نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: ارسال متن داخل ممو به بانک

  1. #1

    ارسال متن داخل ممو به بانک

    سلام
    من در فرمم یه فیلد آدرس دارم که آدرس رو درون ممو وارد میکنم با این دستور اون سیو میکنم :
    adodataset1.fieldbyname['address'].value:=memo1.lines.text
    ولی وقتی لیست میگیرم (از جدولم در بانک sql) در فیلد آدرس هیچی وارد نشده . چطور میتونم خطوط وارد کرده در ممو را در بانک ذخیره کنم؟؟

  2. #2

    نقل قول: ارسال متن داخل ممو به بانک

    سلام.همون memo1.text کفایت میکنه دوست عزیزم.
    موفق باشید

  3. #3

    نقل قول: ارسال متن داخل ممو به بانک

    آقا 2تا سوال داشتم.

    البته فکر کنم جوابش ساده باشه اما خودم نتونستم از پسش بر بیام.

    من توسط کد زیر مقدار موجود در Edit1 رو درون فیلد مورد نظرم جستجو میکنم حالا 2تا مشکل داشتم.

    adotable1.locate('نام',edit1.text,[])

    با این کد دقیقا همون چیزی رو که تو Edit مینویسم سرچ میکنه.
    میخواستم بدونم چطور میشه کاربر فقط یه قسمتشو بنویسه و تو فیلد بگرده دنبالش؟

    و اینکه اگه چیزی پیدا نکرد یه کاری بکنه مثلا از برنامه بیاد بیرون.

    اگه میشه جواب بدید. ممنون

  4. #4

    نقل قول: ارسال متن داخل ممو به بانک

    سلام.دوست عزیز سعی کنید مطالبتون رو در تاپیک جداگانه ای مطرح کنید. جوابتون میشه کد زیر

    if not (Adotable1.locate('name',edit1.text,[lopartialkey])) Then
    application.terminate;

    خود دستور locate یک مقدار بولی برمیگرداند که اگر جواب داشت True اگر نداشت False برمیگرداند.
    موفق باشید.

  5. #5

    نقل قول: ارسال متن داخل ممو به بانک

    این کارم کردم نشد . عکسشو در زیر گذاشتم. نوع فیلد هم در Sql از نوع Text گذاشتم آیا مشکل از این نمیتونه باشه ؟؟
    http://parsaspace.com/files/3173428884/delphi2.jpg.aspx

  6. #6

    نقل قول: ارسال متن داخل ممو به بانک

    این کارم کردم نشد . عکسشو در زیر گذاشتم. نوع فیلد هم در Sql از نوع Text گذاشتم آیا مشکل از این نمیتونه باشه ؟؟
    http://parsaspace.com/files/3173428884/delphi2.jpg.aspx
    اگر فیلدهای بانک رو در قسمت Field Editor مربوط به ADODataSet یا ADOTable اضافه کردید ، یک بار از اونجا حذف کنید و دوباره فیلد رو Add کنید ، همینطور ، Column های DBGrid رو اگر Add کردید حذف کنید و دوباره Add کنید ، موفق باشید ...
    نوع فیلد رو هم از نوع Memo نزارید ، از نوع Text برای آدرس مناسب هست ...

    موفق باشید ...

  7. #7

    نقل قول: ارسال متن داخل ممو به بانک

    نوع فیلد آدرس رو varchar تعیین کن که هم فضای کمتری میگیره و هم جواب گو هست .
    از edit به جای memo استفاده کن که هم مدیریتش بهتره و هم مقدار دهی و گیریش بهتره .
    شما فیلد را در خود دیتا بیس ایجاد کردی یا داخل dataset ?

  8. #8

    نقل قول: ارسال متن داخل ممو به بانک

    فیلد رو داخل دیتابیس ایجاد کردم.

  9. #9

    نقل قول: ارسال متن داخل ممو به بانک

    برای اضافه کردن، بعد از insert کردن و فعال کردن ویرایش Edit آن با دستور :
    dataset1.insert;
    dataset1.edit;
    DataSet1.FieldByName('adress').AsString:=edit1.tex t;
    Dataset1.post;
    مقدار دهی کن.
    آخرین ویرایش به وسیله pezhvakco : یک شنبه 25 بهمن 1388 در 20:51 عصر

  10. #10

    نقل قول: ارسال متن داخل ممو به بانک

    از راهنمایی همتون ممنونم . مشکل حل شد البته با کمک شما عزیزان

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •