نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: right to left شدن متن در messagebox

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    شمال
    پست
    118

    right to left شدن متن در messagebox

    سلام، میخام متن پیامام تو messagebox راست به چپ باشه. چی کار باید بکنم؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار saied_genius
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    IRAN فعلاً ...
    پست
    595

    نقل قول: right to left شدن متن در messagebox

    messageboxoptions را مثل زير تنظيم کنيد:
    MessageBoxOptions.RightAlign | MessageBoxOptions.RtlReading


    اين هم يک نمونه:
    MessageBox.Show("اطلاعاتي جهت حذف وجود ندارد.", "خطا", MessageBoxButtons.OK,
    MessageBoxIcon.Error, MessageBoxDefaultButton.Button1,
    MessageBoxOptions.RightAlign | MessageBoxOptions.RtlReading);


    موفق باشيد.

  3. #3
    VIP آواتار gwbasic
    تاریخ عضویت
    فروردین 1403
    محل زندگی
    تهران
    سن
    42
    پست
    982

    Thumbs up نقل قول: right to left شدن متن در messagebox

    پارامتر آخری که در متد show از MessageBox در وجود دارد در کد زیر یک فهرست می باشد که دو مورد از مربوط به راست به چپ می باشد کافیست آن را بررسی کنید

    MessageBox.Show( "Message" , "caption" ,
    MessageBoxButton.OkCancel,
    MessageIcon.Information,
    MessageBoxDefaultButton.Button1,
    MessageBoxOptions.RtlReading);

  4. #4
    VIP آواتار gwbasic
    تاریخ عضویت
    فروردین 1403
    محل زندگی
    تهران
    سن
    42
    پست
    982

    نقل قول: right to left شدن متن در messagebox

    اگر نیاز داشتی که دکمه ها نیز فارسی باشد دیگر MessageBox کمک نمی کند ولی می توانی نمونه کد فارسی در این مورد پیدا کنی

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    شمال
    پست
    118

    نقل قول: right to left شدن متن در messagebox

    کدی که گفتین رو به صورت زیر وارد کردم اما ارور میده

    MessageBox.Show(dataGridView1.RowCount - 1 + " کتاب با شناسه " + searchtxt.Text + " پیدا شده است ", MessageBoxOptions.RtlReading);

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار saied_genius
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    IRAN فعلاً ...
    پست
    595

    نقل قول: right to left شدن متن در messagebox

    به شکل زیر کدتان را اصلاح کنید:
    MessageBox.Show(dataGridView1.RowCount - 1 + " کتاب با شناسه " + searchtxt.Text + " پیدا شده است ", "پیام", MessageBoxButtons.OK,
    MessageBoxIcon.Information, MessageBoxDefaultButton.Button1,
    MessageBoxOptions.RightAlign | MessageBoxOptions.RtlReading);
    همین کد را کپی کنید (تغییری ندهید) و امتحان کنید.

    موفق باشید.

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    شمال
    پست
    118

    نقل قول: right to left شدن متن در messagebox

    مرسی اجرا شد. فقط جای علامت close(منظورم ضربدره) سمت چپ اومده. چی کارش باید کرد؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار saied_genius
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    IRAN فعلاً ...
    پست
    595

    نقل قول: right to left شدن متن در messagebox

    خوب چون کلاً از راست به چپش کرديم.

    اگر مي خواهيد فقط نوشته ها از راست به چپ شوند ، قسمت زير را حذف کنيد.

    | MessageBoxOptions.RtlReading


    ولي در اين حالت نقطه ها و پرانتز ها (اکثر علامت ها) در سمت چپ مي شوند ، به جاي سمت راست.

    در هر صورت انتخاب با خودتان است.

    موفق باشيد.

  9. #9

    نقل قول: right to left شدن متن در messagebox

    نقل قول نوشته شده توسط saba106 مشاهده تاپیک
    کدی که گفتین رو به صورت زیر وارد کردم اما ارور میده

    MessageBox.Show(dataGridView1.RowCount - 1 + " کتاب با شناسه " + searchtxt.Text + " پیدا شده است ", MessageBoxOptions.RtlReading);

    سلام

    این برای آیندگام میگویم !!

    شما خطا را نخواندی ببینی چی میگه ، وگرنه مشکل خودت حل میکردی ، در این موقع که سیستم RTL میکنید حتما باید دکمه را هم تعریف کنید ، چون در حالت پیش فرض اصلا امکان راست به چپکردن دکمه وجود ندارد ... (امیدوارم خوب توضیح داده باشم)

    MessageBoxDefaultButton.Button1


    یا

    MessageBoxDefaultButton.Button2


    یا

    MessageBoxDefaultButton.Button3

  10. #10

    نقل قول: right to left شدن متن در messagebox

    سلام دوستان یه سوال دارم.

    من از Teleric استفاده می کنم. برای Messagebox

    از radMessageBox استفاده کرده فقط بحث RightToLeft دارم که نمیدونم کدشو چطور بزنم کسی میدونه؟

    از روش های بالا تست کردم Error داد.

  11. #11

    نقل قول: right to left شدن متن در messagebox

    سلام
    می تونی از Right-to-left Mark استفاده کنی. البته باید جای مناسبش رو برای وارد کردن پیدا کنی.
    اکثر اوقات به دلیل شروع شدن نوشته با عبارت انگلیسی و ادامه اون با عبارات فارسی این مشکل پیش میاد،
    در اینصورت معمولا وارد کردن اون کاراکتر در اول عبارت انگلیسی مشکل رو حل می کنه. کدش 8207 هست.
    می تونی از Chrw() استفاده کنی. (()Chrw). و باید یک عبارت قبلی رو از سلولش خودش با این عبارت کی کنی و در
    یک سلول دیگر ذخیره کنی، و بعد از msgbox استفاده کنی. البته ممکنه که راه بهتری هم باشه.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •