نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: چطوري مستونم 3 رقم از آخر يك textboxرو جدا كنم ؟؟؟؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ایمان مدائنی
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,463

    Question چطوري مستونم 3 رقم از آخر يك textboxرو جدا كنم ؟؟؟؟

    سلام !
    ببخشيد كه من زياد سوال ميپرسم !
    خب تو دانشگاههاي ما زياد ياد نميدن !
    سوالم اينه :
    من يك TextBox دارم كه متن داخلش اينه 1985450 حالا مي خوام 3 رقم آخرش رو جدا كنم !
    مثلا من ميخوام 450 رو جدا كنم و داخله يك متغر int ‌بريزم !
    اگه كسي ميدونه كدش رو برام بزاره !
    ممنونم !
    همگي موفق باشيد !

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار dousti_design
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    زنجان - تهران
    پست
    617

    نقل قول: چطوری مستونم 3 رقم از آخر یک textboxرو جدا کنم ؟؟؟؟

    سلام.
    شما باید این عدد رو 3بار بر 10 تقسیم کنید و باقیمانشو بردارید.
    1985450/10=198545
    (باقیماندش میشه صفر)
    198545/10=19854(بقیماندش میشه 5)
    وی همینطور تا آخر.
    حالا مثلا 450 رو توی یه آرایه دارید.( 0 توی یه درایه، 5 یه درایه، و 4هم یه درایه دیگه)
    حالا باید داخل یک حلقه این رو بذارید توی یه متغیر int.

    int a=0;

    for(int i=0;i<n;i++)//n tedade arghami ke mikhahid biroon biavarid(dar inja 3)
    {
    a+=array[0]*pow(10,i);//pow tabee tavan ast va array arayeest ke adad dar an zakhire shode ast
    }
    مثلا 1985450:
    3بار تقسیم بر 10 میکنیم و در آرایه ذخیره میکنیم.
    و بعد 450 رو که درآوردیم: به این صورت در متغیر قرار میدیم.
    اول عدد صفر را ضربدر 10 به توان صفر میکنیم که میشه صفر. بعد عدد 5 رو ضربدر 10 به توان یک میکنیم که میشه 50. و بعد عدد 4 رو ضربدر 10 به توان 2 میکنیم که میشه 400 و حاصل جمعشون میشه جواب: 450
    آخرین ویرایش به وسیله dousti_design : شنبه 24 بهمن 1388 در 14:32 عصر

  3. #3

    نقل قول: چطوری مستونم 3 رقم از آخر یک textboxرو جدا کنم ؟؟؟؟

    اقا این همه پیچوندن نداره پس این همه class و method رو برای کی ساختن؟؟؟؟؟؟


    int s = int.Parse(textBox1.Text.Substring(textBox1.Text.Le ngth - 3, 3));


    textBox1=اسم textBox

    3 تعداد کاراکتر ها که می تونه هر چند تا باشه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار dousti_design
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    زنجان - تهران
    پست
    617

    نقل قول: چطوري مستونم 3 رقم از آخر يك textboxرو جدا كنم ؟؟؟؟

    من الگوریتمشو نوشتم و مختص هیچ زبان خاصی نیست. بله با روش شما هم میشه این کار رو کرد.
    موفق باشید!

  5. #5

    نقل قول: چطوری مستونم 3 رقم از آخر یک textboxرو جدا کنم ؟؟؟؟

    در جواب اقای iman_lovely666

    رند کردن 2 رقم ا خر ( موضوع رند کردن سه رقم اخره ولی تو توضیح سوال به 50 تومان اخر اشاره شده پس می شه 2 رقم اخر)

    البته خود 50 رو روند نکردم فقط کافیه یه = توی شرط بزاری



    private void button2_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    int x = int.Parse(textBox1.Text);
    string d = x.ToString().Substring(textBox1.Text.Length-2,2);
    if (int.Parse(d) > 50)
    {
    x -= int.Parse(d);
    x += 100;
    }
    if (int.Parse(d) < 50)
    x -= int.Parse(d);

    }
    x اخر رند شده هستش.

    موفق باشی

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار ایمان مدائنی
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,463

    نقل قول: چطوری مستونم 3 رقم از آخر یک textboxرو جدا کنم ؟؟؟؟

    عزيز خيلي ممنونم
    يه كوچولو دستكاريش كردم و به جوابي كه مي خواستم رسيدم

    privatevoid button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    int x = int.Parse(textBox1.Text);
    string d = x.ToString().Substring(textBox1.Text.Length - 3, 3);
    if (int.Parse(d) >= 500)
    {
    x -=
    int.Parse(d);
    x += 1000;
    }
    if (int.Parse(d) < 500)
    {
    x -=
    int.Parse(d);
    }
    textBox2.Text =
    Convert.ToString(x);
    }



    جواب داد !
    هیچ کس بلد نبود !
    آخرین ویرایش به وسیله ایمان مدائنی : شنبه 24 بهمن 1388 در 21:20 عصر

  7. #7

    نقل قول: چطوری مستونم 3 رقم از آخر یک textboxرو جدا کنم ؟؟؟؟


    هیچ کس بلد نبود

    پس من چی بودم !!!wink

  8. #8

    نقل قول: چطوري مستونم 3 رقم از آخر يك textboxرو جدا كنم ؟؟؟؟

    string d = x.ToString().Substring(textBox1.Text.Length - 3, 3);
    تا اینجاش درست ولی بقیش چیه چه ربطی به سواله اولتون داشت

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار ایمان مدائنی
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,463

    نقل قول: چطوری مستونم 3 رقم از آخر یک textboxرو جدا کنم ؟؟؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط geek1982 مشاهده تاپیک
    پس من چی بودم !!!wink
    عزیز منظورم 3 رقم آخر نبود !
    من که از شما تشکر کردم !
    منظورم کله سوال بود !
    آخه جواب سوالم رو شما از یه بحثه دیگه در اینجا داديد !
    قصد جسارت نداشتم !
    خب شما جواب سوالمو داديد !

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •