نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: Syntax error in INSERT INTO statement

  1. #1

    Syntax error in INSERT INTO statement

    سلام به همه دوستان
    من کدی برای درج اطلاعات در بانک اکسس نوشتم که وقتی اونو اجرا می کنم با خطای زیر مواجه می شم:
    Syntax error in INSERT INTO statement



    com = new OleDbCommand("insert into anbar(TM,model,count,price_buy)values('" + havBLL.TM + "','" + havBLL.model + "'," + havBLL.count_buy + "," + havBLL.price_buy + ")", conn);
    com.CommandType = CommandType.Text;
    conn.Open();
    com.ExecuteNonQuery();
    conn.Close();



    اما وقتی در جدول دیگری از همان بانک عمل درج را انجام میدم بدون مشکلی اجرا میشه.

  2. #2

    نقل قول: Syntax error in INSERT INTO statement

    سلام دوست عزيز
    اگر درست فهميده باشم شما در قسمتي كه فيلداتو معلوم كردي نوشتي count و در بخش values نوشتي count_buy اين و يه چك كن تو بانكت اسم فيلدت چيه count يا count_buy ؟

  3. #3

    نقل قول: Syntax error in INSERT INTO statement

    نام فیلد توی جدول count هست و من یه مقدار با نام count_buy به اون می فرستم.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Yasersadegh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    اروميه
    پست
    393

    نقل قول: Syntax error in INSERT INTO statement

    سلام دوست عزيز
    نقل قول نوشته شده توسط mshakeri مشاهده تاپیک
    سلام به همه دوستان
    من کدی برای درج اطلاعات در بانک اکسس نوشتم که وقتی اونو اجرا می کنم با خطای زیر مواجه می شم:
    Syntax error in INSERT INTO statement



    com = new OleDbCommand("insert into anbar(TM,model,count,price_buy)values('" + havBLL.TM + "','" + havBLL.model + "'," + havBLL.count_buy + "," + havBLL.price_buy + ")", conn);
    com.CommandType = CommandType.Text;
    conn.Open();
    com.ExecuteNonQuery();
    conn.Close();

    اما وقتی در جدول دیگری از همان بانک عمل درج را انجام میدم بدون مشکلی اجرا میشه.
    نقل قول نوشته شده توسط mshakeri مشاهده تاپیک
    نام فیلد توی جدول count هست و من یه مقدار با نام count_buy به اون می فرستم.
    چيزي كه من متوجه شدم اينه كه كد شما مشكلي نداره و درسته!! ولي اسم اون فيلدتون كه count گذاشتيد فكر مي كنم در اكسس كلمه رزرو شده است و به عنوان نام فيلد نبايد استفاده كنيد!! اسم اون رو تغيير بديد احتمالا مشكلتون حل بشه!!

    موفق باشيد

  5. #5

    نقل قول: Syntax error in INSERT INTO statement

    برای insert کردن در اکسس نیازی به نوشتن نام فیلدها نیست فکر میکنم که خطا هم بگیره قبلا تست کردم به این مثال توجه کنید :
    db.DoCommand("insert into telephon values('" + txtName.Text + "','" + txtFamily.Text + "','" + txtTelephon.Text + "')");

  6. #6

    نقل قول: Syntax error in INSERT INTO statement

    ممنونم
    حل شد.مشکل همون کلمه کلیدیcount بود.

  7. #7

    نقل قول: Syntax error in INSERT INTO statement

    دوستمون Yasersadegh درست می گفت اسم اون فيلدتون كه count گذاشتيددر اكسس كلمه رزرو شده است

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •