک قسمتی از دیتابیس در جدوالی در فرم یعنی چه
    خودت یک ثانیه راجع به حرفی که زدی فکر کن

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    55

    نقل قول: ديتابيس در فرم

    ببشخشيد اگه خوب مطرح نشد
    منظورم اينه كه من ميخوام يه جدولي كه از ديتابيس بدست مياد رو در فرم نمايش بدم
    كه به صورت جدولي نمايش داده بشه
    مثلا ما ستون هايي داريم : 1- اسم 2- فاميل 3- شماره با n تا رديف كه از ديتابيس بدست اومدن
    حالا ميخوام اينا رو داخل فرم (C#‎) نمايش بدم
    كدوم كامپوننت براي اين كار خوب است ؟؟؟؟

  4. #4

    نقل قول: دیتابیس در فرم

    برای این منظور می تونی از گریدویو استفاده کنی
    DataTable data = new DataTable();
    objDataAdapter.Fill(data);
    DataGrid1.DataSource = data;

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    مازندران
    پست
    449

    نقل قول: ديتابيس در فرم

    سلام دوست عزیز میتونی از DataGeridView استفاده کنی

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    مازندران
    پست
    449

    نقل قول: ديتابيس در فرم

    sqldataAdapter Da=new SqldataAdapter("SELECT * FROM TLBName");
    DataSet Ds=new DataSet();
    Da.Fill(Ds,"TLbName");
    DataGridView.DataSource=Ds.Table["TLbName"];

  7. #7

    نقل قول: ديتابيس در فرم

    1- به قوانین احترام بگزارید و سوالات بدون محتوا رو مطرح نکنید
    2- در مورد نوشته ها و سوالات خود ابتدا جست و جو کنید.
    3- در مورد کار با بانک اطلاعاتی جست و جو نید تا به نتیجه برسید .
    در صورت عدم رعایت قوانین در دفعات بعدی پستهای شما حذف خواهند شد.
    موفق و پیروز باشید


    استخدام برنامه نویس دات نت (Asp.net,C#‎‎‎‎,jquery,...)
    ترجیحا خراسان شمالی ، بجنورد
    به صورت پاره وقت و تمام وقت

    ارسال اطلاعات و رزومه کاری به Job@tosa.ir

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •