نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: آموزش قدم به قدم ساخت rss reader

  1. #1

    آموزش قدم به قدم ساخت rss reader

    سلام به تمامی دوستان
    تو اینجا میخوام ساخت Rss Reader قدم به قدم آموزش بدم،
    از اونجایی که بهترین روش یادگیری و رسیدن به تسلط در ساخت برنامه ها استفاده از مثال های عملی و قابل لمس هست سعی ام بر اینه که تا اونجایی میتونم از پایه شروع کنم که دوستانی که برای اولین بار با سی شارپ آشنا میشن ، به مشکل نارسایی در مطالب برخورد نکنن.

    مراحل كلي :
    گام اول: workflow ,visual Csharp interface
    گام دوم : Csharp programming language
    گام سوم: working with data
    گام چهارم : Rss Reader Project
    اينا كليات بودن جزئيات را اگر خدا بخواد در ادامه آموزش آشنا ميشيد.

    آخرین ویرایش به وسیله ramin rostami : دوشنبه 19 بهمن 1388 در 23:13 عصر

  2. #2

    درباره ی پروژه Rss Reader

    RSS : مخفف Really Simple Syndication میباشد که بشما اجازه میدهد محتویات سایت خود را دسته بندی کرده و با یک فرمت سریع و استاندارد تیتر مقالات و اخبار سایت خود را در دسترس دیگران قرار دهید. فرمت فایل های RSS همان XML است. و بصورت اتوماتیک آپدیت میشود.
    بدون وجود
    RSS کاربران باید هر روز سایت شما را چک کنند تا بتوانند از تازه های سایت شما باخبر شوند . اما با این تکنولوژی ، کاربران ، RSS چندین سایت را در یک برنامه RSS aggregator (یا RSS
    خوان) در کنار هم می بینند و تایتل نوشته های اخیر سایت شما را بدون مراجعه به سایت شما مشاهده میکنند.

    مانند:
    http://www.irib.ir/rss/rssirib.xml
    Rss Reader : یک نرم افزار خبرخوان الکترونیکی‌ است برنامه ای است که ما میخواییم در پایان این آموزش ها بسازیم توسط این برنامه کاربر میتواند Rss ها را به صورت اتوماتیک دریافت کرده و طبقه بندی و ذخیره و بازیابی و....



  3. #3

    Workflow ,Visual C#‎‎‎‎‎ Interfece

    برای ایجاد پروژه :
    1. File Menu | New Project
    2 .Select a windows form application in the new project


    Modify the Name of the Project





    در بالا پس ازok وارد قسمت design برنامه میشوید شما میتوانید برای اجرا کردن برنامه از ویا f5 استفاده کنید.





    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  4. #4
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    كشور فرشته گانِ اروپا سوئد
    پست
    368

    Smile RSS Feed Reader

    سلام ، خسته نباشی‌ من قبلان یه نمونه تو سایت گذشتم ،

    گفتم شاید خوب باشه نمونه ببینن دوستان

    https://barnamenevis.org/showpost.php?p=881605&postcount=401


  5. #5

    Workflow ,Visual C#‎‎‎‎‎‎‎‎ Interfece

    حالا میخواهیم برای مثال یک message box مانند : ایجاد کنیم

    برای این کار یک button از toolbox به صورت دابل کلیک یا کشیدن روی فرم قرار میدهیم. مانند :

    سپس بر روی دابل کلیک میکنیم تا وارد کد نویسی بشیم

    در همان جایی که courser هست نوشتن کد را شروع میکنیم
    چون ما میخواهیم Message box نمایش داده بشه مینویسیم

    کد HTML:
    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
            {
                MessageBox.Show("Hello world!");
            }
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  6. #6

    Workflow ,Visual C#‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎ Interfece

    حال اگر بخواهیم callback و local یک شی بر روی form ببینیم در مثال قبلی در قسمت کد نویسی ما با کلیک بر ناحیه سمت چپ کد
    MessageBox.Show("Hello world!");
    علامت گذاشته (به این حالت break point میگوییم)




    و سپس برنامه را اجرا میکنیم و بر روی button1 کلیک کرده و نتایج را میبینیم



    معمولا اگر ما بخواهیم در حین اجرا برنامه اشکال زدایی انجام بدیم این عمل را انجام میدهیم.
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  7. #7

    Workflow ,Visual C#‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎ Interfece

    معمولا برای نوشتن یک برنامه ابتدا فکر میکنیم که رابطه گرافیکی برای ارتباط با کاربر چه ویژگیهایی باید داشته باشه و سعی می کنیم یک storyboard تو ذهنمون و حتی چه بهتر روی کاغذ پیاده میکنیم سپس بر حسب storyboard ، اشیا مورد نظر را از toolbox در form میزاریم.
    برای مثال میخواهیم برای قسمتی از برنامه فروشگاه رابطه گرافیکی طراحی کنیم:



    بعد تحلیلی و story board که تو ذهنم کشیدم

    ابزارهای مورد نیاز روی form گذاشتم
    ابزارها در toolbox در چندین قسمت و بر حروف الفبا چیده شده است
    ابتدا چهارتا lable.jpg و بعد در در قسمت سمت راست propertist اسامی label ها را تغیر میدهیم و بعد textbox.jpglist box.jpg و button میگزاریم و سپس بر حسب استاندارد در form چینش میکنیم
    برای قرار دادن menu , status و toolbar ما باید از toolbox در menutollbars.jpg
    menustrip و toolstrib , status را انتخاب کنیم و در مکان قرار بدهیم
    http://up.iranblog.ir/6/1265706723.rar
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg gui.jpg‏ (16.8 کیلوبایت, 311 دیدار)

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار Saeed.Masoumi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    نامعلوم
    پست
    539

    نقل قول: آموزش قدم به قدم ساخت rss reader

    نقل قول نوشته شده توسط ramin rostami مشاهده تاپیک
    سلام به تمامی دوستان
    تو اینجا میخوام ساخت Rss Reader قدم به قدم آموزش بدم،
    از اونجایی که بهترین روش یادگیری و رسیدن به تسلط در ساخت برنامه ها استفاده از مثال های عملی و قابل لمس هست سعی ام بر اینه که تا اونجایی میتونم از پایه شروع کنم که دوستانی که برای اولین بار با سی شارپ آشنا میشن ، به مشکل نارسایی در مطالب برخورد نکنن.

    مراحل کلی :
    گام اول: workflow ,visual Csharp interface
    گام دوم : Csharp programming language
    گام سوم: working with data
    گام چهارم : Rss Reader Project
    اینا کلیات بودن جزئیات را اگر خدا بخواد در ادامه آموزش آشنا میشید.
    سلام دستت درد نکنه می خوای علمتو با بقیه هم تقسیم کنی.
    اما لطفا یکم قدم هاتو گنده تر بردار دیگه فکر کنم همه یاد دارن از تول باکس ایتم بزارن رو فرم یا مثلا ویندوز فرم اپلیکیشن بسازن
    در کل خسته نباشید

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار sjhosseini
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    بابل
    پست
    102

    نقل قول: آموزش قدم به قدم ساخت rss reader


  10. #10

    نقل قول: آموزش قدم به قدم ساخت rss reader

    سلام از اول خوندم ولی به نتیجه ای که میخواستم یعنی آموزش rss reader نرسیدم. با تشکر

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار bitasoft.ir
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    جنگلهای تاریک اصفهان
    سن
    44
    پست
    279

    Wink نقل قول: RSS Feed Reader

    نقل قول نوشته شده توسط H2K مشاهده تاپیک
    سلام ، خسته نباشی‌ من قبلان یه نمونه تو سایت گذشتم ،

    گفتم شاید خوب باشه نمونه ببینن دوستان

    https://barnamenevis.org/showpost.php?p=881605&postcount=401
    سلام
    متاسفانه اين لينك باز نميشه.
    در صورت امكان مجددا آپلود بفرمائين.

    با تشكر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •