صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 42

نام تاپیک: سورس برنامه ی مشاوره املاک با دلفی 2009

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار nilidelphi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    ارومیه
    پست
    418

    Post سورس برنامه ی مشاوره املاک

    با سلام خدمت همه ی دوستان و علاقمندان.
    یه مدت پیش یکی از دوستان سال پایینی دانشگاهمون ازم خواست که براش یه پروژه مشاوره املاک بنویسم خوب منم نوشتم.
    حالا هم برای استفاده ی همه دوستان انجمن برنامه نویس میخوام بزارم شاید مفید واقع بشه.

    قبل از همه چیز میخوام یه اطلاعاتی در مورد برنامه بدم :
    1-این برنامه توسط زبان برنامه سازی دلفی 2009 نوشته شده.
    2-پایگاه داده ی این نرم افزار SQL server 2005.
    3-این برنامه در محیط ویندوز 7 کامپایل شده. چون من می خواستم دوستان یه تجربه ای در نوشتن برنامه در ویندوز 7 هم داشته باشند بهمین خاطر تحت ویندوز 7 ساختم و دارای زیبایی های خاص ویندوز 7 هم است و همینطور از امکانات جدید دلفی 2009 هم استفاده کردم.به دوستان سفارش می کنم که برنامه را در محیط ویندوز 7 یا ویستا اجرا کنند.

    در ضمن برای اتصال به پیاگاه داده از ADO استفاده شده.

    امیدوارم نظرات و پیشنهادات تون ازو دریغ نکنید.
    راستی چون ویندوز 7 از یونیکد پشتیبانی می کند برنامه ی من قادر به جستجوی کلمات و کاراکتر های فارسی نیست البته مشکلی در برنامه نویسی ندارد فقط مشکل در یونیکد بودن. اگه کسی میدونه چکار میشه کرد ممنون میشم اگه بگه.

    موفق و سربلند باشید.

    فایل را از لینک زیر دانلود کنید :
    http://upload.sirjannegar.ir/uploads/moshaver77212.rar
    آخرین ویرایش به وسیله nilidelphi : سه شنبه 27 بهمن 1388 در 08:59 صبح

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    ایران تهران
    پست
    608

    نقل قول: سورس برنامه ی مشاوره املاک با دلفی 2009

    فکر کنم موضوع مربوط به kbdfa.dll هست
    اگه ورژن پایین رو جایگزین کنید حل میشه

    مشکل حرف ی

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار nilidelphi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    ارومیه
    پست
    418

    نقل قول: سورس برنامه ی مشاوره املاک با دلفی 2009

    نه مشکل به سیستم عامل ربط داره.
    شما SQL server2005 روی ویندوز 7 نصب کنید و یک دیتابیس جدید بسازید و در آن یک جدول با چندتا فیلد بسازید و چند تا رکورد با حروف انگلیسی بدید و چندتا رکورد هم فارسی ثبت کنید
    وقتی یک جستجو(با خود اس کیو ال) که دارای دستور Where است می زنید و اجرا می کنید می بینید که هر وقت جلوی دستور where کاراکتر لاتین می نویسد نتایج جستجو معلوم می شود ولی وقتی از کاراکتر فارسی استفاده می کنید هیچ کدام از رکورد هارو نمیاره.
    حالا اگه همون دیتابیس رو رو XP امتحان کنید می بینید که همه چی درسته.
    پس نتیجه می گیریم که ربطی به دلفی نداره و به مدیریت سیستم عامل در مورد رشته ها ربط داره.
    حالا نمیدونم چطور میشه این مشکل رو رفع کرد.

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار s_savabi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    63

    نقل قول: سورس برنامه ی مشاوره املاک با دلفی 2009

    مرسی دوست عزیر از سورس برنامه...
    اون فولدر ModelSupport_Project1 رو باید چکارش کنیم؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار nilidelphi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    ارومیه
    پست
    418

    Wink نقل قول: سورس برنامه ی مشاوره املاک با دلفی 2009

    salam
    sharmande ke fingilish neshtam
    zabane farsi roo windowsam nasb nabud.
    ebteda az hosne nazaretoon mamnun

    amma dar morede in pooshe begam ke in poosharoo delphi 2009 khodesh misaze va nabayad be an dast zad
    etelaate khassi dar morede proje dare
    aya moshkeletoon hall shod?

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار nilidelphi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    ارومیه
    پست
    418

    Unhappy نقل قول: سورس برنامه ی مشاوره املاک با دلفی 2009

    با سلام و یک گله.....!

    بابا با معرفتا این همه آدم این سورس رو دانلود کردن ولی تشکر و پیشنهادی نکردن؟

    کسایی که لطف می کنند و فایلی برای دانلود می زارن تنها هزینه ای که باید دانلود کننده پرداخت کنه تا اون فایل حلال باشه یه تشکر خشک خالیه...!!

    پس برای اینکه امیدی باشه برای دوستان تا بازهم سورس برای دانلود بزارن و هم اینکه فایل دانلود شده حلال باشه حداقل یه تشکر یا پیشنهاد یا انتقادی بکنید..

    واقعا بی معرفتیه که کسی فایل رو دانلود کنه و هیچی نگه؟

    در پناه حق باشید.


  7. #7
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    16

    نقل قول: سورس برنامه ی مشاوره املاک با دلفی 2009

    ما که رفتیم دانلود کنیم میگه Not Found !!!

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار nilidelphi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    ارومیه
    پست
    418

    نقل قول: سورس برنامه ی مشاوره املاک با دلفی 2009

    دوست گرامي اون سايتي كه برنامه رو توش آپلود كردم زمان دانلودش تمام شده.

    بعد عيد حتما واسه دوستان آپلود مي كنم و لينكش ميزارم واسه دانلود.

    شرمنده كه اين چند روزه نمي تونم چون به انترنت پرسرعت دسترسي ندارم.

    در ضمن عيد نوروز رو به همگي دوستان تبريك عرض ميكنم .
    اميدوارم سالي پر از موفقيت داشته باشيد.

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار nilidelphi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    ارومیه
    پست
    418

    Lightbulb نقل قول: سورس برنامه ی مشاوره املاک با دلفی 2009

    سلام بر همه دوستان گرامی.

    همانطور که قول داده بودم برنامه را برای دانلود بزارم ، میزارم.

    خوشحال میشم که دوستان از نظراتشان مارو بی بهره نکنند.

    اینم لیک جدید واسه دانلود:

    http://www.upload4files.tk/download....7bf0f862fdb58b

    موفق و سربلند باشید.

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار omidrayaneh.68
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    99

    نقل قول: سورس برنامه ی مشاوره املاک با دلفی 2009

    سلام من هم یه برنامه مشاوراملاک برای C#‎ نوشتم اما طوری طراحی کردم که توی تمام کامپیوتر ها کار میده و دیتابیس آن هم نیاز به اتچ ندارد اما طرحتون را دیدم خیلی خوب بود ان شاء الله بتونیم با هم همکاری داشته باشیم.

  11. #11

    نقل قول: سورس برنامه ی مشاوره املاک با دلفی 2009

    ببخشید دوست عزیز این سایت فیلتر شده و نمیشه ازش دانلود کرد. اگه میشه دوباره پلود کنید و البته می تونید بهم ایمیل کنید واقعا بهش نیاز دارم
    sobhanghaied@yahoo.com

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار MSN_Issue
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    مشهدالرضا
    پست
    586

    نقل قول: سورس برنامه ی مشاوره املاک با دلفی 2009

    اگه لطف کنید و توی سایت آپلود کنید خیلی ممنون میشم .

  13. #13
    کاربر تازه وارد آواتار mofrad
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    دنیای دلفی
    پست
    94

    نقل قول: سورس برنامه ی مشاوره املاک با دلفی 2009

    این که لینک هاش جیز شده!

  14. #14

    Smile نقل قول: سورس برنامه ی مشاوره املاک با دلفی 2009

    نقل قول نوشته شده توسط nilidelphi مشاهده تاپیک
    سلام بر همه دوستان گرامی.

    همانطور که قول داده بودم برنامه را برای دانلود بزارم ، میزارم.

    خوشحال میشم که دوستان از نظراتشان مارو بی بهره نکنند.

    اینم لیک جدید واسه دانلود:

    http://www.upload4files.tk/download....7bf0f862fdb58b

    موفق و سربلند باشید.
    آدرس فیلتر شده لطفا اصلاح نمایید

    با تشکر

  15. #15
    کاربر جدید آواتار aliowaysee
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    7

    نقل قول: سورس برنامه ی مشاوره املاک با دلفی 2009

    دوست عزبز برای دانلود مشگل وجود دارد اگر امکان دارد لینک جدیدی را معرفی بکن با تشکر فراوان .

  16. #16

    نقل قول: سورس برنامه ی مشاوره املاک با دلفی 2009

    انگاری دیر رسیدیم همه دانلود کردن به جزء ما نمیشه دانلود کرد
    واقا بهش نیاز دارم اگه میشه واسم ایمیل کن
    Masoudse7en@gmail.com

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار gbg
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    سن
    46
    پست
    691

    نقل قول: سورس برنامه ی مشاوره املاک با دلفی 2009

    بیا از قافله عقب نمون با ف*شکن گرفتم اینجا آپلود کردم

    http://rapidshare.com/files/416784205/Moshavere.rar

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار nilidelphi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    ارومیه
    پست
    418

    Lightbulb نقل قول: سورس برنامه ی مشاوره املاک با دلفی 2009

    با سلام خدمت همه ی کسانی که زحمت کشیدن و نتونستند فایل رو دانلود کنند.

    شرمنده ی همه ی شما هستم مدتی بود که سرم شلوغ بود و اصلا نمی تونستم به سایت سر بزنم امروز پست های همه شما عزیزان رو دیدم .

    به روی چشم ، دوباره واسه علاقمندان آپلود می کنم امیدوارم که مورد استفاده ی تمام عزیزان قرار بگیره.
    در ضمن از حسن نظراتتون هم بسیار متشکرم.

    اینم لینک :

    http://www.irfreeup.com/images/jxu3hvpz5wl9ode8qou1.rar



    <a href="http://www.irfreeup.com/"><img src="http://www.irfreeup.com/images/jxu3hvpz5wl9ode8qou1.rar" border="0" alt="آپلود سنتر ايرانيان - IRFREEUP" /></a>

  19. #19
    کاربر تازه وارد آواتار 0armin0
    تاریخ عضویت
    شهریور 1385
    محل زندگی
    ایران
    پست
    43

    نقل قول: سورس برنامه ی مشاوره املاک با دلفی 2009

    سلام. ممنون از زحمتتون ولی بهتر نیست تو سایت برنامه نویس آپلود کنید که همیشه باشه؟ الآن از همه جا حذف شده.اگه کسی دار لطفا آپلود کنه . ممنون

  20. #20

    Thumbs up نقل قول: سورس برنامه ی مشاوره املاک با دلفی 2009

    آقایون خیلیییییییییییییییییییییی یی مرسیییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییی
    خیلی به دردم خورد دمتون گرم

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار gbg
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    سن
    46
    پست
    691

    نقل قول: سورس برنامه ی مشاوره املاک با دلفی 2009

    نقل قول نوشته شده توسط 0armin0 مشاهده تاپیک
    سلام. ممنون از زحمتتون ولی بهتر نیست تو سایت برنامه نویس آپلود کنید که همیشه باشه؟ الآن از همه جا حذف شده.اگه کسی دار لطفا آپلود کنه . ممنون
    من تو پست 17 گذاشتم و هنوز هم کار میکنه و چون اکانت راپید هم دارم بعید میدونم پاک شده باشه!

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: سورس برنامه ی مشاوره املاک با دلفی 2009

    سلام به همگی
    چی می شد یکی از دوستان بایه سورس خوب برای فاکتور فروش دل ما رو هم شاد کرداهی

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار nilidelphi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    ارومیه
    پست
    418

    نقل قول: سورس برنامه ی مشاوره املاک با دلفی 2009

    دوست گرامی منظورتون از یک برنامه ی فاکتر فروش چیه؟

    انواع فاکتوره فروش بر حسب کاره مورد نظر وجود داره؟

    اگه سایت رو جستجو کنید برنامه ی حسابداری زیادی وجود داره

  24. #24
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    خرم آباد
    سن
    37
    پست
    37

    نقل قول: سورس برنامه ی مشاوره املاک با دلفی 2009

    سلام دوست عزیز
    این مسیریم که واسه دانلودش گذاشتی فیلی توش نیست اگه میشه دوباره آپ کن

  25. #25
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    خرم آباد
    سن
    37
    پست
    37

    نقل قول: سورس برنامه ی مشاوره املاک با دلفی 2009

    مرسی از دوست عزیز دانلودش کردم
    با تشکر

  26. #26
    کاربر دائمی آواتار saber187518
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    همین دور و برا
    پست
    311

    نقل قول: سورس برنامه ی مشاوره املاک با دلفی 2009

    با سلام
    دوستان گرامی ما که هر چی لینک توی این تاپیک بود از rapidshrae و ... همه رو تست کردیم همشون یا فایل حذف شده بود و یا اجازه دانلود داده نمیشد.
    من بیشتر فایل هام رو توی persiangig آپلود میکنم و واقعا هم عالیه نه حذف میشه و نه مشکلی براش ایجاد میشه.
    چند سال هم هست که این کار رو انجام میدم.
    یا علی...

  27. #27
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    9

    نقل قول: سورس برنامه ی مشاوره املاک با دلفی 2009

    هیچکدوم از سایت ها مجوز دانلود رو نمی داد

  28. #28

    نقل قول: سورس برنامه ی مشاوره املاک با دلفی 2009

    سلام
    اين لينك جديد هم كه ميگه فايل حذف شده
    لطفا اگه ميشه بفرستين به اين آدرس
    m.amiri7@gmail.com

  29. #29
    مدیر بخش آواتار ژیار رحیمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,095

    نقل قول: سورس برنامه ی مشاوره املاک با دلفی 2009

    سلام
    لطف کنین برای منم بفرستین
    samad@post.com
    First,solve the problem then write the code

  30. #30
    کاربر دائمی آواتار sobaisobai
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    490

    نقل قول: سورس برنامه ی مشاوره املاک با دلفی 2009

    سلام
    لینک خرابه

  31. #31

    نقل قول: سورس برنامه ی مشاوره املاک با دلفی 2009

    سلام متاسفانه غير قابل دانلود ميباشد90/09/23

  32. #32

    نقل قول: سورس برنامه ی مشاوره املاک با دلفی 2009

    ممنون از شما

  33. #33
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    بندرعباس
    پست
    77

    نقل قول: سورس برنامه ی مشاوره املاک با دلفی 2009

    دانلود امکان پذیر نبود اگه امکان داره برای من امیل کنید . hormoz.boy@gmail.com

  34. #34
    کاربر دائمی آواتار nilidelphi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    ارومیه
    پست
    418

    نقل قول: سورس برنامه ی مشاوره املاک با دلفی 2009

    سلام به همگی
    به زودی دوباره واسه دانلود لینک قرار خواهم داد.

  35. #35

    نقل قول: سورس برنامه ی مشاوره املاک با دلفی 2009

    سلام من شدیدا به یه سورس برنامه مشاور املاک نیاز دارم لینک شما رو چک کردم ولی ارور میده اگه ممکنه یه لینک دانلود دیگه بزارید. ممنون از زحمات دوستان

  36. #36
    کاربر تازه وارد آواتار DarkACE
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    Shiraz
    پست
    59

    نقل قول: سورس برنامه ی مشاوره املاک با دلفی 2009

    میشه لطفاً همینجا آپلودش کنی؟

    خسته نشدی از آپلود!

    مرسی

  37. #37

    نقل قول: سورس برنامه ی مشاوره املاک با دلفی 2009

    سلام به دوستان
    منم بهش نیاز دارم ولی لینک های دانلود جواب نمیدن

  38. #38

    نقل قول: سورس برنامه ی مشاوره املاک

    نقل قول نوشته شده توسط nilidelphi مشاهده تاپیک
    با سلام خدمت همه ی دوستان و علاقمندان.
    یه مدت پیش یکی از دوستان سال پایینی دانشگاهمون ازم خواست که براش یه پروژه مشاوره املاک بنویسم خوب منم نوشتم.
    حالا هم برای استفاده ی همه دوستان انجمن برنامه نویس میخوام بزارم شاید مفید واقع بشه.

    قبل از همه چیز میخوام یه اطلاعاتی در مورد برنامه بدم :
    1-این برنامه توسط زبان برنامه سازی دلفی 2009 نوشته شده.
    2-پایگاه داده ی این نرم افزار SQL server 2005.
    3-این برنامه در محیط ویندوز 7 کامپایل شده. چون من می خواستم دوستان یه تجربه ای در نوشتن برنامه در ویندوز 7 هم داشته باشند بهمین خاطر تحت ویندوز 7 ساختم و دارای زیبایی های خاص ویندوز 7 هم است و همینطور از امکانات جدید دلفی 2009 هم استفاده کردم.به دوستان سفارش می کنم که برنامه را در محیط ویندوز 7 یا ویستا اجرا کنند.

    در ضمن برای اتصال به پیاگاه داده از ADO استفاده شده.

    امیدوارم نظرات و پیشنهادات تون ازو دریغ نکنید.
    راستی چون ویندوز 7 از یونیکد پشتیبانی می کند برنامه ی من قادر به جستجوی کلمات و کاراکتر های فارسی نیست البته مشکلی در برنامه نویسی ندارد فقط مشکل در یونیکد بودن. اگه کسی میدونه چکار میشه کرد ممنون میشم اگه بگه.

    موفق و سربلند باشید.

    فایل را از لینک زیر دانلود کنید :
    http://upload.sirjannegar.ir/uploads/moshaver77212.rar
    سلام دوست عزیز لطفا لینک دانلود فایل را عوض کن بهتره از بارگذاری خود سایت استفاده کنی.

  39. #39
    کاربر تازه وارد آواتار Malakootee
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    Mashad
    پست
    48

    نقل قول: سورس برنامه ی مشاوره املاک با دلفی 2009

    تمامی لینکهای این 4صفحه خراب و اکسپایر شده اند.

  40. #40

    نقل قول: سورس برنامه ی مشاوره املاک با دلفی 2009

    سلام بچه ها من تازه عضو شدم من اين سورسو ميخوام خواهش ميكنم
    تاريخ تحويل پروژه دو روز ديگه است به مشكل خوردم تو رو خدا كمكم كنيد
    maryam_rita@yahoo.com اينم ايميلمه فقط يه لينك ميخوام

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •