نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: رویداد KeyDown

  1. #1

    رویداد KeyDown

    سلام
    دستور زیر را در رویداد KeyDown یک کنترل نوشته ام :
    If key = VBEnter then
    ...
    end if
    مشکل اینه که کاربر هر دکمه ای رو فشار می ده رویدادی که در این دستور نوشتم اجرا می شه . من فقط می خوام با فشار دادن Enter رویدادهای داخل شرط اجرا شود . ضمناً اشاره کنم رویداد KeyPress‌ این کنترل غیر فعال است . (تصویر زیر مربوط به کنترل مذکور می باشد ) .
    ممنون :flower:
    خدانگهدار

  2. #2
    سلام دوست عزیز
    فکر کنم اگه به صورت زیر عمل کنی موفق بشی
        If (KeyCode = 13) Then
    .
    .
    .
    End If

  3. #3
    آقای جباری خیلی ممنون :flower:

  4. #4
    سلام
    جناب ILOVEVB آیا می توانید کنترل مذکور را Upload نمایید.
    ممنون

  5. #5
    جناب niloufar این کنترل را از همین سایت دانلود کردم .
    اسمشو یادم نیست . با کلمات تقویم ، شمسی و یا تاریخ سرچ کن پیداش می کنی . :flower:

  6. #6
    سلام

    این ocx کار آقای بابک زواری است و فکر کنم اسم آخرین نسخه اش persiancalendar باشه
    تو بحش vb میتونین پیداش کنین

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1382
    محل زندگی
    فعلا ایران - فعلا تهران
    پست
    2,628
    سلام
    دوست عزیز این کامپوننت کار من نیست ،اونی که من نوشتم اینطوری نیست
    یک کامپوننت هم برای دریافت تاریخ شمسی مسذارم اینجا براتون .
    یکم صبر کنید.

  8. #8
    سلام

    ببخشید اشتباه کردم

    کار آقای مهرداد تاجیک هستش - فکر کنم به اسم fardate

  9. #9
    چقدر بحث میکنید. اینهم لینکش:
    http://www.barnamenevis.org/vi...hlight=fardate

تاپیک های مشابه

  1. keydown
    نوشته شده توسط pooyansystem در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 02 بهمن 1386, 18:02 عصر
  2. یه مشکل با رویداد KeyDown
    نوشته شده توسط iman_s52 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 05 مهر 1386, 11:35 صبح
  3. کلیدهای ترکیبی در keydown
    نوشته شده توسط masysh در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 26 اردیبهشت 1385, 17:14 عصر
  4. keydown در datagrid همیشه کار نمی کنه ؟
    نوشته شده توسط Milad در بخش VB.NET
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 16 آذر 1384, 12:47 عصر
  5. KeyDown
    نوشته شده توسط BAHMAN_SH در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 05 شهریور 1383, 10:17 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •