نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: نوشتن اطلاعات در فایل متنی cf

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار silverfox
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    تهران
    سن
    32
    پست
    559

    نوشتن اطلاعات در فایل متنی cf

    سلام...
    من یه برنامه دارم که میاد درصد درس ها تو امتحان تستی رو حساب می کنه و...
    حالا می خوام این اطلاعات رو توی یه فایل txt ذخیره کنم(برنامه برای windowsmobile-->compact framework)هست...اولین مشکلم اینه که فایل تکست همون جایی هست که فایل Exe هست یکم سرچ کردم ولی مطمئن نیستم الان این کد داره به آدرس همون جایی که برنامه هست اشاره می کنه یا نه:

    string assembly = System.Reflection.Assembly.GetExecutingAssembly(). GetName().CodeBase;
    string currentFolderPath = System.IO.Path.GetDirectoryName(assembly);
    و بعد از این شروع می کنم به نوشتن متنم:

    string filePath = @"...\data.txt";
    StreamWriter fileWriter = new StreamWriter(filePath);
    if (File.Exists(filePath))
    {
    fileWriter = File.AppendText(filePath);
    }
    else
    {
    fileWriter = File.CreateText(filePath);
    }
    foreach (string percent in data)
    {
    fileWriter.WriteLine(percent + ",");
    }
    if (fileWriter != null)
    fileWriter.Close();
    data هم string درصد هام هست...
    ولی هیچ اتفاقی نمیفته و حتی فایل تکست رو اگه وجود نداشته باشه برام ایجاد نمی کنه...چون با system.io و این چیزا کار نکردم الان حتی ایده ای ندارم که مشکل از آدرس دهیم هست یا کجای کار...لطفا راهنماییم کنین...

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار AliRezaPro
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    PE Header
    پست
    1,054

    نقل قول: نوشتن اطلاعات در فایل متنی cf

    شما با این کد میتوانید آدرس را بدست آورید
    Application.StartupPath

    اگر هم که داخل دایرکتوری یا جای دیگه است میتوانید با جمع کردن به انتهای این کد ادرس را بدست اورید.
    شما میتوانید برای نوشتن از کلاس StreamWriter هم کمک بگیرید
    StreamWriter SW;
    SW = File.CreateText(Path);
    SW.WriteLine(YourText);
    SW.WriteLine(YourText);
    SW.Close();

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار silverfox
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    تهران
    سن
    32
    پست
    559

    نقل قول: نوشتن اطلاعات در فایل متنی cf

    compact framework روی windowsmobile ...
    application.startuppath نداره...الان اشکال کد من کجاست؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •