نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: تم هایی با پسوندskf برای فرم ها

  1. #1

    Question تم هایی با پسوندskf برای فرم ها

    سلام
    تم هایی که تو لینک زیر هست را چه جوری باید استفاده کنیم
    پسوندشون skf هست


  2. #2

    Exclamation نقل قول: تم هایی با پسوندskf برای فرم ها

    لطفا کمک کنید
    تمهای زیبایی داره

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار vahid.bz
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    همدان
    سن
    34
    پست
    243

    نقل قول: تم هایی با پسوندskf برای فرم ها

    سلام
    دولينك زيرو نگاه كن
    http://www.skincrafter.com/support#q13
    http://www.skincrafter.com/download
    از لينك دوم skincraftinstaller 3.5دانلود كردم توي صفحه ي اول helpش قشنگ گفته چيكار كني
    امتحانم كردم جواب داد ولي فقط به set up پوسته ميده نه به exeي برنامه ها
    اگه مي خواي exe برنامه ها رو پوسته بدي تو لينك اول (توي يكي از پستاش فقط ) يه چيزايي گفته كه چطور اين كارو كني ولي نرم افزارش جداست كهتو همون لينك دوم هست به اسم
    skin crafter x86اگه cpu 32بيتي وskincraft x64اگه cpu64بيتيه
    اگه كرك شده يا كركشونو ديدي منو بي خبر نذار
    آخرین ویرایش به وسیله vahid.bz : سه شنبه 27 بهمن 1388 در 15:57 عصر

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mohammad_2039
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    360

    نقل قول: تم هایی با پسوندskf برای فرم ها

    ببخشید من این کد رو هر کاریش میکنم خطا میده !! میشه راهنمایی کنید لطفا



    C#‎
    // The code in CODE SECTION has to be called in Main() function,
    // before Application.Run()
    using DMSoft;
    ...
    DMSoft.SkinCrafter.Init();

    /* ------------ Begin of CODE SECTION ------------- */
    DMSoft.SkinCrafter SkinOb = new DMSoft.SkinCrafter();
    SkinOb.InitLicenKeys("SKINCRAFTER","SKINCRAFTER.CO M","support@skincrafter.com","DEMOSKINCRAFTERLICENCE");
    SkinOb.InitDecoration(true);
    /* ------------ End of CODE SECTION ------------- */

    SkinOb.LoadSkinFromFile("D:\\Skin.skf");
    SkinOb.ApplySkin();
    Application.Run(new Form1());
    SkinOb.DeInitDecoration();
    DMSoft.SkinCrafter.Terminate();


  5. #5
    کاربر دائمی آواتار vahid.bz
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    همدان
    سن
    34
    پست
    243

    نقل قول: تم هایی با پسوندskf برای فرم ها

    DMSoft.SkinCrafter.Init();
    اين كد رو مي شناسه يا دستي نوشتي؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •