نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مي خوام وقتي كه فوكوس رو textbox ميره تمام متن داخل آن به حالت انتخاب دربياد چيكار كنم ؟؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ایمان مدائنی
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,463

    Question مي خوام وقتي كه فوكوس رو textbox ميره تمام متن داخل آن به حالت انتخاب دربياد چيكار كنم ؟؟

    مي خوام وقتي كه فوكوس رو textbox ميره تمام متن داخل آن به حالت انتخاب دربياد چيكار كنم ؟؟
    خواهشن كمكم كنيد ؟؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار sjhosseini
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    بابل
    پست
    102

    نقل قول: می خوام وقتی که فوکوس رو textbox میره تمام متن داخل آن به حالت انتخاب دربیاد چیکار کنم ؟؟

            private void textBox1_Enter(object sender, EventArgs e)
    {

    textBox1.SelectAll();

    }

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ایمان مدائنی
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,463

    نقل قول: می خوام وقتی که فوکوس رو textbox میره تمام متن داخل آن به حالت انتخاب دربیاد چیکار کنم ؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط sjhosseini مشاهده تاپیک
            private void textBox1_Enter(object sender, EventArgs e)
    {

    textBox1.SelectAll();

    }
    عزيز جواب نمي ده !
    من اينكارو كردم جواب نداد

  4. #4

    نقل قول: می خوام وقتی که فوکوس رو textbox میره تمام متن داخل آن به حالت انتخاب دربیاد چیکار کنم ؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط iman_lovely666 مشاهده تاپیک
    عزیز جواب نمی ده !
    من اینکارو کردم جواب نداد
    این کد واسه تغییر فوکوس با کلید tab جواب میده.
    اگه میخوای با موس هم جواب بده تو event کلیک هم همون کد رو بزار

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •