نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: علت این ارور

  1. #1

    علت این ارور

    سلام
    من بعد از اینکه دلفی رو میبندم ( از دلفی خارج میشم) این ارور میاد روی صفحه که هر چی ok رو میزنیم تعدادش زیاد میشه و از بین نمیره ؟
    ---------------------------
    Delphi 7
    ---------------------------
    Access violation at address 02C11C10. Read of address 02C11C10.
    ---------------------------
    OK
    ---------------------------

    و سوال دوم :
    میخوام یه دکمه ای روی فرم بزارم که وقتی روش کلیک میشه زبان صفحه کلید از انگلیسی به فارسی و بالعکس تغییر کنه. ولی کدش رو نمیدونم کسی میتونه کمک کنه ؟؟

  2. #2

    نقل قول: علت این ارور

    درود :
    1) مربوط به بسته شدن توابع استفاده شده در برنامه و بسته نشدن صحیح آن ها است .
    2)اگه یه کم جستجو می کردی سریع تر پیدا میکردی :
    loadkeyboardlayout('00000429',KLF_ACTIVATE);
    که 00000401 برای انگلیسیه و 00000409 برای عربی و 00000429 برای کدپیج فارسیه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •