نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: سوال : دیتاگرید ویو بدون دیتا بیس

  1. #1

    سوال : دیتاگرید ویو بدون دیتا بیس

    سلام
    کسی از دوستان میدونه چطوری بدون اینکه از دیتا بیس استفاده کنیم دیتاگرید ویو رو پر کنیم ؟؟
    البته با کد نویسی و گرفتن داده از کاربر از طریق یک فرم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار sara.f
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    آنجا که دروغ نباشد!
    پست
    809

    نقل قول: سوال : دیتاگرید ویو بدون دیتا بیس

    نقل قول نوشته شده توسط gmaill مشاهده تاپیک
    سلام
    کسی از دوستان میدونه چطوری بدون اینکه از دیتا بیس استفاده کنیم دیتاگرید ویو رو پر کنیم ؟؟
    البته با کد نویسی و گرفتن داده از کاربر از طریق یک فرم
    سلام
    می تونید ابتدا به تعداد دلخواه به دیتا گریدتون سطر و ستون بدید، مثلا

    dataGridView1.RowCount = 3;
    dataGridView1.ColumnCount = 3;
    dataGridView1.Rows.Add();


    و بعد سطرها را از طریق textbox مقدار دهی کنید.

    dataGridView1.SelectedCells[0].Value = textBox1.Text.Trim();
    dataGridView1.SelectedCells[1].Value = textBox2.Text.Trim();
    dataGridView1.SelectedCells[2].Value = textBox3.Text.Trim();

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار CYCLOPS
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    یه ایران / یه تهران / یه شهرک اکباتان
    سن
    34
    پست
    1,053

    نقل قول: سوال : دیتاگرید ویو بدون دیتا بیس

    یه راه دیگه هم اینکه میتونید یک DataTable بسازید و موارد رو به اون Add کنید و اون DataTable رو به عنوان منبع داده دیتا گرید معرفی کنید

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار sajjad_kochekian
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    اصفهان نصف جهان
    پست
    581

    نقل قول: سوال : دیتاگرید ویو بدون دیتا بیس

    من می خواهم از دیتا ویو یک سطر به دیتا گرید اضافه کنم ولی پیغام زیر رو میده
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •