نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: دسترسی به مقادیر textbox در فورم های دیگر

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار dr.pantagon
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    پاریس کوچولو
    سن
    35
    پست
    311

    دسترسی به مقادیر textbox در فورم های دیگر

    سلام
    من توی یک فورم یک سری تکس باکس دارم که توش یک سری اطلاعات هست من باید از فورم دیگرم به مقادیر این تکس باکس ها دسترسی پیدا کنم باید چی کار کنم ؟

    خواستم تو متغیر داده ها رو بزارم و بعد تو فورم دیگر بخونم ولی نشد

    متغییر رو حتی پابلیک هم تعریف کردم ولی نشد یعنی ارور گرفت

    حالا چه کار کنم ؟

    تشکر

  2. #2

    نقل قول: دسترسی به مقادیر textbox در فورم های دیگر

    کدی که زدی بزار ببینیم چیه اینجوری بهتر میتونیم کمکت کنیم

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    رشت
    پست
    32

    نقل قول: دسترسی به مقادیر textbox در فورم های دیگر

    شما بايد متغير ها رو در فرم دوم تعريف و در فرم كه تكست باكس در ان وجود دارد مقدار دهي كنيد

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار dr.pantagon
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    پاریس کوچولو
    سن
    35
    پست
    311

    نقل قول: دسترسی به مقادیر textbox در فورم های دیگر

    public  string RE123 ;
    من مشکلم اینه که وقتی تعریف می کنم متغییر ها رو تو فورم دوم حتی لود نمی شن چه برسه به مقدار دهی

    من اومدم و توی فورم اولم متغییر رو پابلیک تعریف کردم و توی همون فورم به متغییر مقدار دادم

    رفتم توی فورم دوم ولی متغییر رو لود نمی کرد

  5. #5

    نقل قول: دسترسی به مقادیر textbox در فورم های دیگر

    بهترین روش استفاده از متغیرهای static هستش ، تو سایت نمونه مشابه زیاده .

    با جستجو موارد زیادی پیدا می کنید .






  6. #6
    کاربر دائمی آواتار dr.pantagon
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    پاریس کوچولو
    سن
    35
    پست
    311

    نقل قول: دسترسی به مقادیر textbox در فورم های دیگر

    کاش یک نمونه می زاشتین چون واقعا نمی دونم چی سرچ کنم
    متغیر !!!
    دسترسی به متغییر !!!
    static !!!

  7. #7
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    پست
    46

    نقل قول: دسترسی به مقادیر textbox در فورم های دیگر

    شما باید یک کلاس جدا داشته باشی و داخل کلاس متغیر تعریف کنی و تو فرمت مقادیر متغیر های داخل کلاست رو با مقادیر تکس باکس برابر کنی و تو فرمهای جدیدت متغیرهای داخل کلاس رو صدا کنی.(البته این راهی بود که خودم برای نوشتن یک بازی ساده استفاده کردم)اگر کسی راه بهتری سراغ داره بگه که ما هم استفاده کنیم)

  8. #8

    نقل قول: دسترسی به مقادیر textbox در فورم های دیگر

    نحوه تعريف :

    public static string sqlselect;

    بكارگيري در فرم اول

    sqlselect = txtcity.Text;


    بكارگيري در فرم دوم

    formnam.name motegayer

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار Saeed.Masoumi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    نامعلوم
    پست
    539

    نقل قول: دسترسی به مقادیر textbox در فورم های دیگر

    نقل قول نوشته شده توسط salar_cpp_cs مشاهده تاپیک
    بهترین روش استفاده از متغیرهای static هستش ، تو سایت نمونه مشابه زیاده .

    با جستجو موارد زیادی پیدا می کنید .
    دوست عزیز یک دفعه که هیچکی حرفی از استاتیک نزد شما گفتین
    از شما بعیده
    اما
    سلام
    من توی یک فورم یک سری تکس باکس دارم که توش یک سری اطلاعات هست من باید از فورم دیگرم به مقادیر این تکس باکس ها دسترسی پیدا کنم باید چی کار کنم ؟
    خواستم تو متغیر داده ها رو بزارم و بعد تو فورم دیگر بخونم ولی نشد
    متغییر رو حتی پابلیک هم تعریف کردم ولی نشد یعنی ارور گرفت
    حالا چه کار کنم ؟
    شما باید برای اینکار از خاصیت ها استفاده کنید اگر فقط می خواین مقدار هر تکست باکس را بدست بیارید خاصیت فقط خواندنی در غیز اینصورت خواندنی نوشتنی ایجاد کنید.
    به این لینک سر بزن

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار debugger
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    Turkey
    پست
    843

    نقل قول: دسترسی به مقادیر textbox در فورم های دیگر

    نقل قول نوشته شده توسط dada_shi مشاهده تاپیک
    شما باید یک کلاس جدا داشته باشی و داخل کلاس متغیر تعریف کنی و تو فرمت مقادیر متغیر های داخل کلاست رو با مقادیر تکس باکس برابر کنی و تو فرمهای جدیدت متغیرهای داخل کلاس رو صدا کنی.(البته این راهی بود که خودم برای نوشتن یک بازی ساده استفاده کردم)اگر کسی راه بهتری سراغ داره بگه که ما هم استفاده کنیم)
    به نظر من این بهترین راه است

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •