نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: سوال در مورد روش استفاده dbisam

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار amirtofighi
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    ساری
    سن
    36
    پست
    109

    سوال در مورد روش استفاده dbisam

    با سلام به دوستان
    من delphi 2007 روی کامپیوترم نصب کردم و برنامه Database System Utility را برای ساختن بانک اطلاعاتی dbisam دانلود کردم
    ولی چند تا سوال داشتم:
    اول اینکه تو دلفی ابزاری برای کار با dbisam پیدا نکردم حتی در منوی components هم چیزی نبود
    اگه ممکنه کمکم کنید چطور از بانک اطلاعاتی dbisam استفاده کنم.چیزی مثل table برای فایلهای پارادوکس. حتی تو help دلفی هم چیزی پیدا نکردم!!!!
    سوال دومم ایمه که موقع ساختن بانک در Database System Utility گزینه ای به اسم required وجود داره. این گزینه کارش چیه؟
    تو نسخه 3 این برنامه گزینه ای به اسم primary index وجود داشت ولی تو نسخه 4 نمیبینمش. آیا جای دیگه ای گزاشتنش؟
    و سوال آخرم اینه که چطور میشه پیغامی که با showmessage میخوام نشون بدم رو تو چند سطر نشون بده نه یک سطر؟
    از اینکه سوال طولانی شد ببخشید
    باتشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار سعید صابری
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    برازجان
    پست
    1,431

    نقل قول: سوال در مورد روش استفاده dbisam

    سوال اولت بخاطر اينه كه شما فقط Utiliti اونو نصب كرده. بايد قسمت مربوط به vcl را هم دانلود كني كه كامپوننت هاش روي دلفي نصب بشه. اونو دانلود كني يك راهنماي 1000 صفحه اي داره كامل توضيح داده. براي نمايش پيام چند خطي هم به شكي زير

    Showmessage('پيام'+#13+'پيام'+#13+'پيا ');

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار amirtofighi
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    ساری
    سن
    36
    پست
    109

    نقل قول: سوال در مورد روش استفاده dbisam

    من نرم افزار Database System Utility رو از سایت elevate software دانلود کردم ولی الان که میخوام وارد قسمت دانلود سایت بشم user و password که خودشون به من دادن رو قبول نمیکنه
    کسی میتونه لینک دانلود کامپوننت های dbisam رو اینجا بذاره؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار سعید صابری
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    برازجان
    پست
    1,431

    نقل قول: سوال در مورد روش استفاده dbisam

    من هم با user سايت بيش از يك بار نتونستم دانلود كنم. مجبور شدم يك user ديگه ثبت كنم. فكر كنم بهترين راه برات همين باشه

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار amirtofighi
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    ساری
    سن
    36
    پست
    109

    نقل قول: سوال در مورد روش استفاده dbisam

    من هم با user سایت بیش از یک بار نتونستم دانلود کنم. مجبور شدم یک user دیگه ثبت کنم. فکر کنم بهترین راه برات همین باشه
    دست شما درد نکنه از راهنماییتون فقط میشه بگین دقیقا چه چیزی رو باید دانلود کنم
    چون کلی یرنامه برا دانلود تو صفحه دانلود وجود داشت. اینو پرسیدم چون فقط یکبار میتونم دانلود کنم!
    در ضمن فکر کنم بدونم مشکل از کجاست: موقع sing up تو توضیحاتش گفته که میلی که وارد میکنیم نباید جزو سرویس های ایمیل رایگان مثل هات میل، یاهو یا گوگل باشه.
    من دوباره تو سایتش اسم نوشتم ولی نمیدونم ایندفعه قبول میکنن یا نه!

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار سعید صابری
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    برازجان
    پست
    1,431

    نقل قول: سوال در مورد روش استفاده dbisam

    نقل قول نوشته شده توسط amirtofighi مشاهده تاپیک
    دست شما درد نکنه از راهنماییتون فقط میشه بگین دقیقا چه چیزی رو باید دانلود کنم
    چون کلی یرنامه برا دانلود تو صفحه دانلود وجود داشت. اینو پرسیدم چون فقط یکبار میتونم دانلود کنم!
    در ضمن فکر کنم بدونم مشکل از کجاست: موقع sing up تو توضیحاتش گفته که میلی که وارد میکنیم نباید جزو سرویس های ایمیل رایگان مثل هات میل، یاهو یا گوگل باشه.
    من دوباره تو سایتش اسم نوشتم ولی نمیدونم ایندفعه قبول میکنن یا نه!
    شرمنده رفيق. قسمت دانلودش الان حتي نشون نميده قبلا بدون User نشون ميداد نميشد دانلود كني.
    سمت راست بالا DBISAM 4.29 Now Available كليك كن دو تا گزينه براي دانلود داره. هر جفتش دانلود كن يكيش utility هست يكي ديگه كامپوننتهاش و ...

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار amirtofighi
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    ساری
    سن
    36
    پست
    109

    نقل قول: سوال در مورد روش استفاده dbisam

    من تونستم وارد قسمت دانلود بشم.
    میشه بگید کدومیکی از این دوتا برنامه کامپوننت های dbisam رو رو دلفی نصب میکنه؟
    ElevateDB VCL-TRIAL - Version 2.03 Build 8
    یا
    DBISAM VCL-TRIAL - Version 4.29 Build 2

    من برنامه DBISAM-ADD - Version 4.29 Build 1 رو دانلود کردم که بانک dbisam رو درست میکنه
    شما میدونید برنامه Elevate db کارش چیه؟و فرقش با dbisam?

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار سعید صابری
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    برازجان
    پست
    1,431

    نقل قول: سوال در مورد روش استفاده dbisam

    نقل قول نوشته شده توسط amirtofighi مشاهده تاپیک
    من تونستم وارد قسمت دانلود بشم.
    میشه بگید کدومیکی از این دوتا برنامه کامپوننت های dbisam رو رو دلفی نصب میکنه؟
    ElevateDB VCL-TRIAL - Version 2.03 Build 8
    یا
    DBISAM VCL-TRIAL - Version 4.29 Build 2

    من برنامه DBISAM-ADD - Version 4.29 Build 1 رو دانلود کردم که بانک dbisam رو درست میکنه
    شما میدونید برنامه Elevate db کارش چیه؟و فرقش با dbisam?
    DBISAM VCL-TRIAL - Version 4.29 Build 2 اينو بگير. يادت باشه نسخه آزمايشي است

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار amirtofighi
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    ساری
    سن
    36
    پست
    109

    نقل قول: سوال در مورد روش استفاده dbisam

    یادت باشه نسخه آزمایشی است
    منظورتون اینه که بعد از چند وقت دیگه نمیشه از اون استفاده کرد و expire میشه یا اینکه نسخه آزمایشی قابلیت های محدودی داره؟
    چطور باید نسخه اصلی رو گرفت؟سریالی کرکی چیزی نداره؟

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار سعید صابری
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    برازجان
    پست
    1,431

    نقل قول: سوال در مورد روش استفاده dbisam

    نقل قول نوشته شده توسط amirtofighi مشاهده تاپیک
    منظورتون اینه که بعد از چند وقت دیگه نمیشه از اون استفاده کرد و expire میشه یا اینکه نسخه آزمایشی قابلیت های محدودی داره؟
    چطور باید نسخه اصلی رو گرفت؟سریالی کرکی چیزی نداره؟
    هر دو وانه-


    چطور باید نسخه اصلی رو گرفت؟سریالی کرکی چیزی نداره؟
    اینجور مباحث در سایت ممنوع است. از طریق جستجو در سایتهایی که کرک ارائه می کنند و... می تونی پیدا کنی

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار amirtofighi
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    ساری
    سن
    36
    پست
    109

    نقل قول: سوال در مورد روش استفاده dbisam

    خب اگه تو سایت ممنوعه میتونی اگه کرک ورژن 4.29 اونو دارین برای من میل کنید
    من کرک ورژن های قدیمی ترشو تو اینترنت پیدا کردم و ورژن 4.29 رو جایی ندیدم
    میل من اینه tofighi.amir@gmail.com
    درضمن نرم افزار شرکت های عجنبی که حق کپی رایت تو ایران نداره!
    پس چرا کرکش تو سایت ممنوعه؟!

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار amirtofighi
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    ساری
    سن
    36
    پست
    109

    نقل قول: سوال در مورد روش استفاده dbisam

    خواهش عاجزانه دارم کمک کنید!
    هرجا گشتم یا پولی بود یا اینکه ورژن های قدیمی تر رو داشت
    آخرین ویرایش به وسیله amirtofighi : جمعه 23 بهمن 1388 در 08:57 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •